Gerekli bilgileri pm alabilirmiyim yakın zamanda elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum bende.
Printable View
Gerekli bilgileri pm alabilirmiyim yakın zamanda elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum bende.
Birazdan sms ile ulaşıyorum teşekkürler.
280 TL kredi çıkmış müdür, fakat şuanda 1 kira borcu var sanıyorm..
Murat bey, gürsel abi ve konuya ilgi gösteren ismini sayamadğım herkesten gerçekten ALLAH razı olsun arkadaşlar..
TechTurkey bu konuyada kayıtsız kalmadı..
Gerekli bilgileri pm liyorum birazdan. teşekkürler
Arkadşlar bu arada, konuyla ilgili bilgi vermek istiyorum. Daha önce yardımda bulunmuş olanlarınız ve konuyu görenleriniz içinden merak edeniniz vardır..
Herkesten ALLAH razı olsun. İlkte yapmış olduğunuz yardımlar sayesinde arkadaşımız 1-2 ayı bildiğim kadarıyla en hafif sıkıntılarla atlattı..
Ailesinin durumunda bir gelişme olmadığı için ordan kendisine maddi bir gelir gelmiyormuş, sadece sizlerin yardımıyla 1-2 ay geçti ve murat beyin ilk 2-3 ay (bildiğim kadarıyla) kirasını ödemekle geçti...
Arkadaşımız adına herkese teşekkr ediyorum gerçekten kayıtsız kalmadığınız için...
Önümüzdeki günlerde, 2.dönem harçları yatmaya başlanacak 380 tl civarı diye hatırlıyorum, bu arkadaşımıza bu konuda yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Bunun yanında okula dönüş harçlığı ve tekrardan 2.dönem kitaplarının alınabilmesi extra masraflar olucaktır, elinizden geldikçe birşeyler olursa kendi adıma böyle birşeye vesile olduğum içinde çok sevinicem
Herkes ufak tefek demeden bir yardımda bulunabilirse yine bununda altından kalkılmış olur evvelAllah...
yardımda bulunmak isteyen olursa bana ulaşabilirsiniz isim soyisim için veyahut pm gönderdiğim üyelerden alabilirsinzve cep telefonum konunun ilk mesajında yazılıdır.
isim soyisim pm alabilir miyim
Pm olarak İsim soyisim gönderilmiştir, teşekkür ediyorum..
Gönlünüzden kopan, imkanınızın el verdiği yardımla inşallah bazı sıkıntıları hafiflemiş olur bu arkadaşımızında.
Havale yaparsanız eğer, konu altından bilgilendirme yaparsanız bende bu arkadşımıza ulaşıp hesabına bakmasını ileteceğim.
Allah herkesten razı olsun tekrardan diyelim
öncelikle böyle bir şeye vesile olduğun için allah razı olsun kardeşim.
konuya ilgi gösteren herkese de teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.
arkadaşımız hakkındaki gelişmelerden de ara-ara bilgilendirirsen iyi olur bizi hatırlatmış olursun bizde imkanımız olduğu kadar birşeyler göndeririz.
tekrar teşekkürler. kolay gelsin.
Bilgileri pm alabilir miyim elimizden geldiğince yardımcı olalım arkadaşa
Pm ile gönderdim okan bey.. ALLAH Razı olsun.
Konuyla ilgili kayıtsız kalmayalım arkadaşlar, gerçekten halen daha zor bir durumda bu arkadaşımız
FRTDI nickli arkadaşımız, bugün bir mıktar yardımda bulunabilmiş...
Kendisine burdan da tekrardan teşekkür ediyorum... İnşallah 2 haftaya kadar zor durumda olan bu arkadaşımız için okulunun harç parasını denkleştirebiriz
Ailesinden malesef bir katkı görememkteymiş, babası devlet hastanesine hergün gidip gelmekteymiş ve bildiğim kadarıyla ilaç parası bulmakta bile haylı güçlük çekiliyormuş.
Aileyede yardımda bulunmak isteyenleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım inşallah.
Allah yapacak olduğunuz ve yapmış olduğunuz yardımı kabul etsin.
Konu guncel arkadaslar yardimlarimizi eksik etmeyelim
Mcy ve frtdi nickli arkadaslarimizin destegi sayesinde suan 150 tl toplanmis bu miktarda, gecmis donemden 1 aylik ev kirasi borcuna gidecekmis ogrendigim kadariyla.
