...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Cocuklugumun bir parcasi daha gitti... Pazar aksamlarini iple cekerdik hatta sofra ona gore kurulurdu butun aile izlerdik, 1 saatin ne kadar dolu oldugunu simdiki dizilerin 4 saatinin ne kadar yavan oldugunu gorunce daha iyi anliyorum, mekani cennet olsun...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
ne kadar güzel anlamlı diziler vardı,kendini izlettiriyordu.
imzasız..
Ne güzeldi çocukluğumuz.
Mahalle diye bir şey vardı. Belki yokluk vardı ama mutluluk vardı o günlerde.
Sokağın başında tüm çocuklar buluşur okula yürürdük. Okuldan dönüşte sokaktan birinin annesi hepimizi toparlar yine yürüyerek eve dönerdik.
Eve gidip yarım yamalak yemek ye kendini sokağa at
Annemden hergün dayak yerdim. "Olum bu çamuru nerden buldun" diye. Sokaktaki boş arsada altın arıyoruz sanki, hergün kazı yapardık
Hatırlayan vardır sokağın neresinde oynuyorsan susayınca en yakın evin camına tıklatıp su isterdin. Evin hanımı elde sürahi çıkar çoluk çocuğu sulardı
Birinin annesi ekmek arası bi şeyler verirdi. Ekmek arası peynir, bazen yağ salça. Domatesin tadı bile bir başkaydı be. Türkiyenin en iyi restoranlarında en iyi yemekleri yedim sonrasında ama o gün yediğimiz kuru ekmeğin tadını alamadım daha.
Akşam hava kararana kadar sokaktaydık. Çocuk aklı tekme tokat birbirimize dalar 5 dakika sonra barışır hiç bir şey olmamış gibi devam ederdik.
Mahallede gözümüzün kesitiği meyve ağaçlarına dalardık. Sonra ev sahibi kovalardı![]()
Ne günlerdi ya![]()
Neyse hadi geçmiş mazide kaldı. Eski Türkiye'yi bir kenara bırakın, yeni Türkiye konumuzdan devam ---> http://www.techturkey.com/forum/sohb...mhuriyeti.html
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Mahalle kültürünü doyasıya yaşamış son nesilim herhalde.. Kentsel dönüşümden dolayı bahçeli müstakil evlerimiz yıkılıp yerlerine rezidanslar yaptılar. Verdikleri para ile ne öyle bir komşuluk satın alabiliriz ne de öyle bir huzur.
görünce dolu dolu geçtiğini hatırlıyor insan , teknoloji o samimiyeti bitirdi artık , batman , freddy filmleri falan neydi o zamanlar![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)