Murat mutlu ile konuştum biraz once ,2 adet geliyor bize dedi,bir beyaz bir kırmızı, takasa bir araba söyledim , kırmızıyı opsiyonlattim,hayırlısı ise alicam ..
Murat mutlu ile konuştum biraz once ,2 adet geliyor bize dedi,bir beyaz bir kırmızı, takasa bir araba söyledim , kırmızıyı opsiyonlattim,hayırlısı ise alicam ..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
2 adet gelmesı buyuk avantaj ancak ılk partı 1 adettır.
Teslımat ne zaman? Ekım ayı ıcınde sozunu degıl dırek lansmandan sonra bınebılıcekmıyım dıye sorun...
18.00 mesai cikisi binilip sabah 8.00 da showroom a bekliyorlarmış araciYada boyle bir anlaşmaya gidilebilir
![]()
Ooo 270.... Misssss
Düz 300 yapsak da kafalar karışmasa![]()
Hatta 305 yapalım. Bizim insanımız pazarlığı sever. En azından en sona kaça alabileceğini bilsin.![]()
Stok, az km.li bi Fk2 ile arada 100 lira![]()
Yuklu fk2 lerle 100 lira diyekim.
Satis cok agir...
270'i nerden duydun? Ben 5 daha diyorum ve 275...
Ayrica 260'satildigini nerden biliyorsunuz? Fiyat deklere edilmedi ki....
@can2k marmara satısta abı. bugun gorustuk. soyledıgı o
Vaayy Bee
Şurada daha 1-2 hafta öncesine kadar 220 olur mu ki acaba gibisinden muhabbetler dönüyodu.
270 ağır oldu.
Hondacı yetkili abiler, fiyatlandırmadan sorumlu yetkili abilere gerekeni söyler herhalde![]()
alcak olan 4-5 ay gerekirse 1 sene beklesin fiyatlar dusecektir 270 falan kalmaz. tabi euro 4.70 falan olursa bilemem. ama amerikada bile satis fiyatinin 10-15bin yukarisina satiliyor. talep cok mal yok dogal olarak fiyat artiyor.
Fk2 ile takas dusunen olursa aracimi degistirmeyi dusunuyorum.
Bmw f30 2014 328 m paket ic -dis 69000 km de beyaz extrali 280+ hp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)