User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Konaklamak için İzmit mi Sakarya mı?

Berkant_R32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de bu yaz 1 ay sakarya'da kaldım. başlarda alışamadım ama fena şehir değil. 1 ay staj için oradaydım. sabah trafiği sıkıntılı sayılmaz. tam olarak anlatamayacak olsam da, artık çıkışa doğru sağda shell var. oradan sonra biraz trafik oluyorsa oluyor.onun harici pek sıkıntı olmadı hiç. ben de çark caddesinde kalmıştım. her gün çark caddesinin oradan arifiyeye gittim.

izmit tabiki daha güzel bir şehir. ama bence her gün gidip gelmeye değmez. akaryakıt parasını geçtim, bir süre sonra o yolu çekmek sıkıntı. çünkü adapazarı-izmit arası çok yoğun oluyor. izmit girişinde, özellikle goodyear, pirelli, real tarafları ölüm desem yeridir. bizim gölcük'te ev var, sırf bunun için git gel yapmamıştım. he, olur da oralarda çalışmaya başlarsam belki o zaman gider gelirim de, hiç çekilecek gibi değildi onu söyleyeyim. otoban iyi ama ona da her gün yol parası vermek istemez adam.

serdivan diğer arkadaşların da dediği gibi güzel yer ama arabası olmayan adam için çarşıya gelmek sıkıntı gibi geldi bana. ben orada hiç toplu taşıma kullanmadım ama bir-iki kere serdivan'a da gittim, o kadar da yakın sayılmaz yani. imkanınız varsa bir araba edinin. park sıkıntısı sadece meydan gibi bir yer var orada oluyor. onun harici dert değil.

adapazarı'nın merkezi güzel. düşündüğünüz gibi pek bağnaz değiller. açık saçık dolu kız vardı çark caddesinde cafeler caddesi diye bir yer var, oraya gidin anlarsınız ama ilçeleri pek öyle sayılmaz. bu süre zarfında karasu hariç tüm ilçelerine gittim, adapazarı merkez gibi rahatlık yoktu. insanlar yabancıya da biraz mesafeli. yol sormak için akyazı'da durduğumda adam bir kere beni süzdü, plakaya baktı, '' biz edirnelülerü seviyruk buyur '' dedi de öyle anlattı hendek de farklı sayılmaz. oralarda başına bela almak çok kolay hendek'te 1-2 tanıdık var, orayı da daha önceden biliyordum zaten. 7-8 kere gitmişliğim vardır. akyazı gibi sayılır.

istanbula yakın olması büyük avantaj. ayrıca bursa da pek uzak sayılmaz. izmit daha yakın demişler ama otobana çıktıktan sonra fazladan 35 km civarı gitmiş olursunuz o da uzun bir süre sürmez zaten, sonuçta otobanlar gayet iyi.

kısacası ben olsam adapazarı'nda kalırdım, yine de senin bileceğin iş

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler sağolun yazılanların hepsini okudum. bir önceki sayfada linkini verdiğim ilanı aradım ve iki kişilik evde kişi başı fiyatmış o. Yani tanımadığınız biri ile aynı evde kalacaksınız. zaten yer de kalmamış. Diğer yerleri arıyorum yavaştan. Araba konusunu en yakın zamanda çözeceğim ancak bana 1+1 ev lazım. 1-2 ay arabasız kalacağım onu da bir şekilde halledeceğiz. İzmit'i direk eliyorum. Zaten yazın direk sapanca'da bir eve çıkmayı düşünüyorum kafama uyan birisiyle beraber. serdivan'da 1+1 ler 600 iken sapanca'da villalar 900 civarı. iki kişi olunca çok kıyak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel spor salonu sahibi arkadaşımız var forumda..
    Nicki sipahi olması lazım. Siyah s2000'i olan arkadaş.
    Ömer Sipahi. Çarşıda yeri. (Serdivan'dan dolmuşlara ya da minibüsle 5 KM mesafesi olan bir yerde)
    teşekkürler arkadaşa pm atıyorum şimdi. Spor salonu olayını çözmemiz lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmit daha iyi olabilir arada istanbula kaçma açısından ve bursayada daha yakın

hayırlısı olsun simdiden.
    Saol Serkan. Daha iyi ancak her gün sabah akşam trafikte o yolu gitmek gelmek zor olur gibi geliyor. Onun yerine sadece cuma akşam ve pazar geri dönerken 30 km fazladan yol gitmek daha mantıklı gibi geldi düşününce.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arifiyede lise okudum sapancanın dibi hemen. Ben olsam sizin yerinizde sapancada konaklarım mis gibi yeşil yeşil karadeniz iklimi

Spor salonu olayına gelincede yine sapanca derim, çık koş abi mis gibi dağ havasında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arifiyede lise okudum sapancanın dibi hemen. Ben olsam sizin yerinizde sapancada konaklarım mis gibi yeşil yeşil karadeniz iklimi

