Simdi konustum,2.ele 140 dedi,sifir icin de destek alicak bakalim.
Gecen senenin aynisini yasiyorum arkadas... Beni gaza getiren arkadaslarimi kara listeye aliyorum
Neyse,hayirlisi bakalim....
balıkesirde de vardı bir tane 2015 kırmızı ama satılmış olabilir.
Şu an 2015 modele anahtar teslim ne kadar fiyat isteniyor? 158-160 bandında bulursak bizde nasiplenelim![]()
Real Cars, Real Roads.
bu zamana kadar son 20 yılda prim yapmayan HONDA ve Civic modeli yok gibi bişey.
Niyetlenen varsa şimdiden alsın, sonra 200 lerin üstüne çıkarsa şaşırmam
Arabacı Ağır japon..
Kullanicilara bir sorun olacak
Hiz farketmeksizin aracinizda yarim yada dip gaz yaptiginizda araba sadece saga yada sadece sola cekme yapiyormu
Sag sol kafa kaldirma sarma va degil. Sadece tek yönde boyle bir sorun yasayan varmi?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ben son kalani opsiyonlarin. 2.el suan telefonda 149 ve 143 teklifler aldim.
Degerlenmesinin bence cok sebebi yok,suan 174 de 2016 mumkun.
Suan Turkiye'yi cok buyuk belirsizlik bekliyor,zaten araclsrin bu kadar kalmasininda sebebi bu. Onunuzde ki gunler cok farkli olaylara gebe...
Allah yardimcimiz olsun.
Guzel bir hobimiz var ama yasiyacak en kotu ulkelerden birindeyiz... Otv den korkarken ekonomik belirsizlik tuy dikti(kur)
Zemin kuru. Lastik uyarisini iki kere yapti hepsini ayarladim fakat hiz farketmeksizin sola cekme var cok denedim fakli yol ve viteslerde denedim var bugun 1000 km kontrol de belirttim teste ciktik rot ayari yapildi ama cozulmedi. Sekerpinara gidicem pzt gunu bakalim ne olacak
Gitmeden son kez lastik havalarini kontrol edeyim bakayim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ben hiç farketmedim gaza basınca sağ sola çekme ama vsa açık biniyorum genelde. vsa kapalı denemem lazım eğer öyle oluyorsa.
murat abimmmmm,ben hep en güncellisini alıcaksın die beklerken sen gittin 2015 varmı 2.el varmı demeye başladın abi olmadı bu
bu arada final edition çıktı ingiltrede güncelleme falan olmadan üretimi bitip efsane oluyo taypar hahaha
Guncellemeyi sizler yaptiniz mike,eksikler cikti ortaya. Cooler ihtiyac,dp iptali isi dusurmek icin sart.
Bizde ki yakiti honda iplememis demek ki,guncelleme yok.
Ha cam acma dugmesi-klima sensoru gibi munferit sorunlar cikiyor ki dogal.
Honda'nin bu sinifi terk edicegini dusunmuyorum,farkli birsey cikarir eminim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)