Honda turkiye'den mail geldi once rekoru kirdik diye, basina yolladilar. Sonra duzeltme mail'i atildi official degil yaris arabasi ama yine de kirdik ehe uhu diye. Yorum sizlerin
Printable View
Honda turkiye'den mail geldi once rekoru kirdik diye, basina yolladilar. Sonra duzeltme mail'i atildi official degil yaris arabasi ama yine de kirdik ehe uhu diye. Yorum sizlerin
Dun bıraktıgımda 60. sayfadaydı 73 olmuş maaşallah :D
Official olarak liste de yer alacagını sanmıyorum, sanırım bir yerde doğrulama yapacak bir ekip olmaksızın test gerçekleştirildi vs gibi bir şey okudum.
bence bi biz değiliz o video ile gaza gelen :) bence GT versiyonu o stop ve spoiler ile kesin gelicek.
Şimdi bu Seat leonun 7.58 lik derecesi güncel satılan 125 liralık Cupra ile mi yapılmış ? Yani bayiden direk satın alabileceğimiz 265 lik araç ile ???
Reno cupradan rekoru geri almak için ne yapmıştı arkadaşlar? tanıttıgı tropyy 275 piste sokmadan, üretimde olmayan adını bile duymadıgınız 100kg söküp kliması bile olmayan arabayla rekoru geri almıştı:) sonra üretime başlanmıştı hala satılıyo mu merak ediyorum tropyy r piyasadan uzakta kaldık? hondaya laf atanlar reno yaptıgına bakıcak ilk önce.
rekor videosu
Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R Nürburgring Nordschleife lap record (fu...: http://youtu.be/02cpzgoVqC4
Az daha sabredin kizlar efsane uretim bandinda :))
Orçun sadece merak ediyorum neden bu kadar önemsiyorsun rekoru ? Yani çoğu post'u okuyorum hatta hemen hemen hepsini senin kadar kafasına takan ,problem yapan ,üstüne düşen hatta arabayla dalga geçerek renoyu sürekli yüceltmeni sağlayan sebep ne kardeşim ? :) .
Rekor reno'da kalınca fan üyesi olduğun için sadece bir mutluluk serüvenine devam mı edeceksin ? Yoksa başka bağlantıların mı var ?
Sen de biliyorsun ki istediği pist rekorlarını elde etsin reno türkiyemizin yollarında Type-R'ı daha fazla göreceğiz bunun belki belli bir sebebi vardır değil mi ? Hatta bu foruma üye ve bu konuya yazan çoğu kişide sipariş etmek istiyor hemen .
Hala satışta Reşit abi Trophy-R .
https://www.youtube.com/watch?v=AcxzV36fpEw
Renocu arkadaşlara Demet Akalın-REKOR şarkısını armağan ediyorum be kardeşim :D
ne rekormuş arkadaş.
Ne demek type-R rekor kıramıyor :(
Kaç tane varki sokakta
Reno bugünün tarihi ile ilgili bi açıklama yapmıştı ne oldu? Honda bence başka süre açıklar bence