User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
231 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yaz ev taşıyoruz o ara neyse işlerimiz bitti uydu için reciver almaya çıktık kuzenle.Ama üstümüz başımız fena durumda terlemişiz falan.Neyse Eryamandan çıktık Optimumdan reciver aldık geri dönüyoruz eve.Camlar açık hafif müzik dinliyoruz Eryamana gelip gidenler bilir göbekleri ünlüdür ışık yandı tatlı bi yan verdim arkamdan bi punto el freni çekerek döndü göbeği yanıma geldi kafamı çevirdim iki hatun obaa dedim tamam bunlar iş.Yarım saat 45 dkka kovaladık birbirimizi kuytu köşe duruyorlar ben duruyorum kaçıyorlar şöför olan hatun ayagını çıkarıyo camdan tatlı tatlı el freni çekiyo falan.Tanışamadık kaybolup gittiler Eryamanda siyah punto gördümmü hala bi bakarım içine Bidahada karşılaşamadık.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bi gün arkadaş son kasa hundai accent kiralamış geldi aldı beni evden çıktık geziyoruz, gece vakti köprü yolunda hıyarın biri yine girdi g..tümüze deli gibi selek atıyor, accentlerinde özelliği gerivites mandalını şekip vitesi ittirince geri lambaları yanıyor

arkadaşta bu yöntemle elemana geri selek attı
    Süperdi

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la o sen miydin
    Bendeki araç neydi

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbula gelmisim hatunu aldim m.koye gidiyoruz araba basik yavas gudiyorum...ulen bi tip motorla yanima yaklasti ve gecmisini s.....m hizli gitsene lan diyip basti gtticok icime oturdu onu yakalayamamak soka grdim kufru duyunca
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    offf senin durum çok fenaymış gökhan
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizalpakinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yaz ev taşıyoruz o ara neyse işlerimiz bitti uydu için reciver almaya çıktık kuzenle.Ama üstümüz başımız fena durumda terlemişiz falan.Neyse Eryamandan çıktık Optimumdan reciver aldık geri dönüyoruz eve.Camlar açık hafif müzik dinliyoruz Eryamana gelip gidenler bilir göbekleri ünlüdür ışık yandı tatlı bi yan verdim arkamdan bi punto el freni çekerek döndü göbeği yanıma geldi kafamı çevirdim iki hatun obaa dedim tamam bunlar iş.Yarım saat 45 dkka kovaladık birbirimizi kuytu köşe duruyorlar ben duruyorum kaçıyorlar şöför olan hatun ayagını çıkarıyo camdan tatlı tatlı el freni çekiyo falan.Tanışamadık kaybolup gittiler Eryamanda siyah punto gördümmü hala bi bakarım içine Bidahada karşılaşamadık.
    Hatun olduğuna eminiz değil mi? Punto görünümlü Tigra falan değildi? Yok ona göre tribe gireceğim nasıl hatunlar varmış böyle diye de.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatun olduğuna eminiz değil mi? Punto görünümlü Tigra falan değildi? Yok ona göre tribe gireceğim nasıl hatunlar varmış böyle diye de.
    Sen sabahın 4ünde o zmn e-5te hiç astrayla karşılaşmamısşın siyah ve direksiyonu iyi birinin girip cıktıgı yerlere giren birisi isim vs vermiyorum (uyandırıyım hız +- 160min
    - K -

________
    Dr.Ecu

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen sabahın 4ünde o zmn e-5te hiç astrayla karşılaşmamısşın siyah ve direksiyonu iyi birinin girip cıktıgı yerlere giren birisi isim vs vermiyorum (uyandırıyım hız +- 160min
    Kedidir o kedi deyip geçin abi ne diye isyanlara sokarsınız ki insanı gece gece. Bizimkiler de anca yazsın 'Uyudun mu' diye, ne hatunlar varmış. Bunu düşüneyim ben bir.

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne çok yeşilköylü varmış aramızda

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu anımı hiç unutmam , anlatınca da inanmayanlar bile oldu

geçen senelerden biri , yaz ayları. Ehliyet yok daha. Yurtdışından kuzen geldi benimle yaşıt.
    Burada acaip sıkıldı tabi , eğlenemiyoruz , ona göre eğlencek yer yok bana göre yaş tutmuyor e tabi hatunda lazım

Herneyse oturduk düşündük ne yapsak diye , o akşam dışarı çıktık arkadaşlarla muhabbet esnasında ayvalık muhabbeti açıldı güzeldir yakındır falan derken , hani o gençlik heyecanı olur ya sonunu düşünmeden hadi yapalım ! dersin. İşte o şekilde hadi ayvalığa gidelim dedik.

