User Tag List

Sayfa 60/498 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
9446 sonuçtan 1.122 ile 1.140 arası

Konu: 2015 Typer

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de link verdiğiniz yerdeki araç fiyatları zaten ülkemizde olan fiyatlardan aşağıda her araç markasında.

abi boklayacam diye çabaya girmeyin vallaha ayıp yani .
    Ben su an Hondaya kizginim. Bu da gecmez artik o guzelim concept den sonra bunu cikardilar.
    Deli gibi onu bekliyordum araba alma planlarimi erteledim. Motor icinde onde cekis istemiyorum artik ki o concept deki araba icin yinede alacaktim.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi hakkaten kolayki 2 senede ortaya anca çıktı araba
    2013 senesinde motor ve araba hazır bu haline çok yakın yürüyordu. Satışa çıkma konusunu bilemem o kadar bilgi vermiyor honda

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    camoyla cıkıp dolanmasından itibaren - tanıltılması arasındaki zaman dilimi dile kolay 2 yıl.

demekki öyle kolay değilde araç üstünde birton calısıldı edildi test yapıldı muhtemelen en optimumu yakalamak = honda için kolay degil 2 sene
    1881 - 193

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene test edilsin auwwwwwww üstünde kesiciden inmeden bunca yıl gazlansın o zaman takdir yok?
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Berkan, Bu şekilde düşünenler gördüm daha önceden de.

M270 Normal Turbo makinası, M133 AMG motoru, AUDi ile falan hiçbir alakası yok.

Zaten eksoz manifoldu ve turbosu önde Mercedes'in... TFSİ'da arkada.
    motoru ters koymakta birşey yokki ikisinin kullandıgı sanzuman ve yürüyen zaten aynı değil ben sadece motorundan bahsettim

Biz en yeni kasa 4 kapılı olan s3 ten modlamak istedikte biraz araştırınca yurt dışından ögrendik tabi bize yanlış bilgide vermiş olabilirler iddia etmiyorum kendim ikisini yan yana incelemiş değilim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondaci arkadaslar,araci kiyaslarken rakipleriyle lutfen stock dusunun.Mod kismi farkli bir endustri,k20 ile alinan gucleri alabilecek motorlarda vardi ugrasan az oldugu icin kulisi olmadi.Honda nin yapacagi aracin basarili olabilmesi demek rakip gordugu araclardan rollingte hizli olmasi degil pistte hizli olmasi.Bunun nedeni de cikan sureyle teknolojinin pazarlamasi,yoksa rollingle kiyas olsaydi kafa goz girmislerdi birbirlerine sen once bastin,sen akittin,bugun makinanin cigeri kotuydu vs..Bir gorelim motor nedir ne degildir,fwd teknolojisi ne yaptilar..Insallah ucuza gelir de ikinci el piyasasi duser sahip olmak isteyen,hayalini kuran herkes ep3 fn2sine sahip olur hondaci
    4 silindir olarak örnek verirmisin stock motor birde Türkiyede de yapılmış olsun ki inandırıcılığı olsun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene test edilsin auwwwwwww üstünde kesiciden inmeden bunca yıl gazlansın o zaman takdir yok?
    Muhendis o adamlar kesicide gezmezler,motoru dynoya sokar prosedure gore testi yaparlar cikarlar zaten ona gore bir uretim olur. 2 yil icin bahane olamaz ama bildikleri vardir ki yapiyorlar muhendise saygi sonsuz (bende dahil)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    167mph yani 268km kusur fabrika verisi
    ep3 235km idi fabrika verisi
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bugün kimler pistte ?
    Alıntı CUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda rekoru kiracagiz dedigi hafta Renault sport Suzuka ya giderek sağlam bir rekor kirdi Ve Honda 2 subat ta cikartiyoruz dedikten sonra da bunu yayinlamisti
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhendis o adamlar kesicide gezmezler,motoru dynoya sokar prosedure gore testi yaparlar cikarlar zaten ona gore bir uretim olur. 2 yil icin bahane olamaz ama bildikleri vardir ki yapiyorlar muhendise saygi sonsuz (bende dahil)
    Zaten mühendislerin kesicide gezeceğinden bahsetmemiş arkadaş,kullanıcıları yani bizi örneklendirerek yorum yapmış
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 silindir olarak örnek verirmisin stock motor birde Türkiyede de yapılmış olsun ki inandırıcılığı olsun
    Turkiye de yapilmis olmasi referans degil,turkiye de satilan arac belli ugrasan belli cekirdek bir kesim var,imkanlari olan kisi sayisi da elin parmaklari kadar.

