getirin boş kasayı ben koyarım hangi motoru istiyorsanız bir haftada üstünde yerli yerinde görme garantisi veriyorum![]()
getirin boş kasayı ben koyarım hangi motoru istiyorsanız bir haftada üstünde yerli yerinde görme garantisi veriyorum![]()
RACE WERKS
Hadi ya! Arkadas almanlar hakaten herseye bi care bulan adamlar ya! Nasip olurda proje baslarsa daha burdan cok bas agriticaz demektir![]()
Valla kafada fikir danismak icin ilk sen varsin kardesim, hatta bi Ankara ziyareti bile yapabilirizyeterki ise koyulalim, benimde iyice elim kasinmaya basladi ne zamandir tirnaklari yag doldurmadim
![]()
bbm pin :2B244451
1.8t koyun, gt28 ,30 gibi bir şeyle üfleyin, yürüyene ağırlık verin.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
şuan bir arkadaşım 1.8t motor gt30 turboyla rodaj yapıyoryakında onun videolarınıda eklerim buraya
RACE WERKS
Maşallah,forumdan mı ? kadran falan olsa bir temizden,birde dışardan yürür. cok makbule geçer :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
traves yapmadan koyamazsın.. 1.8 T yakısıklı olur..
( + 1 haftada fln motor koyulmuyor, en az 3-5 ay üzerinde yogunlasmanız gerekebılır )
Mk1 VR6 Conversion kit inceleyebilirsiniz
Stage 1
MK1 VR6 Conversion Stage 1 Eurowise MK1 VR6 Conversion Kit [EWMK1VR6S0] - $899.99 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Stage 1.5
MK1 VR6 Conversion Stage 1 + [EWMK1VR6S1] - $999.99 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Stage 2
MK1 VR6 Conversion Stage 2 [EWMK1VR6S2] - $1,209.00 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Stage 3 (turbo ve 400hp + güçler için )
MK1 VR6 Conversion Stage 3 [EWMK1VR6S4] - $1,649.00 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Legen...wait for it...dary!
konuyu bir hortlatsam mk1 1.8t swap için arac haric butce ne olmalı ortalma???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)