Yol masrafını 2 gün kalmayı hesapladık bütçeyi ayarladık , çoğunu kuzen ayarladı

Herneyse yola çıkıyoruz ama sorun şu ki , evdekiler mudanyaya gidiyoruz sanıyor ve asıl sorun arabanın ne muayenesi var , ne vergisi ödenmiş ne de ehliyet .

Akhisara draglara gidenler bilir ,bursadan çıkınca yörsan dinlenme tesislerinin ilerisinde çevirme olur. Gece vakti çıktık yola , orada o çevirme duruyor. Ha o zamanlar daha egzosu yeni takmışım , arabama ilk harcadığım para.
    Polis el fenerini bize tutup durmamızı işaret etti , soğukkanlı bir şekilde hiiiç görmemiş gibi 60-70km hızla yanlarından geçtim.

Kuzen heyecandan ölecek şekilde , isviçrede ehliyetsiz dolaşmak imkansız gibi birşeymiş.
    Bunu söyledikten sonra başladı anlatmaya , isviçrede olsak kesin polis takılırdı falan derken bir yandan da kuzenin ne kadar şom ağızlı olduğunu düşünüyordum. Manisa balıkesir ayrımına geldik.
    Tam o sırada arkadan hızla bir araç geliyor , kenara çekildim dibime kadar girdi ve birden sirenleri açtı ! Polis..

O an başımdan aşağı kaynar sular döküldüğü kadar hiç dökülmedi sanırım.
    Kaç km yol gitmişiz , ne ehliyet ne muayene var , evdekileri arayacaklar falan düşünürken polis yanıma geldi camı açtı dur dur yaptı önüme kırarak.
    Bende yavaşladım, kendime düşünme zamanı verdim. Ve herzaman yaptığım şeyi yapmaya karar verdim , o an o kararı verip uygulamak anlatılamaz bir duygu.

Polis önümüzde durdu ben yavaşlarken bir anda frene bastım aramızda mesafe biraz açıldı , yolcu tarafından polis abimiz indi tam bana yaklaşırken 1 e aldığım gibi bastım gaza başladım kaçmaya , yollar bomboş , polis arkada fakat açılan arayı ne o kapatabilir ne ben daha fazla açabiliyorum , belli bir mesafede gidiyoruz. Şehir içine gelmiştik sanırım hala arkada polis , ana caddeden ara sokaklara kırdım bir sağ bir sol derken kapısı açık büyük bir site buldum ve içeri park ettim. arabadan indik uzaklaştık . Farkettik ki , karakolun arkasındaki siteye park etmişiz

1-2 saat geçti , ve biz mimlendiğimizi düşündüğümüz halde pes etmedik yolumuza devam etme kararı aldık. sabaha doğru 6 gibi , polislerin nöbet değişimi oluyor demişti bir arkadaş , doğrumu değilmi bilemem , ona göre yola çıktık , karşımıza sadece 1 kere polis çıktı , kaza yapmış araçlar için gelmiş.

Velhasıl sağsalim sıkıntısız bir şekilde ayvalığa geldik. Ayvalığa gelene kadar neler çektim ben bilirim.

Tatil boyunca aksilikler komik olaylar peşimizi bırakmadı ama anlatmaya kalkarsam sabahlarım
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk başta bende işkillendim tabi kontrol etme imkanımız olmadı ama...Şaka bi yana cidden hatundu
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ehliyetimi almama aylar kalmıştı babamda bana her zaman arabanın anahtarını verir otoparktan arabayı getirir veya park ederim neyse bi gün alış veriş yapmıştık bana arabayı getir dedi arabada kapalı otoparkta bu arada araç 2009 tam otomatik corolla arabayı çalıştırıdım içi çok sıcak diye camı indirdim arabayı çalıştırınca zaten teypte çalmaya başladı müziği biraz açtım ve parktan çıktım bi düzlük var ondan sonra sola dönüş var orda babamla annem torbalarla beni bekliyo bende gazı döşemeye yapıştırdım neyse rüzgar sesi müzik sesi ben egzoz sesini duyamıyorum tabi doğal olaraktan bütün herkes bana bakıyo falan yavaşlayıp döndüm ve durudum şöyle çevreme baktım torbalar ellerinde falan millet bana bakıyo babama döndüm baktım bembeyaz olmuş noldu baba dedim sana bi daha araba falan yok dedi ben arabayı getirirken aralarındaki konuşma şu şekildeymiş daha sonra annemden öğrendiğim kadarı