c20let,duratec 2.0,MZR2.3,eski volvo b23,zetec 2.0 bunlarin ornekleri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi motor için en zorlu koşullar neyse, test edecek mühendis ona göre test eder. En azından biz okulda böyle öğreniyoruz. Kimse arabayı kırbaçlarken bişey demiyor, 2 yıl test edilince sıkıntı nedir yani? Mercedes bilmem kaç milyon km test ediyor E serilerini falan. Bu kötü bişey mi? Evet her sene bi yeni type r çıksa herkes daha mutlu olur tabi ki. Ama adamlar tek kurşun mantıgı çalışıyorlar. Bi b16 yıllarca bela oldu, arkasından k20 geldi önü alınamadı (hilmi abinin deyimiyle 4 silindir çim biçme makinası motoru). Bu seferki ağır silah.

ozyt1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 hp 7000 devir, 2500 devirden itibaren 295 tork. Ehh işte

http://www.topgear.com/uk/car-news/h...eal-2015-03-02

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi motor için en zorlu koşullar neyse, test edecek mühendis ona göre test eder. En azından biz okulda böyle öğreniyoruz. Kimse arabayı kırbaçlarken bişey demiyor, 2 yıl test edilince sıkıntı nedir yani? Mercedes bilmem kaç milyon km test ediyor E serilerini falan. Bu kötü bişey mi? Evet her sene bi yeni type r çıksa herkes daha mutlu olur tabi ki. Ama adamlar tek kurşun mantıgı çalışıyorlar. Bi b16 yıllarca bela oldu, arkasından k20 geldi önü alınamadı (hilmi abinin deyimiyle 4 silindir çim biçme makinası motoru). Bu seferki ağır silah.
    Bir muhendis en zorlu kosullara gore test edecekse en zorlu kosullarin limiti sonsuza gider ve hic bir zaman urun release olamaz.2 yil test edilmesi sikinti degil mesele bahsedilen 2 yil onceden yaygara kopartilmasi ve sonucunda conceptten sonra beklenenden kotu bir goruntu haliyle cikmasi.Yoksa hondanin muhendisligine laf atacak adamin once ben alnina vururum cunku her firmanin muhendisligi oldukca guzel ve saygiyi hak ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir muhendis en zorlu kosullara gore test edecekse en zorlu kosullarin limiti sonsuza gider ve hic bir zaman urun release olamaz.2 yil test edilmesi sikinti degil mesele bahsedilen 2 yil onceden yaygara kopartilmasi ve sonucunda conceptten sonra beklenenden kotu bir goruntu haliyle cikmasi.Yoksa hondanin muhendisligine laf atacak adamin once ben alnina vururum cunku her firmanin muhendisligi oldukca guzel ve saygiyi hak ediyor.
    İşin o kısmı reklamcılık. Yapacak bişey yok, Hondanın tarzı böyle. Arzuyla istekle üretiyorlar. Bu kadarını çok görmemek lazım

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ama kişisel yorumunu genelleme yaparak yani herkesin görüşü buymuş gibi yazıyorsun . ''Beklenenden kötü bir görüntü '' bu göreceli bir kavram. Bana göre gayet güzel ve tek eksiği hayran kaldığımız yarasa stoplar belki opsiyon listesinde vardır , belki sadece biz buna tepki göstermiyoruz yurtdışındaki kullanıcılarda tepki gösterir ve o stop'u bir şekilde hallederler. Adamlar daha dün yeni tanıttı vurun hemen vurun
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiye de yapilmis olmasi referans degil,turkiye de satilan arac belli ugrasan belli cekirdek bir kesim var,imkanlari olan kisi sayisi da elin parmaklari kadar.

c20let,duratec 2.0,MZR2.3,eski volvo b23,zetec 2.0 bunlarin ornekleri.
    Moruk bırak bu işleri Ben honda fanatiğiyim ama senin honda düşmanı oldugun gibi ford düşmanı değilim

Yigidi öldürcen hakkını yemicen

Türkiyede çok stock EVO yapıldı subaru yapıldı sen bilmiyorsun

volvo neymiş renault motoru kullandı yıllarca

Dünyada belli başlı motor üreticileri vardır bunların yaptıklarını bazı markalar elde edemez misal renault gibi kapiş

litreli kamyon motorlarını arabalara uyarlıyanlar şimdilerde nedense hacmi düşük turbo motorlara geçmeye başladılar en baştada senin fanatik oldugun ford

3.6 litre V6 twin turbo engine uretmedimi ?

duratec muratec hikaye hepsi yapılınca güçlü olan makinalar bunu sende çok iyi biliyorsun açılmasa bile Türkiyedeki benzinle kaç kilometre yol kateder diye düşünür durursun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh amk aklım gitti egsoz manilofdu kapakla yekpare diye ama değilmiş. araştırdım bilgilendim öğrendim

32. ve 42. saniyelerde belli oluyor manifold ayrı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + 48. saniye net belli ediyor. Turbo manifol ayrı artık gerisini siz düşünün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)