Berkel Nickli Üyeden Alıntı
Buda benden olsun, geçen yaz, gençliğin verdiği heyecanla ilk defa araba kaçırma olayına girişmek istedim, babamda inanılmaz katıdır bu konuda elinde olsa ehliyeti al sonra öğrenirsin kullanmayı falan diyecek. neyse biz tabi sabahlıyoruz yazın. bi gece bana vahiy geldi dedim ben alıyorum arabayı, eve girdim çaktırmadan kaptım anahtarları çıktım. oturdugumuz yer site oldugu için zaten polis sıkıntısı yok, anca yuvarlaklar çizebiliniyor. gece gece kimseyede zarar veremem zaten. neyse arabayı çıkartacagım park da çok sıkıntılı. paralel parking olayı. bide ilk defa kullanıyorum araba, hepsi dip dibe aynalar nerdeyse değecek. hani önündede duvar var, yani bi dikdörtgenin içinde manevra yapmak gibi birşey. hemde yokuslu yol.neyse nasıl bir gaza gelmiş isem, tabi arabaya olan aşkımda söz konusu. arabada 2006 jetta. şimdi arabayı çıkartacam ama o araba geri nasıl girer oraya düşünen yok :D hani ileri cıkaracagım sonra yokustan assa inecek. tabi korkudan marşa basmam mümkün değil çıt çıkmıyo gece, bizim 2 arkadaş park yerinden iterek çıkarmaya çalışıyoruz arabayı. :D iyi kötü çıkarttık yokus asağıya kayıyor araba tabi marş basmayınca frenler sert. bi baktım bi tanesi bagajı açtı arabanın arkasından koşuyor, kafamı geri çevirmemle beraber. bir çığlık sesi. önüme bi döndüm, bodostlama giriyorum bmw ye, son anda kurtardık allahtan. çokta uzatmıyım. biz baya 1-2 saaat gezdik sitede. geri geldik koyacagız, şimdi bi yandanda arkadaşlar videoya çekiyor arkadan. zaten stres var üstümde, kendimlede gurur duyuyorum nasıl soktuysam. baya 2 manevrada girdim iki arabanın arasına, ama asıl sorun şuki saat 5, beynimiz akmış, görülmemek için farlar kapalı. ve ben yarı uyuyorum. iki arabanın arasına soktumda durmak gelmiyor aklıma. önümde duvar var :D en sonunda git git git. kütt diye bi girdik duvara. videoyu hala izledikçe gülmekten yarılıyorum. diyalog aynen şu - küüt
-Berke kaza yaptık sandım olum
-Yaptık zaten ege :D
- hadi laa
- tabi sen uyuyordun
rahatlıga bak bendeki. ama oyle bi ses tonuyla söylemişim ki :D