Typer türkiyeye direk pert olarak girdi yandı 2. el piyasası kırmızı typer almayın sahibinden söyleyim baştan asjdhsjasdhkadhks
Çıtır hasarlı airbaglerin içini soketle yanılt sanki araba alırken airbag içine bakıyor adam. Ne güzel.
Şasedede problem yokmuş baksana ön tampon keyfe keder değişti.
Obarey.
Aracı alan kişi daha araca albenili bakamamisken kaza oluyo başkası alıyo. O alan kişiye aracı almak için teklif sunuluyo yok ben almayım diyo.sonradan alan adam zaten al satciysa daha çok konu çıkar bu arabadan
Ben yanarım yanarım Yigitin bu Taypırı kaçırdığına yanarım.
Ep3-E46'dan sonra Fk2 Taypırla F30 M3'e kaldırır söker biçer geçer Avatarın hakkını verirdi![]()
Ya yiğit gördün mü senden daha büyük ölücüler varmış gördünmü yiğit.. Alamadınn typeri
Büyük büyük büyük baban mezarında ters dönmüştür valla
yazıklar olsun sana
Sormayın plakayı bile ayırtmıştım bağcılar A.Ş. den
Kendimi ölücü mesleğinden ihraç ettim an itibari ile
fn2 de böyle kaçmıştı 28.000 tl ye alamadım arabayı tolga abi aldı turbo yaptı yürüdü gitti maşallah.
fk2 de kısmet olmadı artık hedef 2018 de kine yada arkadaş bir daha pert yaparsa artık diyelim
İyi MAL dı kısmet olmadı![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Duygu sömürüsü yapma. Çalış bir dahakine böyle basit hatalarla ölücülük makamına zeval deydirme![]()
Sen kaç sene typer bekle gelir gelmez pert et herşeyde ilkiz![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Aracımız Japonya'dan gelirken gemi lodosa yakalandığı için çıtır hasarlıdır
hondanın makbulü kazalı olanıdır. s2k ların fiyatlari her kazada artıyor çünkü![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)