yurdum insanı işte, spor otomobili tanıtmaya damatlığıyla gelmiş![]()
ne kadar çalışkan insanlar varmış çok güzelpeki bu arac nerede ki acaba bir yerde sergileniyor mu ki?
yok o anlamda demedim tabiki var ama ben bunun kadar temiz görmemiştim
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
STC çok var diye biliyorum ben de, Koç'un müzesinde gördüm en son
ayrıca çok doğru söylemiş birisi, ilk türk modifiyeci ünvanı kulağa daha hoş geliyor bence![]()
edevlet'de plaka halen daha bu araçta gözüküyor, ya bir yerde kaderine bırakılmış yada kapalı garajın birinde yatıyor da olabilir.
GEC13 GTİ
ankarada babamın arkadaşında var 3.2lt bi motor var içinde garajda saklanmakta![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Plaka No06EC480MarkaBUICKModel1954Sahiplik Belge Tarihi / /0 Tescil BirimiANKARARenk 1YEŞİL (Filizi)Renk 2BEYAZ (Krem)CinsiOTOMOBİLÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
evet arkadaşlar araç şuan nerde asıl soru oartık diğer bir level 'a geçebiliriz
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Miyendis amca bizim atamizmis megerilk modifci Turk miyendis
helal olsun valla adami varya yasiyosa ellerinden opmek gerekir kesinlikle
bbm pin :2B244451
Bursada dikkaldırımda bunun kırmızısı duruyodu 2-3 ay öncesine kadartürkiyede tek değil bu
SM PERFORMANCE
tek değil dediğiniz araç sanırım anadol stc asıl aranan araç altdaki linkde mevcut o zaman mühendis bey buick şasesinin üstüne kendince yaptığı spor kupayı oturtup Türkiye'nin ilk spor arabasını yapmış, iyide yapmış o da bir adımdır günümüzde mercedes'e renault, dodge'ye opel'e fiat (hatta Bursa fabrikasında) araba üretiyorsa o yıllarda dışarıdan motor ithal edilip birşeyler yapılabilirdi veya daha öncesinde olduğu gibi motoru bile üretebilirlerdi
Türkiye'nin ilk yarış otosu,YAŞAM
aslında anadolun tasarımıda malesef Türk mühendislik eseri değil bunu biliyormuydunuz, bağzı anadol fotoğrafları
Bu model iste fw 11 kodlu araç (citroen bx) aslında anadol için geliştirilmiş bir araçtır model yenilemesi için fakat koç bunu kabul etmemiş maliyetli olur diye hiç üretilmemiştir.daha sonra reliant tarafından batakta olan citroene satılmış bir projedir.citroeni bataktan kurtarmış 90ların ortalarına kadar üretilmiş bestseller olmuş bir modeldir.citroen sadece bagaj kapağını fiber bırakmıştır.
buda anadol çağdaşımızın motoru yani wankel anadol yapmışız zamanında ama değerini bilen olmamış
konu sahibinden özür diliyorum ama malesef bunlarda Türkiye için üretilmiş tasarlanmış proto tipler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)