Şirket aracı olarak 2004 1.9 TDI caddy almayı düşünüyoruz.
- Yakıt tüketimi nasıldır
- Vergileri ne durumdadır
vs dikkat edilmesi gereken başka hususlar varmıdır? Genel bir bilgi alabilirsem çok memnun olurum![]()
Şirket aracı olarak 2004 1.9 TDI caddy almayı düşünüyoruz.
- Yakıt tüketimi nasıldır
- Vergileri ne durumdadır
vs dikkat edilmesi gereken başka hususlar varmıdır? Genel bir bilgi alabilirsem çok memnun olurum![]()
Şirket te 2008 1,9 TDI kullanıyorum günlük 100 km yapiyorum 157658 de aracımız kullanışı çok rahat her yola geliyor DSG ile anlık ortalama 5,2 gibi![]()
Dr.Ecu AntaLya
bana kalırsa sınıfının en mantıklı aracı bizde şirkette 2010 ford connect kullanıyoruz ama caddy'ye çevirmeyi düşünüyoruz.
imza : melih tarancı...
2004 ler ilk çıkan caddy ler di sanırım. Çok turbo sorunu oldugu için 2005 ve sonrasında turboları değişmişti diye hatırlıyorum
Çok özür dilerim TDI değil SDI imiş. Eski kasa
Volkswagen Caddy 1.9 SDI Model 12.600 TL - 101043651
sdi 'da turbo yok. Performansı cok zayıf.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kaç kaç uzak dur![]()
Dr.Ecu AntaLya
hevesini kırmak istemem ben ist'da vw grubu parçacısıyım,ne sdi nede 1.9 105 lik bjb ler 5 para etmez heleki şirket için kullanacaksan sanayiden çıkamazsın haberin ola,ya ford yada multijet kullanmanızı tavsiye ederim bir vw parçacısı olarak...
C 20 XE POWER...
şirket içinse doblo al bence caddy ye falan hiç girme..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Baskı balataları çabuk bitiyormuş, zorlandığı zaman...benim duyduğum ve araç sahiplerine sorduklarımda onayladılar...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)