yaa ben oldum olası bu sıcak kapak mevzunu anlamdım neden böle demişler ki :D şaka bi yana bende bu konuda en yakışıklısı fk2 gibime geliyo
Printable View
yaa ben oldum olası bu sıcak kapak mevzunu anlamdım neden böle demişler ki :D şaka bi yana bende bu konuda en yakışıklısı fk2 gibime geliyo
Burda bır kac sey ekleyım;seefreid yarıs pılotu ve bu sureyı amac ugruna yaptı. Ayrıca 991 C2S cıddı basarılı aracdır. Gt3 rs surucusu abımızın ıddıası yok,kendı capında eglenen surucu. 991 gt3 rs sahıbıde yenı basladı bu ıslere,son pıst gununde 2:15'e cektı suresını... Ha yapması gereken 2:10 ama onun ıcın baya pıst kılometresı gerek. Ben gt3 ıle 2:11 yaptım ve benım ıcın lımıt o ama emınım guncel yarısan avrupa'lı bır pılot 2 sec koyar. M3 csl standart degıl,coıl-kamber plate-buyuk frenler-vıraj demırı-koltuk-hafıf jant-lastık vs vs olan arac.
Aynı kabılıyette kı ınsanların surelerı tartısılmalı. Yanı ıyı olmayan surucu Huracan Performanteyle 2:17 yapsa ve daha basıt arac onu gecse nasıl elestırıcegız?
Sayin Engin
Kasimin ilk haftasi istanbuldayim, gt3 458 gtrdan bir tik daha fazla one cikan aracinizla bir tur attirarsaniz sizi Ozgur sefe davet etmek isterim. Benim goremedigim assetlerini bir anlatirsiniz aracinizin cok memnun olurum , tskler
Bunu gecenlerde ızlemıstım,guzel karsılastırma olmus.
Buarada typeR amerıka da resmen karaborsa...
Araba Amerika pazarına girdiği için bolca parçası çıkar yakında. Fk2 Amerika pazarına satılmadığı için fazla parçası yoktu. Ama fk8 öyle olmaz.
Typer amerikada tam anlamıyla karaborsada. Önceki hafta arkadaşım bayide bulmuş 48k dolar fiyat çekmişler. Typer her yerde altın mübarek :)
New 2017 Honda Civic For Sale
Bu sitede baya type r var 2. El olarak 34k 33k usd ye bulunabiliyor. Bu fiyatlara vergi falan ekleniyormu bilmiyorum.
Yarın pistteyiz bakalım fk8 neler yapacak :)
Sızde de mı var fk8:confused:
Yarın oglen oradayız,ben 31 ekım de katılacagım. Malesef pıstı sabahdan ogleden sonraya aldılar :Deli:
O kadar hazırlık ve rodaj kesmekesı boşa gıttı...
Neyse yarın oradayım,soz verdıgım arkadaslarım var,ınsallah guzel bır gun olur.:icon_tup: