iyide maaşına 97tl zam gelen zaten 150-200 bin tl arası olan araba bakmıyodurhe bu arada bende type r sahibiyim ama bencede 200 etmez
![]()
arabanın piyasasını bilen alır gidip 150 yerıne 200-220 yazılsada boş ha tuttuğuna iteklenirse bilemem ha burada anlaşılıp aynı anda ilanları 200 lere çıkartmanın bi mantığı yok saçma geliyor ünal turan taktiğine döner bu iş aynı anda s2000 piyasasınıda o bizim dalga geçtiğimiz insanlar yükseltti ha alan oldumu hayır senelerdir bakıyorum aynı arabalar o yüzden maceraya gerek yok 200 de yazılsa 150-160 canlıya iş değişir![]()
ben genel profılden bahsetmıstım, aynı sıvrızekalıgı dıger satıcılar da yaptı cunku.
* benle aynı maaşı alıp type-r dan pahalı arabalara bınen de var bu arada. bahse konu araba 3m euro etıkete felan sahıp degıl
bu araba zaten çok satan veya satacak bir model değil ki kaç tane var Türkiye'de belki 100 tane. Yani aylardır duran ilan olması çok absürt bir durum değil. piyasa arabası değil sonuçta. Honda bu arabaları 1 günde satmadı ilan koyanlarında öyle bir beklentileri olduğunu sanmıyorum. O fiyat eder veya etmez ayrı bir konu. Rakipleri kaç para, hala bayilerde sıfır araç varsa o kaç para bakarsın aklına yatarsa alırsın yatmazsa almazsın. Yoksa Türkiye'de parasını hakeden araba diye bir kavram yok zaten.
39 m5 ler 50 tl iken 130 tl olmuş.
s2k lar 70 ken perti 130 olmuş gibi bir sürü ornek varken
sıfırı 170 den satılan arabanın 200 olması sıkıntı oldu . 160-180-200 eder mi muhabbetinde etmesin temennileri de var. Geç kaldınız diye mi ??![]()
neyse edebiyatı keselim 155 tl ye kadar kırmızı boyasız araçlarınız alınır. İletişim PM
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu bir hafta içinde 4 tane typer satıldı. 2 typer sahibi anlaştığı halde fiyatını yukarı çıekti satmaktan vazgeçti. piyasa düzelirse 2018 tercih ettiğini zaman ya 240 binden alırsınız. Yada 2015 i 175-180 den yada binmez siniz![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Belki ilan süreleri bitmiştir satıldığını nereden biliyorsunuz. Bu arada 155 e alınır yazmışsınız renk tutmuyor ama değerlendirin isterseniz
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Forumdan @PiscocuK Emre abinin aracı..
doğru son 1 haftada hatta 2-3 gün iki araç aldılar benim aracımı da aradılar fiyatta anlaşamadık
hiç korkulduğu giibi değil ciddi hızlı satılıyor ve seneye yazın 180 den aşağı bence satılmaz bu arabalar
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
2 tane Type-R almak. Enteresan![]()
tayyarın yenisi çıkıyor kasası yenilendi ama hala fiyat konuşuluyor nasıl bişeymiş fk2 ya....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)