Trabzondan 4 arkadaş İstanbula Gelcez araç 1971 model Vos :) Yola çıkmadan aracın silecek motorunu yaktık yaptırmak için uğraştım ama 60-70 lıra diye yaptırmadık nolcak laa dedık neyse çıktık yola aylardan ağustos sıcaklıktan dolayı gece çıkmaya karar verdik , herşey güzelken samsun civarlarında bişiler çakıyo bir damla iki damla tipik karadeniz yağmurları, ilk benzinciye daldık gece 3 civarı napcaz diye düşünüyoruz dedik ip bağlayalım bari ama çöp kovaları dahi baktık bulamadık bi anda ayakkabı bagcıkları geldi aklımıza bağladık, sağımdaki arkadaş indiriyo arkamdaki çekiyo yaklaşık iki saat böle takıldık :D sagsalım geldik istanbula
http://i50.tinypic.com/2znv32p.jpg
İkinci Anım ise Lise Dönemlerinden Ehliyet yok , Sevgili var , Araba var , Indash var , Zindan Film var :) ***** arka koltuklarda Filmin adını bile hatırlamadığım bi film izliyoruz gayet güzel ve samimi bi ortam :D sağıma bi baktım polis cama tıklatıyo manuel şekilde camı açtım aşağı inin dedi , camı kapattım ayakkabılarımı giydim indim aşağı napıyosunuz dedi filmi gösterdim:) uygunsuz harekette bulunduğunuzdan şikayet var dedi. Mekan ise yeşilköy polat otelin yanındaki sahile inen kısım . Neyse aradı aracı bana döndü senin boynuna noldu , ben bi düşündüm içimden :soru: polisin aynasına eğildim ozaman anladım nolduğunu :D sabah okula giderken para yüzünden halkçı otobüscü ile tartıştık kıstırdı beni dedim, o da bana ne azgın otobüscüler var bu dünyada diyip gülerek arabasına bindi şikayet eden bizi kesin izliyodur arkamdan beni takip et sonra ayrıl dedi :D Filmin bitmediğinemi yanıyım , rezil olduğumamı :D