User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
61 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 1.2 tdı polo BlueMotion

eyup58
    Misafir

1.2 tdı polo BlueMotion

Arkadaşlar herkese kolay gelsin hayırlı günler.Bu arac hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim kullanan varmıdır bazı forumlarda gördüm ancak kendi forumuma yazıp tecrubeli abilerin yorumlarını almak istedim.1.6 TDI gibi çekişi olmaz ancak 1.5 65bglik bir clio ile karşılaştırırsak aynı çekişi sağlar ım? 1.2 polo.

Birde 1.6 tdı comforline ve 1.2 BlueMotion arasında kalsanız hangisini tercih edersniz cunku 1.2 ufak gibi geliyor dağ bayır rampalarda sorun çıkartır mı? daha once 1.4 polosunu kullandım çok vasatti 1 vites çıkıyordum bayırı ve sellektör yemekten bıkmıstık.Sırf bu yuzden aracı sattik (babamındı arac) dizel alalım dedik tork için bu kadar para verip 1.2 tdı husran yaratırsa yıkılırım

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 dururken , 1.2 nin yüzüne bile bakmam...1.2 yide , 1.6 yıda hiç sürmedim ama ciddi bir fark olacağı kesin...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moğşıncılar gelin bura anlatak arkadaşa

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annemde var ara sira kulaniyorum kalkarken yavas ama coook az yakiyo ondan az yakani yok alicaksan oneririm ama ekonomi disinda bisey bekleme

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 TDi bir mesai arkadaşımda var. 75 Beygirlik motoru kasasına göre çok heyecanlı performans sunmasa da üzmez.. Yakıtı ekonomik sürüşü keyifli bir araç. Çok çok kezmezse chip ile 105 beygire çıkabiliyor.
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 kesinlikle test yap ranpada özelikle stop edecektir.
    DRİLL
    Dr.Ecu

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 TDI motor yanlış hatırlamıyorsam 3 silindir bir motordu. hem hacim hemde silindir fazlası olan clio yla bir gitmez sanırım. ha belki aynı hp yi veriyordur bilemem ama genede alt devirleri cok bitik olacagı kesın.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 TDI polo gayet güzel yakıtıda çok az yakıyor 1.2 bence biraz macera aramak gibi birşey
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 Tdi 3 silindir cordobayı yaklaşık 9 yıl kullandım. silindirin az olması tork'da inanılmaz artışa sebebiyet veriyor emsallerine göre. Araç hızlı devirleniyor. Ancak en sağlıklısı test sürüşü talep etmek.

eyup58
    Misafir
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 dururken , 1.2 nin yüzüne bile bakmam...1.2 yide , 1.6 yıda hiç sürmedim ama ciddi bir fark olacağı kesin...
    +

vallaha donanım olarak gayet iyi geldi yoksa ben 1.4 bile bakmıyorum sırf gitmiyo diye aracı satik

Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moğşıncılar gelin bura anlatak arkadaşa
    hadi bi el atın gardaşlar

Alıntı delsolemrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemde var ara sira kulaniyorum kalkarken yavas ama coook az yakiyo ondan az yakani yok alicaksan oneririm ama ekonomi disinda bisey bekleme
    vallaha senede 30 40 bin yapan birisi değilim tamam az yaksın ama 1.5te 1.6 yakıt olarak benim için iyi sadece donanımı cezbetti

Alıntı SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 TDi bir mesai arkadaşımda var. 75 Beygirlik motoru kasasına göre çok heyecanlı performans sunmasa da üzmez.. Yakıtı ekonomik sürüşü keyifli bir araç. Çok çok kezmezse chip ile 105 beygire çıkabiliyor.
    cheple felan uğrşamam direk stok halde binerim eğer 1.2 tdı rampada üzücekse 1.6 tdı ararım chep felan takmam

Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 kesinlikle test yap ranpada özelikle stop edecektir.
    vallaha bende hiç kullanmadım 1.2 zaten aklımda 1.2 arac kesinlikle yoktu ama arkadaşım bir arac önerdi baktım 1.2 tdı donanımı felan çok güzel dedi bende bi sorayım dedim tecrubeli arkadaşlara ama 1.6 tdı kullandım 1 kereye mahsus surusu çok zevk vermişti 1.4 ten sonra

Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 TDI motor yanlış hatırlamıyorsam 3 silindir bir motordu. hem hacim hemde silindir fazlası olan clio yla bir gitmez sanırım. ha belki aynı hp yi veriyordur bilemem ama genede alt devirleri cok bitik olacagı kesın.
    vallaha bende anlamma fazla bu işlerden aralaarındaki bir fark olur mu bilmiyorum zaten ilk dizel aracım olucak sırf tork için dizel alıyorum birde biraz daha az yaksın benzinden diye oturdugum yerde düz yol sayılıdır hep rampa ve dik rampalar arkaadşların dediği gibi 120 130 le çıkılan ramplaar değil arac çıksadan 40 dan yukarı basamazsın öle bir yer

