Spacer yerine jant çözümü de olabilir. Orjinal jantları 60 mm offset, aynı ölçülerde 50 mm offsetli bir jant uyarlanabilir.
Spacer yerine jant çözümü de olabilir. Orjinal jantları 60 mm offset, aynı ölçülerde 50 mm offsetli bir jant uyarlanabilir.
Hayirli olsunn. Zindan spec olmus camlar
Spacer'in takildiktan sonra goruntu getirisi haric,yol tutus ve denge getirir/goturusunu hissettin mi? Gerci oek de kullanmadin sanirim stok halini.
Pist icin guzel bir 18 jant ve genis ofsetli,tamamdir...
On lipi komple kirmizi yapilabilir,daha tok durur. Hayirli olsun tekrar....
Mehmet abi bi araba senin eline geçince bende bi heves oluyor o arabaya karşı![]()
maşallah filmlerle çok iyi olmuş janttaki kırmızı şerite müdahale etmeyi düşünüyor musun
Sanırım bende artık Mini defterini kapatıyorum.
Dün Müdür Bey ile çay kahve içtik. Ben bayıldım arabaya. Özellikle iç aksam ve gidişine
Katlanır ayna yok
Otomatik far yok
Bi xenon yok ama bu eksiklere rağmen bence çok başarılı
Kullanmadım ama yan tarafta yüzümü güldürdü gerçektenTurbo da çok erken doluyor şaka gibi
İnşallah bende Siyah bir tane ile katılabilirim önümüzdeki dönemde![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Type-R sanırım iyi satacak TR'de önümüzdeki senelerde de...
Vergiler biraz daha insan evladı edition olsaydı rekor bile kırar bu derdim de..neyse.
Baya büyük bi kitleye hitap eden özellikleri var çünkü.
Evet 278 cıktı daha bu km lerdeyken cıktım ve sımdı bıraz gazlayarak bakalım ne kadar bı değişim olucak yada olmuycakmı o merkımı gıdermek ıcın oncesı sonrası olcmek ıstedım. Daha oncekı Honda marka araclarımda cunku bunu cok yasadım gazlamak en buyuk ılaclarıydı tabıkı onlar atmosferıktı bakalım turbo makınede bu degısım olucakmı onu merak edıyorum sonrasınıda tekrar burdan paylaşırım.
Arka camlara uygun yaptık sadece
Onlarıda bu hafta cozucem ınsallah
Abı evet olabılır var oyle bı dusuncem fakat ılk hedefım bu tarz seylerı degıstırmeden 100-200 olcumlerı almak daha sonrada gereklı hafıflemeler ve duzeltmeler yaparak 100-200 u dahada ıyleştırmek 2. aşamada ınsallah jant takmayı dusunuyorum.
Abı tesekkurler.Ben bugune kadar butun arabalarımda hep spacer kullandım pek goturusunu hıssetmedım bana lastık ızlerı dahada genısledıgı ıcın getırısı varmıs gıbı gelıyor psikolojık de olabılır bu ama
19 secmelerının sebebı nedır bunu merak edıyorum aslında bu guclerde cok sarma problemı yok ama guc arttıgı zaman bu artabılır lastık secımıyle elbette bunu daha aza ındırebilırız fakat 18 takıldıgında sarma ıhtımalı + / - nasıl etkıler acaba?
Teşekkur ederım
Bro vakıt kaybetmeden al ben bu kadar eğlenelı olabılecegını dusunmezdım
Dun Savas abıyle baya ınceledık her anlamda Honda cok ılerı tasımıs kendını ozellıkle on takım konusunda amortısorlerde ve frenlerde aynı sekılde ve aracın alt muhafazaları bızı şok ettı Honda cıdden emek harcamış Yenı Typer için ben kısa sureliğine bınmek ıcın almıştım fakat ıkı gunde benı acaba satmasammı dıye soru işaretıne dusurdu
Tabıkı cumbus haftaya başlar su mod bozuntusu Yekta ıle hele bı cıkalım bakalım![]()
Şirkette 2 tane aynı gün alınmış corsa cdti var. Kiralık araçlar. 2 Yıldır birini izmir de diğerini istanbul da kullanıyoruz. Istanbul daki araba sürekli Çerkezköy taraftarına gitmiş 100 bin km olmuş. Benim araç gayet sakin kullanıldı 65000 deydi. 3 yıl kiralamada 120 bin km kotası olduğu için ve izmir de daha as km yaptığımızdan arabaları değiştirelim dedik. Istanbul Arabasını izmir e getirdik. Arkadaş böyle bi Gidiş yok. Başkasına kullandırsan aynı motor aynı güçte araçlar olduğuna asla inanmaz. Ben bile inanmakta güçlük çekiyorum. Hatta Aradım yazılım falan mı yaptırdınız diye sordum. O kadar farklı gidiyor , hem de daha az Yakıt tüketiyor.
Vel hasıl bu iş nasıl Yapılıyor ben bilmiyorum ama çok çok ciddi bir fark var motoru açılmış araba ile açılmamış ( veya standart ) araba Arasında.
18 de daha fazla sarıcaktır kı bu halı bıle sarıyor. Ustune mod ıle gelıcek hp ıle dusuk hızlardan yuklenmek can sıkıcı olabılır. 18 ıle hantallık azalır,aracın kontrolu kolaylasır.
Bırde yanak cok dusuk,18 ıle konfor ve jant/lastık guvenlıgı artar
Nerden estı almak? Umarım memnun eder. Pıste gıreceksın degıl mı?
Pist tabıkı abı gırerım fakat ısınma konusunda yazılanlar var pist oncesınde bunları test edıp bende gozlemlersem pıste kadar bu ısınma sorununu cozmek ıstıyorum gonul rahatlıyla zorlayıp donmek ıcın.
Abi nıyetım hep gtr dan yanaydı fakat evrak duurmlarından dolayı ve renk hastalıgımdan dolayı malsef ıcıme sınen bulamadım ocak bası m4 sıparış ettım fakat onun teslımı Mayıs sonu m3 de gecen hafta satıldı bu surecı en ıyı Typer ıle gecırıım dıyerek boyle bı secım yaptım. Ben memnun edıcek kanısındayım ama bakalım kısmet![]()
Testını kolaylıkla yapabılırsın,pbox yada log cıhazıyla hersey ortaya cıkar zaten kolayca.
M4 aldım genc bır arkadasıma,cıddı buyuk ındırımımle,suan M3 var,onada guzel ındırım alırım. Evragı duzgun arac al,haklısın kesınlıkle.
Ama eglence yasatıcagı kesın,bakalım nasıl notlar verıceksın bızlere.
Tekrar hayırlı olsun,eger eserse ben bıle alabılırım,aklımda bazı seyler var sadece.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)