Baba bilse böyle bir evlat olacak peçete sapka her turlu alet edavatı kullanir yine yapmazdi boyle bir hata.
Yazık valla tastas bir yere de valla mille servet düşmanı bunlar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Merak ettim ilk defa baktım profile ortak arkadaş var mı diye. Neyse fotoğraflarda dikkatimi çeken bir şey oldu. Beğeni sayısı 100ü geçmezken 1000 e çıkmış
Artık inceden tedavi videoları gelir
Ne kadar zengin olursan ol ne bileyim ben utanırım yani. Hatta ilk arabamı sıfır almıştık kendim para biriktirmiştim epey bir süre üstüne babam ekledi fazlasını ama ben sırf onun bindiği araçtan pahalı olduğu için binmeye utanmıştım. Sonra bir söz söyledi neredeyse ağlıyordum![]()
Benim babamın imkanı yoktu ben binemedim benim imkanım varken oğlum binsin. Daha fazla imkanım olsa daha da iyisini alırdım. Sen o arabayı kullanırken ben daha çok mutlu oluyorum demişti.
Bu hareketler bana çok yanlış geliyor.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Adam sanki La ferrari almış parçalamışta öbür gün kapısına indirtmiş, konuşulan araba Type-r altı üstü. Herifin babası iş adamı 180-200 lira çok büyük para değil senede 2-3 milyon kazanan adama.
Asıl tartışılması gereken bu parayı kazanan adam aptal değildir , illaki kafası basıyordur ki parayı kazanmıştır ( istisnalar kaideyi bozmaz) Tartışılması gereken konu bu nasıl bir çocuk yetiştirme tarzı ? Gerçekten gelenek-görenek parayla satın alınabilen bir şey değil , her parası olan görgülü olacak bir kaide de yok tabii ki ama şimdi aklı başında bir adam o yaştaki çocuğa şu yaptığı şeyden sonra nasıl gider altına yenisini çeker , kazadır bu olabilir çocuğunun hevesi kursağında kalmasın diye düşünmüştür belki ama iyi de kardeşim sen evladını sevmiyorsun herhalde , gebersin diye mi çekiyosun sürekli altına arabayı ? Hadi arabayı verdin altına hiç mi görgü terbiye vermedin ? Arkadaş çocuk genç arabasını da koyar poz da verir bu da gayet normal , kalkıp çekemeyen anten taksın gözü olanın gözü çıksın diye kurbanın fotoğrafını koymak nedir ? Yaptığın ibadedi milletin gözüne gözüne sokunca ne anlamı kaldı daha ?
Bizim insanımız parayı buldukça görgüsüzleşiyor bu bir gerçek , oysaki bir sürü insan yokluk içinde orada burada sürünerek ya da birilerinin destekleriyle kendini geliştirme çabası içinde. Tezatlıklar ülkesi Türkiye de bunlar gayet normal.
Ya beyler ha bire yeni mesaj geliyor, bi durun site kasıyo ameka![]()
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
beyler babasını gerçekten çok iyi tanırım öyle saygısız dengesiz kro bir adam falan değildir. Masasının arkasında Atatürk portresi vardır. Oğluna spor araba alması bi olay değil alır alır ilkte değil son da değil çocuğu büyük ihtimalle arkadaşları böyle mal yapıo. Babası ciddi çalışkan inanılmaz düzgün bir adamdır. Çalışanları falan da ciddi sever adamı. Fabrikasında kaç gün eğitim verdim çalışanlara adam akşam eğitim bitinceye kadar bekledi. Onlar bu saate kadar çalışıosa benimde çalışmam gerek diye beklerdi. Beynim almıo.
IN BOOST WE TRUST
ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Baba çok iyi bir adam da o zaman bu çocuk niye böyle bunlar hep Ü T yüzünden gelen nesli de kendine benzetti .
Ülkemiz için büyük bir kayıp malesef
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
o çocuğun bursada takıldığı insanlar düzgün insanlar olmadığı için bu olaylar buraya kadar geldi. Ailenin yetiştirmesiyle alakası yok bilmeden etmeyen yorum yapmayalım.
Kazayi babasi yapmiş.. Bu sebeple hemen gidip 2. Arabayi almis.
Şaka lan 1 saate yayilir ana habere cikar unlu is adami typeri pert etti diye
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)