hep diyorum o yüzden aracınızın plakasını resimlerde silin diyebirgün gelicek biri ben bu aracı satın aldım diyicek
kemal sunal filmi gibi olucak boğaz köprüsünü satıyorya şener şen
![]()
hep diyorum o yüzden aracınızın plakasını resimlerde silin diyebirgün gelicek biri ben bu aracı satın aldım diyicek
kemal sunal filmi gibi olucak boğaz köprüsünü satıyorya şener şen
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aynı olay benımde basıma geldiadam dıyor ben ne bılecem senın aracın oldugunu dedım beni delirtme kaldır sunları.ınsanları anlamak gercekten zor.en guvenlısı plakayı gızlıcen yani
mersin silifkede çalıştığım sıralar akşam işten çıkınca can sıkıntısından taşucu limanına balık tutmaya gittim, gümrük girişini olduğu kısma arabayı park edip oltalarla uzaklaştım. bir süre sonra bakkaldan abur cubur bişeyler almak için tekrar arabanın olduğu yerden geçerken 4 kişi arabanın yanında poz vermiş resim çekiliyorlar, fırlamalık damarım tuttu yaklaştım çocuklara. maşallah araba güzelmiş sizinmi diye sohbet başladı, o sıralar arabada zır stock ama bunlar bir anlatıyorlar aklım almıyor turbo type-r halt etmiş dersinizfinale doğru bomba soruyu patlattım kardeş peki bunu satarmısınız diye, bunlar bozuntuya vermeyecekler ya abi gözümüz gibi bakıyoruz satma düşüncemiz yok dedikten sonra teşekkür edip vedalaştıktan sonra; (işte bomba kısım budur) arabayı açıp torpidodan 2 paket sigaramı alıp cebe koyduktan sonra arabayı kilitleyip hadi iyi muhabbetler beyler diyerek uzaklaşmıştım
![]()
hele soba borusu gibi egzosu taktığımda araba mağazanın önünde durduğu zamanlarda üniversiteli ergenlerden benim arabamın maceralarını çok dinlemişliğim vardır
Cem Yılmaz | İnsan gazete okuduktan sonra sigara yakar mı yaa? - YouTube
dip fiyat pm isteseydinizyarıldım gülmekten bu nasıl bir mallıktır ya
yalan tipi değişiyor artık yıl 2012eskiden kuzenler yazardı şimdi yeğenler olmuş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)