- Telefon servisi ve, Satıcılıgı dısında ne acıyorsan ac. 3 arkadasımın agzı yandı bu işten.
Tutmadımı tutmuyor, piyasa telefoncu kaynıyor bi caddeden gecin. en az 5 dükkan var. Parca kontor satmaktan baska bi iş yapamassın.
#KGdetanirlar
Süs eşyaları satan biyer olsa, tutar mı acaba? Bilmiyorum çevresinde var mı daha.
tekel mantıklı hem starbucksın yanı, sigarası biten koşar ***** starbucks türkiyede saatlerce oturup piyasa yapma yeri![]()
Cep telefonu işinden kastınız bir operatörün bayisi olmaksa olabilir ama cep telefonu satışından bahsediyorsanız girişmeyin derim.Çünkü cep telefonu konusunda ufak esnaf bitti.İnsanlar tüketim çılgınlığı yaşadığı için telefon yaptıran bile yok neredeyse.
Eğer hediyelik eşya düşünürseniz birkaç site önereyim,çok ilginç ürünler satıyorlar.Çevre müsaitse dikkat çekebilir diye düşünüyorum.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
bende bir petshop acmayı düşünuyorum.Allah nasip ederse yılbaşında filan koşuyolu veya acıbadem taraflarında.
DRİLL
Dr.Ecu
starbaksın yanındaysa oraya gelen müşteri profiline hitap edecek şeyler size extra kazanım olarak döner.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
etiler sratbaksı gecince bitane sadece miller satan bi tekel bayi var. dizaynı felan inanılmaz cafcaflı. bibak derim o tarz biyer acarsan tekel olarak işin almanyadan iyi olabilir.
#KGdetanirlar
Mekan olarak güzel yerdeymiş aslından yanı starbucks karşısı mado etrafın genelde cafe restoran ama senin dükkan biraz içerde kalıyor sanırım o eksisi var, yakınında Tekel yok sanırım ruhsat işlerini halledebilirsin Tekel mantıklı.
Bence bahsettiğin yerde en mantıklısı tekel gibi. Diğer burda sayılanların hiçbiri koşuyolunda iş yapmaz. Petshopta var koşuyolunda diye biliyorum. Acıbademde çok büyük 2-3 tane toptancı var zaten. Tekel yoksa etrafta evlere servis olayı da iyi olur çünkü üniversite öğrencileri de var o civarda.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
iddaa bayii diyecem ama gercekten isim haklari hakkinda en ufak fikrim yok ucret olarak
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)