Alıntı SLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 TDI polo gayet güzel yakıtıda çok az yakıyor 1.2 bence biraz macera aramak gibi birşey
    1 kereye mahsus kullandım 1.6 sürüşü zevk vermişti 15 dk felan kullanma fırsatım olmustu 1.2 tdı donanım için aklıma soktular hani neden olmasın dedim

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmir çeşme izmir arası kullandım 2gün boyunca gezdim gayet güzel gidiyor yakıtıda iyi bence..ha belki donanım seviyesi olarak daha düşük 1.6lara göre o anlamda sorun olabilir.yüklü haldeyken gidişini görmedim o yüzden yorum yapamam tabi.

eyup58
    Misafir
    Alıntı SkY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir çeşme izmir arası kullandım 2gün boyunca gezdim gayet güzel gidiyor yakıtıda iyi bence..ha belki donanım seviyesi olarak daha düşük 1.6lara göre o anlamda sorun olabilir.yüklü haldeyken gidişini görmedim o yüzden yorum yapamam tabi.
    Uzun yola zaten çıkmıyorum şehirler arasına

önemli olan yüklüyken dik bir rampada çıkışı durunca kalkması 1.3 astra vardı eniştemin 2012 yeni kaslardan arac rampada durdumu eyvah çok zor kalkıyodu hele yüklüyken ben bunu yaşmak istemiyorum yoksa düz yolda 140 150 benim için ideal çok bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önemli olan yüklüyken dik bir rampada çıkışı durunca kalkması 1.3 astra vardı eniştemin 2012 yeni kaslardan arac rampada durdumu eyvah çok zor kalkıyodu hele yüklüyken ben bunu yaşmak istemiyorum yoksa düz yolda 140 150 benim için ideal çok bile
    1.2 Polo arkasına 1.3 multijeti bağlar öyle kalkar yine rampada.. /tamam biraz abarttım )Dizelde esas olan ayağını korkak alıştırmamaktır. Hangi dizeli alırsan al, benzinli gibi gaz verirsen kalkmaz..

eyup58
    Misafir
    1.2 Polo arkasına 1.3 multijeti bağlar öyle kalkar yine rampada.. /tamam biraz abarttım )Dizelde esas olan ayağını korkak alıştırmamaktır. Hangi dizeli alırsan al, benzinli gibi gaz verirsen kalkmaz..
    doğrudur ancak kullanmadiğim için zaten buraya konu açma gereği duydum zaten polo almak istememin nedenlerinden biri 1.6 polo kullanmamdı.Ama sıfır ayarında iyi fiyatta bi 1.2 bulunca neden olmasın dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı bir kez kullanırsanız tüm önyargılarınızdan kurtulursunuz..

Ayrıca unutmayın ciddi vergi avantajı var..

eyup58
    Misafir
    Aracı bir kez kullanırsanız tüm önyargılarınızdan kurtulursunuz..

olmadı bir test sürüşüne çıkıcam maslak doğusotodan

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 40 bin TL lik arabada senelik 288 TL lik coook ciddi fark var

Ugrasmayin 1.2 ile falan mutlaka 1.6 alin
    1.2 nin gucu belli sadece yeterli gucu var o kadar daha fazlasi beklenmemeli arac dolu iken uzulursunuz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1.2 nin gucu belli sadece yeterli gucu var o kadar daha fazlasi beklenmemeli arac dolu iken uzulursunuz..
    2 depoya yakın mazot eder. bu da 2000 km ekstra demektir.

eyup58
    Misafir
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

VALLAHA DÜŞÜNÜNCE 1.2 GEREK SIRF 1 VİTES ÇIKIYORUM DİYE 6 AYLIK ARACI SATTİK SİMDİ 1.2 ALİRİZ O KADAR PARA VERİRİZ BUDA ÇIKMAZSA BENZİN DÖKERİM YAKARIM DİCEM YAPMAM AMA SATAR ZARARA UĞRARIM

1.6 SIFIR İÇİN KONUSTUM 2 AY BEKLENİYOMUS SUANKİ FİYATTA 41BİN TL MİŞ VE 2 AY SONRA NE OLUCAĞI BELLİ DEĞİL DİYORLAR.ACIKCASI ARAC GELDİĞİNDE 45 BİN TL OLABİLİR 39 BİNDE OLABİLİRMİŞ.NET BİŞEY SÖYLEMEDİ Bİ KAÇ BAYİ VE HİÇ PAZARLIK YAPMADILAR GİBİ. VW HİÇ PAZARLIK YAPMIYOR VE 2 AY SONRAYA GUN ATİYORLAR 2 EL BAKMAK İSTİYORSUN BU SEFERDE 38 39 BİN İSTİYORLAR 3 BİN DAHA VERİP SIFIR ALMAK VAR AMA 2 AY BEKLEMEK İŞİ BOZUYOR.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)