Spor salonu olayına gelincede yine sapanca derim, çık koş abi mis gibi dağ havasında
    aynen zaten amacım o ancak tek kişi oradan eve çıkmam zor maddi açıdan. Bir süre sakaryada idare edip yazın sapanca olaylarına girmek istiyorum. hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün emlakçı ile görüğtüm, 1+1, 2+1 fiyat aynı. yeni binalarda kira 500 tl, elektrik doğalgaz su internet dahil ve eşyalı daire olursa da fiyat 750 imiş. Sanırım bir süre 750 lik modelde bir evde konaklayıp etrafı tanımaya çalışacağım. Belki yaza doğru da tam olarak kararımı verip eşyalarımı getiririm. Ne zor işmiş arkadaş.

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmit'te tutarsan vardiyalarımız uyması durumunda birlikte idmana gider geliriz.
    İzmit'te her türlü her derdine yardımcı olmaya çalışırım kardeşim.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reis sen gel buraya her türlü sıkıntını çözeriz burda...

Bursalı gençler olarak yalnız bırakmayız seni
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmit'te tutarsan vardiyalarımız uyması durumunda birlikte idmana gider geliriz.
    İzmit'te her türlü her derdine yardımcı olmaya çalışırım kardeşim.
    eyvallah Ömer. Şimdi servis kalkış saatlerine baktım İzmit yahyakaptan da kalırsam 7.10 da servis geçiyor. Sakarya serdivan'da kalırsam mesela 7.20-7.25 arası geçiyor. 15 dk fazla yol yapacağım İzmit'te kalırsam. Çok da fark etmiyormuş. Peki Yahyakaptan nasıldır? Şu an kiralık ilanlarına bakıyorum baya ev var.

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arifozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hendek Belediyesi**Hendek Gençlik Merkezi Projesi | Devam Eden Projeler

belediye başkanını pek sevmem ama geri kalmış sakarya'nın hendek ilçesinde böyle bir kompleksi hayata geçirdi.

en lüks siteden daire kiralarsanız maksimum 600-700tl. kira ödersiniz tabi bunun aldığınız hizmete göre aidatı v.s.'de olacaktır

mesela alttaki ilan en lüks sitelerden birine ait dublex ilanı e tabi dublex olunca herşey değişiyor

Sahibinden Kiralık Daire 850 TL 160 m2 4+2 Sakarya Hendek Akpınar Mah. - 95137830

illaki istediğinize göre kiralık daire bulabilirsiniz bunun yanı sıra Toyota'nın Hendek ilçesine servisi mevcut hatta benim oturduğum sitede Toyotada çalışan komşum var ama hangi bölümde çalışıyor tam olak isim soy isim konusunda bilgim yok

otoban veya d100 karayolundan ulaşımınızı basite şekilde sağlıyabileceğinizi sanıyorum

hafta sonu kafa dağıtmak isterseniz

bayrak tepe
    Hendek Bayraktepe resimleri - HENDEK - Foto Galeri | Sayfa 1

selman dede mesire alanı ve türbesi (gerçi geçtiğimiz yıllarda burda bulunan küçük çaplı hayvanat bahçesinden 2 tane midiliyi çalıp sucuk yapmışlardı)
    her yıl burade güreşler düzenleniyor benim pek ilgimi çekmez ama
    Hendek?te Selman Dede Keyfi Bir Başkadır
    SELMAN DEDE MESİRE ALANI ANLATILMAZ, YAŞANIR... Haberi bizimhendek.com

ağır misafirinizmi var neredemi ağırlayacaksınız burlarda restoran falan yokmudur buyrun size doğa ile iç içe alabalık tesisleri
    Akyaz Haber Foto Galeri Akyaz Altndere Alabalk Tesisi
    Altındere Alabalık Turistik Tesisleri
    FİKİR PERİSİ » Altındere Alabalık Tesisleri

yok arkadaş ben doğanın en dibine vurmak istiyorum dersen
    hendek selman dede mesire alanı - Google'da Ara
    +54

Sakarya merkez güzeldir, hendek kendi ilçem bir başkadır şaşırtır gelenleri geri kalmış diyenler Sakaryadan geri kalmışlardır

Cennettir herköşesi sapancası karasusu hendeki akyazısı vs merkezin çarşısı çoğu ilde yoktur trafiksiz alan olarak, izmit asıl geri kalmakta artık çalışacağın yer 1. osb ye yakın arifiyede arifiye Belediye başkan yardımcısı çok yakın arkadaşım, sapanca belediye başkanı ve yazı işleri müdürüde çok samimi arkadaşlarım o tarafta işin olursa bana ulaş yardımcı olurum...başka konularda sıkılmadan danışım destek isteyebilirsin yarıda bursalıyım hemşehrimsin nede olsa

