User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Carlos Resim Ve Videoları

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benden çok daha tecrübeli olduğun için umarım saygısızlık yapmıyorumdur, eğitmen bir arkadaşımın tavsiyesiyle tüm baskın köpekleri eğitim sürecinde hem stresten kurtulması hemde sosyalleşmesi için bol bol insan içine çıkartarak( aşırı yüz göz olmasına izin vermeden) diğer hayvanlarla oynamasını sağlıyorduk özellikle yavru döneminde kedilerle bir arada kalması büyüdüklerinde kedilere karşı olumsuz tavır sergilemelerini önlüyordu.
    Estağfirullah öyle şeymi olur her türlü tavsiye ye açığım.
    Dükkanda yavru kedimizde var,carlos onu çok seviyor oynamak istiyor ama kedimiz biraz agresif arada bikaç tokat attığı olabiliyor.
    Oldukca sosyal ve insanlarla sadece oynamak ve komut almak istiyor zaten bizde engellemiyoruz

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç aylık bilmiyorum ama 4 aylıktan önce köpek insan içine salınmaz , insanların ortak kullanım noktalarına bırakılmaz (ayakkabı ile basılan yerler vs) , allah korusun kanlı ishal veya gençlik veya baskaciddi hastalıkları kapabilir. Diğer bir nokta oyuncaklar parçalaması için yapılmamıştır , eğer oyuncakları parçalamaya çalısıyorsa, ısırıyorsa asılıyorsa, yanlıştır , ona agzının sadece yemek için kullanılacagını göstermeniz lazım.Ben yaşadım ilerde çok sorun yaşarsınız. 4 ayını tamamladıktan sonra bol bol baska köpeklerle oynaması lazım.Parklarda mesela.Cocuklarla oynaması lazım.Sosyalleşmesi lazım kısaca.Sağlıklı büyüsün
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç aylık bilmiyorum ama 4 aylıktan önce köpek insan içine salınmaz , insanların ortak kullanım noktalarına bırakılmaz (ayakkabı ile basılan yerler vs) , allah korusun kanlı ishal veya gençlik veya baskaciddi hastalıkları kapabilir. Diğer bir nokta oyuncaklar parçalaması için yapılmamıştır , eğer oyuncakları parçalamaya çalısıyorsa, ısırıyorsa asılıyorsa, yanlıştır , ona agzının sadece yemek için kullanılacagını göstermeniz lazım.Ben yaşadım ilerde çok sorun yaşarsınız. 4 ayını tamamladıktan sonra bol bol baska köpeklerle oynaması lazım.Parklarda mesela.Cocuklarla oynaması lazım.Sosyalleşmesi lazım kısaca.Sağlıklı büyüsün
    2.karma aşısı oldu. 4 gün sonra 3 aylık olucak.Başta evimde besliyordum 2. aşısından sonra veteriner i (yakın arkadaşım) dükkanda besleyebilirsin dedi.
    Hiç bişeyi ısırmaya yada kemirmeye çalışmıyor da sadece fırça lara karşı bir ısırma isteği var.Başka hiç bir şeye saldırıp kemirme ısırma düşüncesi yok.
    Etrafımızda çokca insan var günün yarısını onlarla hoplayıp zıplayarak geçiriyor zaten.onun dışında yavru kedi var arkadaşı onla oynuyorlar.
    Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.karma aşısı oldu. 4 gün sonra 3 aylık olucak.Başta evimde besliyordum 2. aşısından sonra veteriner i (yakın arkadaşım) dükkanda besleyebilirsin dedi.
    Hiç bişeyi ısırmaya yada kemirmeye çalışmıyor da sadece fırça lara karşı bir ısırma isteği var.Başka hiç bir şeye saldırıp kemirme ısırma düşüncesi yok.
    Etrafımızda çokca insan var günün yarısını onlarla hoplayıp zıplayarak geçiriyor zaten.onun dışında yavru kedi var arkadaşı onla oynuyorlar.
    Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Dışarı çıkmadan önce yani insan içine karışmadan önce yapılması gerekenler

Önce:

Leptoferm C-1 (karma 1)
    VANGUARD PLUS 5 (Karma1)

Sonra

HIPRADOG-DHLP leptospirozise karşı inaktif aşı (karma 2)
    HIPRADOG-DHLP distemper, hepatitis vs. için aşı (karma2)

Bunları kontrol et karnesinden , bunlar yapıldıysa yere basabilir.Yani kesinlikle 2.karmasının bitmesi lazım.Ama diğer hayvanlarla muhattab olamaz cunku daha kuduz aşısı olmadı seninki.Kuduzdan sonra diğer köpeklerle de görüşebilir artık. İşte aşılar 15-21 gün arası yapılıyor tam bitmesi 3-4 ay arasınıbuluyor.Yanlış anlama köpeginin saglıgı için söylüyorum ben viral hastalıktan kaybettim 5 sene önce köpegimi o yüzden biraz dikkat ediyorum böyle durumlara kusura bakma.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim Yiğit.Elimden geldiği kadar uyarılarını dikkate alıcam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)