Tayfun honda kadar tas dussun basina![]()
Tatlı rüyalar tayfun rüyanda typerlar kovalasın seni![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ahahahaha avatar yetmez imza da yap özgür![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dediklerine kısa kısa cevaplar vereyim
Ailemde çoğunuzun sahip olduğundan fazla Honda oldu. İlk arabamda 1.4is'ti. Beni tanıyanlar bunu bilir.
Honda motor olarak çok sorunsuz bir firma bu çok büyük bir gerçek. Beni ne kadar modifiye edildiği falan çok ırgalamaz ama sorunsuzluğu bir gerçek.
Benim takıldığım nokta şu, bu pistte rekoru kırıcam gibi büyük bir önermeyle gelmeleri ve sonrasında bu konuda samimiyetsiz davranmaları.
Neden piste takıldın demişsin, ben pistte çalışıyordum eğitmen olarak istanbul park'ta. Yani pist benim için senden çok daha önemli.
Ayrıca bilmem dikkatini çekti mi ama yeni çıkan tüm otomobiller ring'te süreye çıkıyor bunun çok basit bir sebebi var, ring bir otomobilin hemen hemen tüm dinamiğini test edebiliyor. Ne körfez gibi basit ve kısa, ne İstanbul Park gibi formula 1 için. Firmaların orada sidik yarışı yapmasının çok belli bir sebebi var otomobil severler bunu gerçekten önemsiyor. Mesela ben, video'da ki type-r'ın verdiği tepkileri levent gibi ben de beğenmedim bu bile bir kriter benim için, bizim için.
Sahip olduğumuz hiçbir Honda'nın ne freni ne viraj kabiliyeti iyi değildi, şasisi hamur gibiydi. Ibiza Cupra'm vardı satmadan önce sayfalarca eleştirdim bu ne biçim fren, ne biçim süspansiyon diye. Herkes hızlanmak için para harcarken ben stok iken sadece kaliper ve bilstein amortisör getirdim. Coil alıp dip basmadım farkındaysan, ring'te test edilmiş neredeyse aracı hiç alçatmayan bir süspansiyon kiti getirttim. Şu anda da piste arabamı hazırlıyorum, İst. Park için.
Umarım anlatabilmişimdir, umarım Honda rekoru kırar da biraz rekabet olur![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Bu arada reno fanboy'u değilim, taptığım tek otomobil mx-5'tir![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Renault satmadi da bu type-r i alacak kac kisi var aramizda , hepimiz gorecegiz yakin zamanda. 150.000 tl bir civic'e vermek kolay verilebilecek bir karar degil![]()
İzlediğim en zevkli rekor videolardandı param olsaydı ya focus rs yada bunu alırdım çok güzel tasarımı var motoru şahane turbo vtec sürmek isterdim hiç yoktan şöyle bi gazlamak zevkli olurdu![]()
Altın kapılarrrımızz kan olduuuuuuuu Tayfuuuuuuuuuuuunnn repligi ( temsili avatar )
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)