tabikide s3![]()
tabikide s3![]()
Bu egsoz sistemi ve yazılım dahi yapsam akılda kalıcak sanırım resmen kendimle boğuşuyorum 4 çeker benzinli yada arka itiş benzinli olucak keyif almak istiyorum...407 coupe bu kasa ve motoruyla Tr de ciddi prim yapalirmiş ancak burada değil sanırım nedeni şu yakıt derdi yok sayılır vergi derdi yok ve tüm araçlar 3-4 kat daha ucuz bundan dolayı eleniyor diesel otomatik araç kafamda düşüncem bakış açım bu
Supra dan skyline a Rx7 fd35 den 300zx ine kadar ortalama bu fiyatlara spor çok araçlara baktım ve araştırıyorum ancak her yönüyle değerlendirilecek pozitif araç nedir bulamadım ?? Subaru bug eye wrx,Audi S3,Rx8 düşünceleri kaldı
Supra varken o fiyata bunlara neden bakıosun. Dizelden ses alamaman da gayet normal. Düzgün bir yazılımla araban gayet güzel gider ama şansıman ne kadar dayanır bilemiyorum. Otomatik kırıldı mı da masrafı çok. Ama dediğim gibi aynı paraya supra varsa hiç düşünme bile. Direk supra.
IN BOOST WE TRUST
skyline r34 veya rx7 fd35 seçenekleri Türkiye'de olsa sanırım birçok kişi akla mantığa gelmeyecek paralar verirdio ikisinden birine bakardım bende senin yerinde olsam...
s3 diyorum bende.
Yarın inş Audi S3 ile görüşmeye gideceğim Sofia ya servis kontolünün ardından eğer problem çıkmaz ise alıp geleceğim hayırlısı olsun çok araştırdık kısmetse olur diyelim
Hayırlısı olsun yalnız olmazsa s3 , 350 z ler gayet uygun hem modellı hemde servıs konusunda sıkıntı cekecegını sanmam .
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
S3 quattro alındı bugünkısa bir süre sonra fotoğraflarını paylaşıcam inş...İyi ki diyorum kesinlikle teşekkürler tavsiyede bulunan herkese
gözler s3 lere alıştı ben olsam mazda derim farklı ve keyif verir..(bu arada s3 tartışılmaz gönül sultanı kötülemiyorum.)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)