Orası öyle, gerçi son 3 yıldır Ford çalışanıydım bizzat kendim dizayn ettim arabaları:)
Printable View
Pehh filtre egzost cooler yazılım 500hp bakkala çata pata. 400torkluk şanzıman . 150torkluk vtec şanzımanı 500hp dayanıyo :)
Ford kamyonda uretiyor
Kural 1: Fordcu dedigin leb demeden Corumda leblebiciyi fortlar :) sekil-a:
http://i.hizliresim.com/YvdN66.jpg
Bence çok özel olmuş. Başka marka fanlarıda bu typeR a raabet eder. Bolt on 600 mustang .
Neyse marka fanatiği olmaya gerek yok. Ama insanları honda seviyor diye ezmeye çalışmanında manası yok . Honda, audi , ford seat renault hepsi güzel arabalar yapıyor. Bütçe yetse hepsinin zevkini alsak binsek . :)
Ha birde hayal dünyasında yaşamamak lazım 500 hp lik sayılı rs resimleri ile kendimi avutacagıma 300-500 hp lik kendi typerlarımın resimlerine bakmayı tercih ederim :))
Valla dış görünüş olarak concepti aratıyor ama yinede typer sınıf atlamış bı araçla. 150 bine kadar alırım gelirse bi dakka durmam
Seri uretim olabilecek en iyi dizayn ve motor olmus,teknik ozelliklerde zaten tepede... Alabilene kazasiz belasiz surusler simdiden cok guzel alet,umarim beyaz gelir
Herşey işin şakası tabi, bugün alabilecek olsam megane rs mi type-r mı diye düşünsem rcz-r alırdım :p
yok yok, tasarım her yönüyle 4-4lük olmasada hoşuma gitti, seviyorum bu tür abartı araçları
Motorlar devreye giriyorsa.
Mercedes A45 amg
2.000cc 360bg
Benim bildiğim rekor mercedesde ;)
Buradan honda Türkiyeye sesleniyorum 150 binden 1 kuruş fazla olursa fiyat bombalarııımmmmmmm bütün honda fabrikayı :D
Kışkırtıcı, sıradışı ve farkedilir olmuş.
Normal bir araba olmadığını bakan herkesin anlayabileceği şekilde dizayn edilmeside etkileyici bir unsur. Motor verileri de çok güzel, iyi güçler çıkacaktır.
Nsx alabilecek olsam kim ziker Type-R'ı tabi o ayrı :D NSX inanılmaz görünüyor.