Aynen öyle... bencede mükemmel olmuş ve beklentileride karşılayacagına gayet eminim 2.0 TURBO VTECöteki araç adı üstünde 'Concept'
Aynen öyle... bencede mükemmel olmuş ve beklentileride karşılayacagına gayet eminim 2.0 TURBO VTECöteki araç adı üstünde 'Concept'
Focus RS tanitiminda Ken Block baya donut falan yapmisti powerslidelar..Type-R tanitiminda da yaparlar belki...
Bir dakika FWD'di dimi artik rolling yaparlar sara sara
Siper alin ortalik karisir :P
Rekoru kıramadılarsa hiç tanıtmalarına falan gerek yok bence normal bir otomobil gibi piyasaya sürebilirler![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
yapıcak abi reklamı heralde malını pazarlıyor. ben bunu yaptım ama en iyi ögelerle koydum doldurdum bişeyden kaçmadım ohlinsi akropovici yapıstırdım algısını yapıyor adam. var olmayan birşeye söyle yapıcam boyle saplıcam piyasayı dümdüz edicem demedilerki rekoru kırdıktan sonrada thanks to ohlins akro falan diyede videoları var cokta güzel yapmışlar.
hondadakinde daha fakrlı araç 2-3 güne cıkacak ama parcasını geçtim aracın kupasının hala kafada oylemi boylemi nasıl bir tasarım olucak o netlesmedi.
1881 - 193∞
ya şunu anlamıyosunuz, honda fanatik bi firma abi. Diger firmalar gibi davranmak zorunda değil, işin ruhunu seviyorlar. Bunu kabul etmek zor olmasa gerek.
Adamlar "fanatik", bu işi otomobil üretmek olarak görmüyolar. Yoksa fabrikadan ohlins ya da akro ile çıkarmak çok zor olmasa gerek. Bunu bu şekilde lanse etmek de zor değildir.
Geçmiş oldun ilk çıkan araba değil diğeri okucak herhalde.arka çamurluklarından bellii...Yazık ballahii o kadar güzel dizayn yap sen git başka yap üretimde....
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)