MOzen Nickli Üyeden Alıntı
Biraz uzun ama akıcı anlatmaya çalışacağım.
18 yaşlarında, daha ehliyeti almadığım dönemlerde üniversiteden 1 haftalığına tatile gelmiştim. Gece saat 01:00 evde pinekliyorum. Arkadaş Mc Donald's a gidelim, Avcılar'dan falanca kız arkadaşlarıda alalım dedi. O dönemde gece 1 açık Mc en yakın Tüyap'ta idi, neyse. Cebimde 20TL para var. Hala varmı bilmiyorum 1 alana 1 bedava vardı o zamanlar. 4 menü alabiliyoruz yani.
Şirketimiz üzerine kayıtlı dizel fiesta vardı o zamanlar. Hazırlandık, arabayı kaçırdım, arkadaşı aldım, Avcılar'a doğru çıktık yola. Ne hikmetse yan yola erken girdim iqs'nin tam önünde ekip çevirdi. Ehliyetsiz olan benim, arabası bağlanma ve ceza yeme ihtimali olan benim ama arkadaşın eli ayağı titriyor. Polisle muhabbet aynen şu şekilde;
Polis - Gençler ehliyet ruhsat alayım.
Ben - Abi evden aceleyle çıktım hiç bişey almamışım yanıma bi ruhsat var.
P - Ehliyet numaranı biliyomusun?
B - Ehliyetimde yok abi.
P - Oğlum onu demiyorum, numarasını biliyomusun?
B - Abi komple ehliyetim yok.
P - İnin bakalım siz arabadan. Alkol filan varmı?
İndik arabadan, arıyor o sıra, bende muhabbet etmeye çalışıyorumki dürtmesin.
B - Abi memleket neresi senin?
P - Kastamonu.
B - Abi bende Karabük'lüyüm, hemşeri sayılırız. Acelemizde var bırak gidelim bişey yok üstümüzde.
P - Hemşeri hemşeriyi gurbette 'öper' aslanım.
He he diye pis bi güldü bide. Sonra arkadaşa sordu "Sen nerelisin lan?" diye.
Arkadaş - Ordu'luyum abi.
Polis dalga geçer gibi;
"Ordunun derelerini söyle, beğenirsem bırakıcam lan sizi" dedi. Arkadaş başladı söylemeye ama hakkaten kargalar dinlese aralarında para toplayıp arkadaşın ses tellerini aldırırlar.
Ben girdim devreye, "abi hastamız var bak gitmemiz lazım bu gecelik bırak bizi, zaten araba babamın çalıştığı şirketin arabası, bu saatte ceza filan yersek işten bile kovarlar, etme eyleme."
Polis bana, "nakit verirsiniz aslanım, makbuzda yazmayız" dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi.
Ulan kızlar gitti, Mc gitti, para gitti. Sövüyorum içimden.
Cebimden 20TL yi çıkardım, diğer elimlede sigara paketimi çıkardım. "Abi bi 20TL bide sigaram var, 20TL son param bırak kalsın" derken baktım paraya elini uzattı ben parayı çektim :D Neticede 20TL yi verdik ayrıldık. İçimde hırs hala kızların yanına devam ediyorum.
Avcıların içinden aşağı doğru inip sahilin üst tarafındaki o clup lerin olduğu caddeden ilerlerken bide baktımki ilerde 4-5 ekip çeviriyor. Fox un önünde tam. Dua ederken banada el kol yaptılar. İlk çevirmeyle aynı ehliyet ruhsat muhabbeti döndükten sonra ruhsatımı aldılar. Amirin yanına gittim, ilk ekipten Kastamonuluya zaten ayarım.
"Amirim hayırlı görevler, az önce iqs nin orda Kastamonu'lu bi abi çevirip nakit ceza yazdı 20TL aldı, bırak bizi gidelim hastam var evde" dedim.
Amir küplere bindi :D Elinde benim ruhsat Kastamonu'luyu telsizden anons geçiyor. O sıra arkadaki ekiplerden biri bi sarhoş çevirdi. Adam direndi, amir başlarında.
Amire gidip abi siz yoğunsunuz ben ruhsatımı alıp gidebilirmiyim dedim.
Ruhsatı verdi "s.ktir git gece gece senlemi uğraşıcam lan bide" diyerek kovdu.
Vel hasıl kelam, kızların yanına gittik, kaldırımda sabah 6 ya kadar muhabbet ettik. Sırf polisler gitsin sağlama alalım diye. O geceyi 20TL ile atlattığıma şimdi şükür ediyorum. :)
Ulan ön izleme yaptımda harbi uzun olmuş kimse okumaz bunu :D