Aynaların maşaallahı var ya :D dolmuş aynası gibi :D Tırlarda kullandıkları logolardan fazla gelmiş olacak ki RS e de yapıştırmışlar
Printable View
Aynaların maşaallahı var ya :D dolmuş aynası gibi :D Tırlarda kullandıkları logolardan fazla gelmiş olacak ki RS e de yapıştırmışlar
millet edc gibi süper seri bir otomatik vitese takmış ama dünyanın geleceği ne kadar haz alınsada alınmasa da otomatik viteste. bence çok doğru bir karar otomatik vites eğer kendim atacağım diyorsanda direksiyon arkasından atarsın olur biter manuelden kat ve kat zevkli de üstelik.
rs ler zaten az yakıp güzel giden araçlar adamlar üstüne 25 daha az yakan bir araç yapmışlar yine yaranamamışlar. artık üçüncü dünya ülkesi olmaktan çıkıp da avrupalı gibi emisyona odaklanırsak 18 cc insanı delirtmez, mantıklı olan vergilendirme gelmiş olur. hala daha hacme göre hesap peşindeyiz..
bu araç eminim ki bi üst vergi diliminden gelmese oldukça güzel bir fiyata gelir ve çok can yakardı..
Güzel tasarımı var.
Bencede çok güzel olmamış.
Renault sevdam hıc bıtmez...
Mutlaka Clıo alıcagım bu aralar ama ne zaman...
Ben begendım,sanırım gozumuz alısınca begenılıcektır.
Umarım motordan sıkıntısız 240HP max rakamlar cıkar. Bırde Kılıtlı dıff opsıyonu alırsa harıka olur...
hiç bir farkı yok hocam. ama işte renault ya millet araştırmadan atıp tutuyor oysa bilmiyor ki dünyanın en iyi hothatchlerini çıkaran firma..
hatta dsg de maliyeti düşürüp ıslak mı kuru mu ne muhabbeti çıkıp milletin elinde patlamaya başlarken edc de öyle bir sorun gözükmüyor.
herkes 1618 cc ye laf atmış ama bilgisizliğimi mazur görün; Reno Türkiye bu araçları ruhsatına 1599 cc yazarak trafiğe çıkartma ihtimali yok mu? Benim bildiğim EP3 Type R lar 2003 e kadar ruhsatta 1999cc 2003den sonra trafiğe çıkanlara 2000 cc yazanları var?
COC kagıdında ne yazıyorsa o gecerlı olur.
Oyle bır sey yapılamaz.
Eger TSE ye 1600cc asagısı bır motor tescıl ettıtılırse,sorun yok...
anca çamur atsın millet zaten :) reno yaptımı yapar. tek kapısı olmadığını mı sanıyorsunuz.. bunda kullanılan edc dizeldeki edc değil. dsg kadar hızlı şanzıman var. direksiyondanda tık tık değişiyor mis gibi.
4 kapı hothach mi olur diyen arkadaşlar. buyrun. kasadaki asalate bakın.
http://img822.imageshack.us/img822/5...2020132032.jpg
Yav boşversene Gökhan
Torostan sonra renault arabamı yaptı ?
paint terk logosuz panjur verelım:D
http://g1209.hizliresim.com/11/x/dhcss.png
işte bu 4 kapısı çöpp :D tek kapısı müthiş..
1618 kötü olmuş 1599 olsaydı iyiydi genede eğlenceli bi makina olur....
Ön kısıma hâlâ alışamadım. Logo çok garip duruyor.
Renaultun RS modelleri diğer model ve versiyonlarına nazaran farklılık gösterir şöyle ki kullanılmış malzemeler diğer versiyonlarından daha sonra deforme olmaya başlar buda kalite ve işçilik farkını gösterir Renault basit amatör bir fabrika değildir ülkemizde çoğunlukta olduğu gibi ispanya ve fransada da yaygın kullanılan markadır...
herkesin beklentileri farklı zevkleri farklı elbet ama bence hep şekil hemde motor anlamında başarılı olmuş..keza rs değil normal modelleride