W124 4matic konusunda aydınlatacak arkdaşımız varsa çok makbule geçer.:)
Printable View
W124 4matic konusunda aydınlatacak arkdaşımız varsa çok makbule geçer.:)
Babamın 2 arkadasında e350 var ıkısıde aynı sorundan şikayetçi.
Sakın almayın dıyolar. Enteresan.
Öne %40 arkaya %60 sürekli sabit ve sürekli dört çeker sistem. Gerçek AWD çalışır. Yani sürekli dört tekerde de güç vardır. "Kaçırmaya başlayınca aktarıcam sen merak etme" diye kandırmaz sizi. ESP(ETS) ile birlikte çalışır. Bu sayede kilit diferansiyele ihtiyaç duymaz, EDL kullanır.
W124'de ESP'siz versiyonu vardır. Eski modellerde arkada kilit olur ama önde olmaz. W124'lerde dağılım için üç mod vardır. Sürekli dört çekmez. Kaymaya başlayınca önü de kademeli olarak devreye sokar. Subaru AWD'lere benzer.
Çoğu 4WD'den değil ama çoğu AWD'den üstündür. Ama bir X-drive değil :)
tek dezavantajı şehir içinde yakıt daha fazla birde yol tutuşunun çok farkını görmedim lastiklerim iyi değil belki o yüzden düşük hızlarda keskin yerlerde kafadan kayıyor ama lastiklerimden dolayı diye düşünüyorum. kış deneyimim daha yok x-drive da bende merak ediyorum:)
4x4 aktarım sistemi işe yarıyor çokta güzel oluyor
4matic tecrübem yok ama takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı
Şahsen benim için en güzel tarafı ışıklarda ok gibi fırlamak :) misal ben GTI ile herhangi bir ışıkta anca yerimde sararım yok asfalt iyi olacak yok yerler tozlu nemli ıslak olmayacak bla bla..
X1 le o tarz dertler yaşamıyorum sadece gaza basmak yeterli..
Öte yandan geçen kış İstanbul da karlı sağlam geçti kar lastiklerimle aldığım haz muazzam
herkes çırpınırken yanından bişey yokmuş gibi geçmek güzel bir his :)
İşin özü 4matic iyidir asla hayır denmez..
Bayiye girip 'şunun en pahalısından sar bi tane yeeeğenim' diyen amcalar yüzünden bu kadar 4matic var...
Ne zaman İstanbul'a gitsem Tofaş'dan çok Porsche görüyorum.
Gündelik kullanımda gereksiz gördüğüm bir olay.Standart kullanıcı için.Bakım maliyeti de daha fazla oluyor alırken zaten daha pahalı.Bütçe sorun değilse tam dolu olsun diyip alınabilir tabi :)
4 Matic sayesinde o araçla babam buzda kazayı atlattı çok iyi bir araç 265 bg yahu daha ne olsun
4 Matic o.b.k'nın dediği gibi %40 ön %60 arka olarak oranı değiştirmeden sürekli aynı oranda çekiş sağlayan bir sistem. Yani hep sabit.
BMW'nin X-drive sistemi çok daha modern ve başarılıdır. X-drive çekişi %0 ile %100 olarak dağıtabilir. Yani ön tekerlekleri gerekmediği durumlarda tamamen devre dışı bırakıp %100 arkadan çekiş sağlayabilir. Yada %1 ön %99 arka vs. yapabilir. Bu nedenle yakıt tüketiminde ve performans kaybında 2 çeker versiyonuyla en az fark xdrive'dadır. Quattro'yla kıyaslandığında tepki ve harekete geçme süresi çok daha kısadır.
Audi'nin quattro sistemi çekişi en az %25 en fazla %75 olarak dağıtabilir. Yani bir aksta %30 yada %80 gibi bir oran olamaz.
Mercedes'in 4 Matic sistemi BMW'nin xdrive ve Audi'nin quattro sistemiyle kıyaslandığında en ilkel, en eski nesil sistemdir. Herşeyin ötesinde 4 Matic akıllı bir 4 çeker sistem değildir. Dolayısıyla, özellikle de yakıt tüketimi ve aktarmadan kaynaklanan performans kaybı olarak xdrive ve quattro sistemlerine kıyasla ciddi dezavantaj farkı vardır.