bu nasıl bi rs dir ya çok kötü olmuş ben 172 liği saklıyim kazayla bunlar Tr ye gelirse 30 kaat eder benim araba :D hem 4 kapı yapmış gitmiş logonun altına rs demiş bide utanmadan otomatik vites koymuş eyyyyy gidi :D
Printable View
bu nasıl bi rs dir ya çok kötü olmuş ben 172 liği saklıyim kazayla bunlar Tr ye gelirse 30 kaat eder benim araba :D hem 4 kapı yapmış gitmiş logonun altına rs demiş bide utanmadan otomatik vites koymuş eyyyyy gidi :D
Arkadaşlar Türkiyede üst kesim ile alt kesim arasında uçurum farkı olduğu için artık kimse çocuğuna hothatch araba almıyor. Ya gidiyor spor araba alıyor ya da az yakıt sarfeden araba alıyor. Hothatch orta sınıfın oyuncağı idi orta sınıf kalmadı. Çoğu firma Türkiyeye hot hatch getirmiyor artık. RS 225 ler geldi kaç tanesi elde kaldı daha sonra ucuza verildi. Benim arabam 05 model trafiğe kaydoluşu 07. 2 sene satılamamış araba. Vergi olayı içinde şunu söyliim eski Cliolar 2 litreden giriyordu Türkiyeye. 2000 li yıllardaki kesim duruyor olsaydı bu Clio peynir ekmek gibi satardı.
atın cinsel organı gibi olmuş. gitmiş bide üzerine kelebek konmuş
sanki kaputu açık kalmış gibi duruyor
genel olarak böyle biraz zorlama bir dizayn olmuş gibi.. pek hoşlanmadım açıkcası
Arkadaşlar Türkiyede üst kesim ile alt kesim arasında uçurum farkı olduğu için artık kimse çocuğuna hothatch araba almıyor. Ya gidiyor spor araba alıyor ya da az yakıt sarfeden araba alıyor. Hothatch orta sınıfın oyuncağı idi orta sınıf kalmadı. Çoğu firma Türkiyeye hot hatch getirmiyor artık. RS 225 ler geldi kaç tanesi elde kaldı daha sonra ucuza verildi. Benim arabam 05 model trafiğe kaydoluşu 07. 2 sene satılamamış araba. Vergi olayı içinde şunu söyliim eski Cliolar 2 litreden giriyordu Türkiyeye. 2000 li yıllardaki kesim duruyor olsaydı bu Clio peynir ekmek gibi satardı.
Ağzına sağlık çok güzel soylemissin..
yakında amblem butun kaputu kaplicak anasını satım.arkadan güzel duruyor
Tr'ye gelir bence...keyifli bir araç olacağı kesin ama ben hala şu büyük logoya takık vaziyetteyim...
Kar marjını düşürmek mi? Asıl bu prestij serilerinden para kazanılır. Bu aracı seviyorsan ipe ipe alacağını bildikleri için öyle kar marjında düşürme yapacaklarını hiç sanmıyorum. zaten sınırlı sayıda üretiliyor.
Ancak TR'de vergi diliminde üste çıktığı için çok büyük dezavantaj.
Çok iyi bee Maşallah...
beğendim tasarımını..basitlikten cıkmış..alınabılır:)
O senin dediğin ancak İngiltere pazarı gibi 3000 5000 li RS satışlarında olur. Burada sırf reklam amaçlı dolanacak araçlar lazım. Aksi halde 3 tane megane rs trophy test aracı, % 99 nun alma ihtimali sıfır test sürücülerinin elinde heba olur gider.
Bir de her araç yeni kasa veya motorla ilk defa sürüldüğünde mümkün olan en az kar marjı ile piyasaya sunulur. Örnek istersen geçen seneki c4 1.6 HDI exclusive fiyatlarına bakabilirsin.
bence 4 kapı olması güzel olmuş. cupra, golf - polo gti 4 kapı olunca güzel rs olunca uwwww. tek eksisi vergi dilimi.
daha çirkin olamazdı heralde. Birde fransızlar şu kazan gibi direksiyon dizaynından ne zaman vazgeçecek çok merak ediyorum.
küçük segment spor arabada 4 kapı olayı nedir anlamakda zorlanıyorum bunu alan adam ya bekardır ya en fazla kız arkadaşı, karısı vardır coluk çoçuk kavınvalıde falan binip gazlamaz herhalde kimse 1618 cc de şık olmuş ayrıca bence hüsran olur birde kırmızı kalıper şık olmuş sanayide boyatmışlar herhalde kutu boya ile :)
Bence harika olmus cok begendim haftaya yakindan bi incelicem detayli olarak:)
güzel şık olmuş gelmesi gerekiyor bence türkiyeye
Yeni Clio'nun fotoğrafları ilk yayınlandığında hiç beğenmemiştim ama hoşuma gitmeye başladı yavaş yavaş.
Tek kasa olarak 4 kapı üretilmesi saçma,Polo GTI gibi tek kapı ve 4 kapı seçeneği sunmalılar.