Anladığım kadarı ile "eski versiyon type-r (yani şu an satışta olan) 306hp. Yeni versiyon ile nurburgring rekorunu tekrar kırmak istiyorlarsa, en az 20hp daha güçlü olmalı" gibi bir şeyler diyor.
Yalnız o 3 çıkışlı egzozun ortasının kırmızı çerçeveli olması size de tuhaf gelmedi mi?
Fk2 de çok güzel gelmişti bana bu daha da güzel duruyor. 3. Egzos klapeli falan bir sistemle alakalı olabilir mi belli bir basınçta veya gaz pozisyonunda açılıp sesi değişmesi gibi?
Neye yarıyor yani? Bilmediğimden soruyorum
Söylenilenlere göre wastegate içinmiş o 3. kırmızı egzoz. Aynı ferrari f40'daki gibi.
Tufan has no limits.
Yeni kasayı bir tek ben beğenmedim herhalde. Performansa lafım yok ama kasa beş para etmez. Şu ana kadar çıkan en iyi kasa Typer fk2 bana göre.
Evren FK2 den sonra yapacak bişey kalmayınca Geometrinin sınırlanı zorluyorlar alişmak lazım bundan sonra böyle![]()
OZ Leggera HLT 8.5X19 ET47 Gloss Black bakalım ilk kim takacak?![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Getiriyorum 1 takım inşallah 2 haftaya elimde olur
Bugün özel siparişleri geçtim, istersen sana da hemen bi tane geçeyim.
Hafiflemek isteyen olursa elimde 18'' Ultraleggera da var, hoş ET40 denemek lazım. ET34 falan da var.
bu arada evren yalnız değilsin bence de fk2 daha güzel...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)