Allah rahmet eylesin![]()
Allah rahmet eğlesin abi mekanı cennet olsun inş![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Tanımıyorum arkadaşı ama mekanı cennet olsun motor kullananlara acaip bi hassasiyetim var dün akşamda yine motosikletli ölümlü kazaya şahit oldum kalp masajı yapıyolardı elim ayağım boşaldı adamı görünce bide üzerine gazete kağıdı örtmüşler oofff ooofff
Öyle kötü oldum ki arabayı dahi kullanamadım arkadaşımı çağırdım o geldi aldı beni...Eve dönemezdim herhalde o sahneden sonra...
Motorsiklet sakat iş ya lütfen uzak durun![]()
Allah rahmet eylesin![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
abi gencecik adam içim sızladı ya Allah aşkına binmeyin şu merete camı yok penceresi frene basıyosun ya kıç atıyo kıç kaldırıyo abi yazık ya ömrünün baharınnda Allah eşine dostuna sabır versin
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Allah rahmet eylesin.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Hayırlısı be gülüm
Her Serseri Motorcu Olabilir Ama Her Motorcu Serseri Değildir, Kimi Rüzgarına Aşıktır Kimi Motoruna Ama Değişmeyen Tek Tutku Adrenalindir... Felsefe Dört Tekerden Geçer Alayını İki Teker Geçer Serseri Deyip Kızdırmayın O Motorcu Sizi Tek Tekerde Havada GEÇER Sakın Unutmayın...
BİZ SENİ UNUTMİCAZ GÖKHAN SENİN HAYATA GÜLÜŞÜNÜ
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)