otomatik.
4 kapı.
hoparlörden verilen ve seçilebilen motor sesi.
nasıl renault sport la bu?
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Juke Dig-T deki motorun revize edilmiş hali, 1618cc olayı doğru malesef 1.6-1.8 aralığında vergi dilimi oluyor, TR ye getirilmemesi de rakiplerine nazaran vergiden dolayı fiyatın yüksek olacağındandır diye düşünüyorum ben (takribi 70 bin olur son ötv ile)
Çamurluk difüzörlerinden vazgeçmemelilerdi bence, bir önceki kasada çok güzel duruyordu.
"Korkmadık, savaştık"
mr16ddt kodlu motor olcakmış,Juke'ta da kullanılmıştı.çok verimli olur umarım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Renault son devre RS serisini satmak gibi bir politika içerisinde değil muhtemelen, ilk gelen metalik gri clio 172 ve megane 225 ler den sonra araç girmedi sayılır. Yeni kasa MRS 1 2 tanedir, 197 desen aynı, 182 de çok sayılmaz.
Birisinin Renault satış departmanını bu araçların markanın şanı şerefi olduğunu gerekirse kar marjını düşürüp piyasada gezen araç sayısını arttırmalarını hatırlatması gerek. Yoksa iş yeni RS serisi araç çıkınca 3 tane numune getirip onları da 2 sene de satamayıp daha sonra fırsat aracı adı altında tanıdıklara satmakla sınırlı kalır.
Bitek benmi begendim ya :S
Vergi diliminin üstüne cıkmasa Polo GTI , Ibiza Cupra sınıfına cok guzel rakip olurdu acıkcası
beynini s*ktiğimin fransızları o 18cc ne oluyor. yok bunlardan hiç birşey olmaz.
4 kapı olmamış gerçekten, clio rs havası yok araçta,nerde 172 ler 182 lerTürkiye'ye gelmemesi yerinde olmuş.
Renault Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)