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkant_R32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hendek'te 1-2 tanıdık var, orayı da daha önceden biliyordum zaten. 7-8 kere gitmişliğim vardır. akyazı gibi sayılır.

istanbula yakın olması büyük avantaj. ayrıca bursa da pek uzak sayılmaz. izmit daha yakın demişler ama otobana çıktıktan sonra fazladan 35 km civarı gitmiş olursunuz o da uzun bir süre sürmez zaten, sonuçta otobanlar gayet iyi.

kısacası ben olsam adapazarı'nda kalırdım, yine de senin bileceğin iş
    iyi güselde Hendek le Akyazıyı bir tutmak yanlış olur, Hendek farklıdır Merkez gibi olmaz ama geride kalmaz merkez harici en güsel ilçedir yaşayan bilir günübirlik pek anlaşılmaz,

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatta en rahat edeceğin şehirlerden biridir burası.
    Hele ki Adapazarı serdivan gibi bır yerde isen. Zaten hemserın burda..
    Bı sorun oldugu surece her turlu elımızden geldıgınce yardımcı oluruz burda.
    Serdivan'dan carsı 5 KM .. Ister kırmızı dolmus ıster normal mavıler ıster beledıye'ye bınersın v.s
    Araba al ama ... Yoksa serdıvandan ssk cıkısına kadar bı mınıbus ordan baska bı mınıbuse bınmek durumunda kalırsın. LPG'lı ufak bı araba olursa yakmaz her yerı kendın gezersın hatta ... Akcakoca , sapanca, karasu cebecı v.s vb.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen zaten amacım o ancak tek kişi oradan eve çıkmam zor maddi açıdan. Bir süre sakaryada idare edip yazın sapanca olaylarına girmek istiyorum. hayırlısı.
    Sapancaya gelirseniz bekleriz yeni bi vti gelmiş olur hehe
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi güselde Hendek le Akyazıyı bir tutmak yanlış olur, Hendek farklıdır Merkez gibi olmaz ama geride kalmaz merkez harici en güsel ilçedir yaşayan bilir günübirlik pek anlaşılmaz,
    diğer mesajın çok uzundu bundan alıntı yaptım. Aslen Zonguldak/ Ereğliliyim aslında ama 2004 ten beri Bursa'da yaşıyorum. Bundan sonrası da sanırım sakarya olarak devam edecek. Çok fark yoksa İzmit'ten fazla yol gidip gelmek istemiyorum açıkçası. Kiralık ev olayını bir halledebilirsem ondan sonra oralardayım illaki görüşürüz zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sapancaya gelirseniz bekleriz yeni bi vti gelmiş olur hehe
    haha teşekkür ederim. Vti'ımı satalı çok oldu, onun parasıyla amerikaya gittim ama yaz başı daha iyisiyle gelirim inşallah. Ne kadar ucuza ev kiralayabilirsem o kadar iyi benim için o yüzden. Toyota'da şartlar cidden çok iyi. Yoksa 8 senedir Bursa'da yaşıyorum, maceraya atılmazdım.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel olmassa toyotada işe nasıl basladıgınız ve sürecleri hakkında bilgi verme imkanınız varmı
    otomotiv mezunu ve iş arıyorumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel olmassa toyotada işe nasıl basladıgınız ve sürecleri hakkında bilgi verme imkanınız varmı
    dostum ben yazmaya üşenmem, umarım sen okumaya üşenmezsin. Makine mühendisiyim, kariyer.net üzerinden başvurdum yarım saat içinde geri döndüler. Önce telefonda yarım saat mülakat yaptılar, olumlu geçince aradılar. Toyota'ya geldim ve 1 saat insan kaynakları ile görüştüm. Sonra 1 saat cidden zor bir ingilizce sınavı oldum. Sonra 1 saat satınalma şefi ve müdürüyle görüştüm. Daha sonra 15 dk kadar genel müdür ile görüştüm. Bütün bunlar olumlu geçince başka bir gün insan kaynakları direktörü ile görüştüm ve sağlık kontrolünden geçtim. Bunlar da olumlu olunca tahlillerimi yaptırım yolladım. Onlarda da sorun çıkmayınca referanslarımı aradılar, onlar ile 20 şer dakika konuşmuşlar. Oradan da olumlu yanıt alınca işe aldılar. Bütün bunlar yaklaşık 2 hafta sürdü. Benim sana verebileceğim tek tavsiye bol bol iş görüşmesine git ki Toyota'ya geldiğinde karşılarında rahat ol. İş tecrübemden çok karakterimi analiz etmeye yönelik sorular sordular. Yine sormak istediğin bir şey olursa özel mesaj atabilirsin.

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı PM'yi bende istiyorum lise son bu sene motorlu araçlar teknolojisinde

arada üniversite var ama yinede fikir açısından
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)