Bilgi icin tesekkur ederim. Okuluna resmi dilekceli mail ve faks gonderttim. Gerekirse ogrenim ile ilgilide yapicagim.
Ayrica aile iletisim bilgiside alabilurmiyim?
Ayrica ÖM ler icin tesekkur ederim.
Printable View
Bilgi icin tesekkur ederim. Okuluna resmi dilekceli mail ve faks gonderttim. Gerekirse ogrenim ile ilgilide yapicagim.
Ayrica aile iletisim bilgiside alabilurmiyim?
Ayrica ÖM ler icin tesekkur ederim.
ö.m için sağol yeni gördüm ufaktan çorbada tuzum olsun anca ptesi geçer.
Hocam banada gönderirmisin bilgileri bizimde tuzumuz olsun çorbada..
Bende alayım bilgileri
helal olsun bende bi pm aliyim.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Sizleri durumdan haberdar etmeye çalışacağım ALLAH razı olsun..
Aile içinde bir desteğiniz olcak sanırım, çok sevindim. Aile iletişim bilgilerinide öğrenir öğrenmez sizinle iletişime geçeceğim. Ne nasıl olur aile konusunda pek bi bilgim yok şuanda. en kısa zamanda yazarım.
Arkadaşımız adına çok teşekkür ederim. Şuanda hiç bir şeyden haberi yok, p.tesi günü hesabında bir miktar geçinebilecek derecede bir yardımı görünce herşeeyden haberdar olucak yeterince...
Allah razı olsun demek düşer banada.
Özel mesaj gönderildi, sizlerin bu mesajlarını gördükçe kendim adınada çok seviniyorum böyle birşeye vesile olduğum için.
çok teşekkrler
Gönderildi özel mesaj... Tşekkürler müdür
Allah razı olsun. pm gönderildi...
İnş. yakın zamanda arkadaşımız sizlerin sayesnde durumunu toparlayıp güzelce okumasına dvam edebilecek..
ALLAH kabul etsin hepinizin desteklerini inş.
Gerçekten büyük insanlarsınız helal olsun.... bi pm de ben alabilirmiyim bu haftaki harçlığımdan fazla olmasada ufak bi miktar gönderelim çorbada tuzumuz olsun..
Gerekli bilgileri özelden bende alabilir miyim?
özelden bilgileri alabilir miyim yardım etmiş ve edecek olan herkesden Allah razı olsun kayıtsız kalınmamış çorba da bizim de tuzumuz olsun
PM alabilirmiyiz bilgileri..
Arkadaşlar çok teşekkür ederim kayıtsız kalmadıığınız için çok teşekkür ederim hepinize. ALLAH razı olsun..
Durumdan en kısa zmanda haberdar edicem.. İnşşalh 2-3 Aylık kira masrafını çıkartabilmişizdir.
İçiniz rahat olsun yaptığnz yardım, destekten ötürü... Allah kabul etsin
Merhaba arkadaşlar, aldığım bir haber üzerine sevindim..
Bazılarınızın yardımı yerine ulaşmış... Arkadaşımızın hesabında 150 TL olmuş, 25 tl de kendim ekleyip 1 aylık kira bedelini çıkartıcaz inş... Okul içinde yine bir kaç arkadaşımız arasında toplamaya çalışcaz birşeyler ama öğrenci arkdaşlardan da pek bu konuda destek olamıyor malesef, herkesin kendinde harcaması var.
Yinede yapmış Olduğunuz bu yardım için hepinize arkadaşım adına Teşekkür ederim. Kimin ne kadar destek verip vermediğinden ziyade az çok demeyip yardmda bulananlar Allah razı olsun.. Bir kız arkadaşımızın okuması için destek veriyorsunuz. Bense sadce bu olaya vesileyim, el birliğiyle daha güzel sonuçlara ulaşabilceğimiz düşünüyorum
Yalnız şuanda pekte birşeyler çözülmüş değil, sıkıntı devam etmekte... Gönlünüzden koparsa imkanınız el verirse bu arkadaşımza desteğinizi bir müddet daha verirseniz, okula devam etme şansı olucak.
Murat bey (997TT) bu konuyla ayrıca ilgileniyor, inşallah bu da bir sonuca kavuştuğunda herşey düzene girebilir, okulla bir yazışma söz konusuymuş sanırım. Net bir bilgim yok henüz bu konuda, okulla bi dialog kurabildimi diye
* interete bu ara pek giremediğim için, İBAN NO ile yatıramayanlar İsim gerekirse cep telfonumdan bana ulaşabilirsiniz her türlü bilgi için, veyahut forumda özel msj gönderdiğim kişilerle iletişime geçip bilgileri alabilirsiniz arkadaşlar.
bir pm alayım
Murat senden haber bekliyoruz varmi bir ses ?
Var sekerim var...
Bugun asistanim gun boyu ulasmaya calisti,sagolsunlar on kusurden sonra baktilar. Kizimizin her hangi bir basvurusu yok,ogrenim ucretini gec yatirmis,tek bilgi bu :(
Universite getekli sorusturmayi yapicagina soz verdi,ozellikle ogrenci isleri muduru...
Ben,donem sonuna kadar kira giderini karsilayacagim,insallah dogru yere gidiyordur. Hatta onumuzdeki ayda supriz ziyaret yapabilirim bayi ziyaretlerinde...
Daha fazla bilgi geldikce paylasacagim...
Yeterki okumak isteyen mazlumlara merhem olabilelim...
Ben bir miktar para gonderdim. Kontrol edip donersen sevinirim.
Tayfun,sizin kurum burs vermeden nasil filtreden geciriyor? Belki bizede faydasi olur.
Sikinti oldugu acik,insallah mutlu ederiz...