User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
185 sonuçtan 172 ile 185 arası

Konu: Bir zamanlar Türkiye

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cocuklugumla ilgili hersey cok ozeldir ama parliament sinema gecesi heyecanlari ve ozellikle bu muzigi cok daha ozeldir. Daha o zamanlar cocuk aklimla NewYork'a o isik sehrine asiktim hatta her hafta sabirsizlikla beklerdim tekrar tekrar gormek icin . Simdi o zamanlar gipta ettigimi sehre defalarca gittim gitmeye devam ediyorum ve her gittigimde mutlaka bu muzik, cocuklugum aklima gelir gulumserim .
    +1 bro . NYC ye ilk gittigimde guzel bi yere otudum tam karsimda sehir actim mp3 de bu muzigi bide bira ciddi kendimden gecmistim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    travego, hatta neoplan starliner bile çıktığında bu kadar etkilememişti beni:

. . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ercan Yazgan'ı kaybettik...

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haberi gördüğümde gerçekten çok üzüldüm güzel oyunculuğuyla bir değerli sanatcı daha gitti..

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim çocukluğumuzun kapıcı cafer abisi , sonraları memnun kaygusuzu vay bee.Allah rahmet eylesin..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cocuklugumun bir parcasi daha gitti... Pazar aksamlarini iple cekerdik hatta sofra ona gore kurulurdu butun aile izlerdik, 1 saatin ne kadar dolu oldugunu simdiki dizilerin 4 saatinin ne kadar yavan oldugunu gorunce daha iyi anliyorum, mekani cennet olsun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

ne kadar güzel anlamlı diziler vardı,kendini izlettiriyordu.
    imzasız..

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzeldi çocukluğumuz.

Mahalle diye bir şey vardı. Belki yokluk vardı ama mutluluk vardı o günlerde.

Sokağın başında tüm çocuklar buluşur okula yürürdük. Okuldan dönüşte sokaktan birinin annesi hepimizi toparlar yine yürüyerek eve dönerdik.

Eve gidip yarım yamalak yemek ye kendini sokağa at

Annemden hergün dayak yerdim. "Olum bu çamuru nerden buldun" diye. Sokaktaki boş arsada altın arıyoruz sanki, hergün kazı yapardık

Hatırlayan vardır sokağın neresinde oynuyorsan susayınca en yakın evin camına tıklatıp su isterdin. Evin hanımı elde sürahi çıkar çoluk çocuğu sulardı

Birinin annesi ekmek arası bi şeyler verirdi. Ekmek arası peynir, bazen yağ salça. Domatesin tadı bile bir başkaydı be. Türkiyenin en iyi restoranlarında en iyi yemekleri yedim sonrasında ama o gün yediğimiz kuru ekmeğin tadını alamadım daha.

Akşam hava kararana kadar sokaktaydık. Çocuk aklı tekme tokat birbirimize dalar 5 dakika sonra barışır hiç bir şey olmamış gibi devam ederdik.

Mahallede gözümüzün kesitiği meyve ağaçlarına dalardık. Sonra ev sahibi kovalardı

Ne günlerdi ya

Neyse hadi geçmiş mazide kaldı. Eski Türkiye'yi bir kenara bırakın, yeni Türkiye konumuzdan devam ---> http://www.techturkey.com/forum/sohb...mhuriyeti.html
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memnun Kaygısız tertibinin yanına göçtü Allah mekanını cennet eylesin, çok sevdiğim bir insandı..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne güzeldi çocukluğumuz.

Mahalle diye bir şey vardı. Belki yokluk vardı ama mutluluk vardı o günlerde.

Sokağın başında tüm çocuklar buluşur okula yürürdük. Okuldan dönüşte sokaktan birinin annesi hepimizi toparlar yine yürüyerek eve dönerdik.

Eve gidip yarım yamalak yemek ye kendini sokağa at

Annemden hergün dayak yerdim. "Olum bu çamuru nerden buldun" diye. Sokaktaki boş arsada altın arıyoruz sanki, hergün kazı yapardık

Hatırlayan vardır sokağın neresinde oynuyorsan susayınca en yakın evin camına tıklatıp su isterdin. Evin hanımı elde sürahi çıkar çoluk çocuğu sulardı

Birinin annesi ekmek arası bi şeyler verirdi. Ekmek arası peynir, bazen yağ salça. Domatesin tadı bile bir başkaydı be. Türkiyenin en iyi restoranlarında en iyi yemekleri yedim sonrasında ama o gün yediğimiz kuru ekmeğin tadını alamadım daha.

Akşam hava kararana kadar sokaktaydık. Çocuk aklı tekme tokat birbirimize dalar 5 dakika sonra barışır hiç bir şey olmamış gibi devam ederdik.

Mahallede gözümüzün kesitiği meyve ağaçlarına dalardık. Sonra ev sahibi kovalardı

Ne günlerdi ya

Neyse hadi geçmiş mazide kaldı. Eski Türkiye'yi bir kenara bırakın, yeni Türkiye konumuzdan devam ---> http://www.techturkey.com/forum/sohb...mhuriyeti.html
    mahallelerimizi bozan parçalayan mütahitler yerinde rahat etmesinler diyorum ne zaman aklıma mahalle muhabbetleri gelse...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mahallelerimizi bozan parçalayan mütahitler yerinde rahat etmesinler diyorum ne zaman aklıma mahalle muhabbetleri gelse...
    Az önce anlattığım mahallemiz yani ilk evimizin olduğu yerde bir tane boş yer, arsa, park, bir tane ağaç yok. Başından sonuna kadar 4 katlı apartman olmuş. Hatıralarımızın üstüne beyon dökmüşler
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bizim göztepe de çeşmemiz vardı (hala duruyor sanırım) , ben bunu hatırlarım

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahalle kültürünü doyasıya yaşamış son nesilim herhalde.. Kentsel dönüşümden dolayı bahçeli müstakil evlerimiz yıkılıp yerlerine rezidanslar yaptılar. Verdikleri para ile ne öyle bir komşuluk satın alabiliriz ne de öyle bir huzur.

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görünce dolu dolu geçtiğini hatırlıyor insan , teknoloji o samimiyeti bitirdi artık , batman , freddy filmleri falan neydi o zamanlar
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)