ANNEM : O gelen mert değil dimi ?
    BABAM : Yok yok o değildir bizim araba hem böyle ses çıkarmaz .
    ben köşeyi dönünce
    BABAM :Biz buna araba alacaz ama iyimi edicez acaba almasakmı

ondan sonra anladım kapalı otoparklarda sesin çok yüksek çıktığını

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten okudum tribe girdim hiç bana denk gelmiyo böyleleri diye
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bayanlar nadiren de olsa varlar, iyiki de varlar. Bir tanesi yakın arkadaşım; normalde bayan sürücünün yanına oturduğumda gerilirim, tetikte olurum, ama onun yanında çok rahatım. Bazı zamanlarda benden bile cesaretli neredeyse. Yol ıslak, lastikler kabak, frenler fred çakmaktaş spec, araba uçan teneke uno, gittiği hız 130-140
    "Korkmadık, savaştık"

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyar bence. Cahil cesaretidir belki de; ölmeyi bayılmak sanıyordur.
    K.

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyar bence. Cahil cesaretidir belki de; ölmeyi bayılmak sanıyordur.
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla beyler bende yüzüne karşı söyledim, sende cahil cesareti var diye hatta geçen arabayı ben kullanıyorum, ilerde polis el radarıyla bekliyomuş; bende ehliyet var ama KKTC'de geçerli değil TR ehliyeti. Yakalanınca 1 gece nezarethanede misafir ediyorlar+ 500 TL gibi ufak bi meblağ tahsil ediyorlar 80-85 arası gittiğim için beni çevirmedi, kız bana "iyi ki sen kullanıyosun, ben olsaydım cezayı yemiştim" dedi.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki gün önce arkadaşımızın ablası evleniyor düğüne gidilicek düğünde gayet güzel nezih bi otelde mahallede konuşmaya başladık napsak netsek ismi lazım değil bi arkadaşım benim şahinle gidelim dedi iyi aga tamam gidelim düğün günü geldi saat oldu akşam yedi arkadaş geldi eksoz çalışmıyor çalışmıyor dediğim o vana olayı egsoz aradamı kaldı ne olduysa değişik bi ses çıkıyor arabadan arabaya bindik yağmurda yağıyor silecekleri açtı sileceklerde çalışmadı az aşağımızda bulunan elektrikçiye girdik düşük amper sigorta takmışlar dedi değiştirdi bi süre sonra tekrar gitti herneyse öyle böyle bi şekilde otele geldik indik otelin önünde vale var vala arabanızı parkedeyim dedi araba sahibi arkadaşımda biraz saf birisi otur be abi yanıma gel beraber gidelim parketmeye biz tabi gülüyoruz koptuk hatta düğün bitti çıktık dönücez arabaya bindik bu seferde akü bitmiş kapının önünde dururken sorun çıkarmayan araba neler açtı başımıza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarla Birgün Oturuyoruz Güzel Manzaralı Bir Tepe Herkes Alkollü Şoför İçmicek Diye Anlaşıldı Tüm Kafalar Full Arabanın İçinde 6 Kişi Kafalar Tamam CİN İçiliyor Bu Arada O Arada Karşıdan Bir Far Vee Polis Amcalarımız....

Polis - Gençler Alkol Varmı ?
    Polis - Tamam Var
    Polis - Gençler Kimlik Alabilirmiyim ?
    Arkadaş - Abi Sana Birşey Anlatabilirmiyim ?
    Polis - Tabi Buyur ?
    Arkadaş - Abi Ben Çok Sevdim ! Çok ! Bir Dediğini İki Etmedim ! Bana Yanlış Yaptı !

Polis - Çok Şaşırmış Bir Şekilde Bakar Hayretler İçerisinde Polis Abiye Enerji İçeceği İkram Edilir Çikolata İkram Edilir Meseleyi Anlatıyor Arkadaşım Sonunda Arkadaşım Abi Sen Bir Adamsın Diyip Sarıldı Abiye Herkes Gülmekten Yerlere Yatıyor Polis Abimiz Şoförün Alkollü Olup Olmadığını Kontrol Etti. Kimlikleri Bile Sorgulamadı Gitti Gerçekten Hayatımda Gördüğüm En İyi Memurdu Konuşmayı Biliyor Yerine Göre Sert Yerine Göre Halden Anlayan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)