Gc alacaksan şanzumanı düşünmek zorundasın Ahmet
Gc alacaksan şanzumanı düşünmek zorundasın Ahmet
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gc kasa çok güzel duruyor ama şanzuman olayı bozuyor o yuzden vrx daha uygun olur bence sakin sakin bineceksen![]()
sti desem butce bellı dedın vazgectım1 yıl stı bındım sanayıde orda burda hıc yatmadı arabam heryerde de catar patara cok para bırıktırdım bırıktırdım ama baktımkı hepsıne benzın almısım
kasası duzgun bır gc8 al kendı yuruyenını satarsın uc bes kurusa komple stı yuruyene gecersın fazla para degıl,motor ıcı komple forget yaparsın sonra bı 3076 ohh tadından yenmez
tabı bunların hepsını zamanla yapar gecersın
dotu subıye degen fena alısırmıs derlerdı ınanmazdım
ford focus gıbı gorunsede 2008-2011 stı bakıyorumyapıcak bısey yok e90 mıs huzurmus falan fıstık hıkaye
Gc8 alınacaksa bir o kadar da paran cebinde olsun dedikleri bence de çok doğru![]()
Şuanda WRX daha mantıklı gibi. Yorum yapan arkadaşlarında genel kanaati bu yönde zaten. Bakalım 1-2 gün içinde netleşecek. Tekrar herkese teşekkürler
Hayırlısıyla WRX'i aldım. Herkese yönlendirmeleri ve düşünceleri için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.
Kazasız belasız dogru tercıh olmuş![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Herkese teşekkürler
@VWci
İlk iki arabam Subaruydu![]()
Herkese yardımları ve önerileri için teşekkürler. Fotoğrafları paylaşmadan olmaz
![]()
Hayırlısı olsun maşallah kazasız belasızz
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)