Halil, rahat durmuyorsun![]()
maşallah.
Halil, rahat durmuyorsun![]()
maşallah.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Araçta ek olarak 9" 18" 245 jant lastik var.ve 2.3 stroke dan dolayı 7000 devirden fazla donemiyoruz.basınç 1.57.bu son derece güvenli bir tune ile yapıldı.önümüzdeki günlerde yeni setup ile daha güzel değerler çıkaracaktır.şu an için sami abi arabayı fazla zorlamak istemedi.çünkü motor satılacağı için üzmek istemedik.aracın içinde kriko-stepne-bass vs herşey standart.hiçbir hafifletme yapılmadı.Maaşallah evomuza.
Mesaiden çıkıp ölçüme gidiyoruz abi ordan hesap et darısı sizlere
Kendim okumadım ama anlatılanlara göre tomei bu blogu road race ler için hazırlamış ve devir önermiyormuş.
GT3076 da bu basınçtan sonra bu hacimde sıcak üflemeye başlayacaktır sanırım o yüzden fazla basınç güç verirmi tartışılır
ama hani 400-500 devir daha dönse herhalde 200ü tek vites atarak geçerdi o zaman zaten 0.5 saniye gibi bir iyileşme yaşanabilirdi
bu araba 1500kg vardır
standart c6 z06 muhteşem pilotajla ve en ideal şartlarda 100-200 7 ortalama pilotaj ve şartlarla 8 saniye gidiyor
1440kg olması lazım 505hp oda 2 vites atıyor
bana göre bu araba gayet iyi gidiyor
Hiç dyno ya çıktınız mı?
Bir de kesiciyi 7500 e alıp arabayı söküp denemeyi düşünüyormusunuz?
eger savas pasaoglunun yaptıgı arac ıse bu savas ıle beraber dyno yapmıstık 1.48 bar da 512hp gibi guc vermıstı o zamanlar
evt o arac fakat 512 hpde bu deger cıkmaz,bıraz degısıklık gecırdıgını bılıyorum[/QUOTE]
edo bugün yine çarşamba lan o uçak daha gelmedi mi havada serinledi artık
evet edonun dediği gibi biraz değişikliğe gidildi
adana'ya gıttıgımde bınme fırsatım oldu ve kesınlıkle guzel bı deneyımdı..ıcıyle dısıyla hem bu kadar hatasız hemde bu kadar hızlı bı araca bınmemıstım..cıkan degerler cok ıyımser etlıye sutluye karısmadan 0.5-0.7 sn.daha ınıcek potansıyele sahıp bı arac..masAllah ahmet abı, emegınıze saglık samı abı ve project 01..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Jet 30 dan bahsediyoruz. Zaten tomei 2.3 setup çok fazla evo yok galiba...
Kullanmış birisi olarak şunu diyebilirim ki güvenli sağlıklı gücün anlamıdır o araba, maşallah.
Motor hp lerine çok takılmayın...
Tekerde 270 kw gördük diye hatırlıyorum 1,48 de işte üstüne kayıp ekleyin motorda 400 HP diyelim düz hesap... 1,5 tonluk ağır bir araç.
Herşeyden önce dayanıklılık temel alınarak yapıldı sonra güç hedeflenmişti ve nitekimde çok sağlıklı bir kombinasyon. Üstündeki şanzuman ile Biraz daha zorlanabilir üst güçler
Allah kaza bela vermesin...
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
edo bugün yine çarşamba lan o uçak daha gelmedi mi havada serinledi artık
evet edonun dediği gibi biraz değişikliğe gidildi[/QUOTE]
yaw mıke fena hastaydım yenı kalkıom ayagabıde arabayı sattım yenısını aldım fln fılan dınlenemedım dogru duzgun
![]()
maşallah yakısıklı 4 çekerimize
biraz daha iyi bi pilotajla daha iyi süreler elde edilebilir..
Rabbim esirgesin..çok yakısıklı ve cok can yakıcı bi arac![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)