Harç ucretini insllh toplamasinda yardimci olablrz bu kiz ogrencinin
beyler güncel.. Son 15 gün harç işlemleri için.
İmkanınız el verdikçe ufakta olsa yardım yaparsanız, yük iyice hafifleyecek inşallah sizlerin sayesinde
müdür şuanda toplanılan mcy ve Frtdi nickli arkadaşlarımız sayesinde 150 tl...
İnşallah önümüzdeki hafta benimde elime para geçince bir miktar bende yardımda bulunmaya çalışıcam tkrardan.
Fakat şuanda bu arkadşımızın kira borcu ve yeni gelen kirasıyla birlkte sadece bu 300 tl gibi birşey...
Birde 15 gün içinde ödenmesi gereken 380 tl civarı harç işi var okul için...
Vakit daraldıkça ve durumu duydukça üzülüyorum fakat elden ancak bu geliyor. inşallah şuanda yapılacak bazı yardımlarla en aza indirgenebilir bu maddi sıkıntılar..
İlk başlarda yapılan yardımlar yerini buldu ve herkees hayır duasını aldı. Bu seferde inşallah imkanı olan arkadaşlardan şu konunun hallolması için, destek bekliyorum kendi adıma
Kardeşim , ilk sayfadaki hesap no yu mu kullanıyoruz ?
Evet müdür. Eğer internet üzerinden havale yaparsan isim gerekiyormuş. İsmi özel mesajla gönderiyorum...
Çok teşekkürler ve Allah razı olsun... Eğerki bi yardımda bulunursanız, burdan beni haberdar ederseniz, arkadaşımıza bilgi veriyim hesabını kontrol etmesi içiin
680 civarımı lazım yani
okul için şuanda gözüken bu abi, fakat ailevi sorunlarıda çok maddi olarak. ilk mesajdada yazmıştım ev kira, baba hasta çalışamıyor şuanda...
ki bilmediğimde daha neler vardırda, ben şuanda bu arkadaşımızın okulu için uğraşıyorum. Bu ay devletten alacağı kredininde yarısından çoğu ev kirasına verilcekmiş istanbulda sanırım.
Şimdi bu bizlerin yapacağı yardımlar ise, arkadşın eğitimi için ayrılcak inşallah.
dostum bana da yollar mısın arkadaşın bilgilerini?
isim-soyisim v.s.
Abi, ismini bilmiyorum ama burdanda teşekkür etmek istedim sana...
Allah razı olsun... Hesap kontrol edilmiş ve bu arkadşımızın yüzündeki tebessüm oluverdi bu durum...
Bu şekildeki yardımlar sayesinde inşallah 15 güne kalmadan, sıkıntılarının kendine ait olan kısmı atlatılır.
Herhangi bir sorunuz veya aklınızda kalan birşey olursa veya bilgi almak isterseniz, cep telefon numaram konu başındaki ilk postta yazılı
Arkadaşlar harçlar ayın 18 inde son günmüş...
Bazı yardımsever arkadşlarımız abilerimiz sayesinde şuanda sanırsam 200-250 TL gibi bir rakamla ev kirası - harç çıkışmış olacak...
eğerki fazlasıda olursa, sizin gönlünüzden gelirse sanırım bu kıza harçlık olarak kalır gittiğinde okul masrafları için
Pm attım konuyla alakalı bana bi dönüş yaparsan sevinirim.
Bende bir pm bekliyorum yardım için hazırım . bilgi geldigi an banka evime 30 sn mesafede para hazır.
ben de bilgiler için pm alabilir miyim?
Kardeşim, babası için yeşil kart olayını sormuştum fakat haber bekliyorum halen.
pm göndermiştim zaten Allah razı olsun
ve şuanda bildiğim kadarıyla arkadaşlar 385 TL olan harç parası birikmiş, sizlerin sayesinde...
az-çok demeden yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun demek düşer banada...
1 Aylık kira borcu kalmış bildiğim kadarıyla... Ailesinden bir destek göremediği için, inşallah yine sizlerin yardımıyla umuyorumki bu da aşılır...
- merak edenleriniz olursa diyede öğrendiğim kadarıylada ayın 7 sinde almış olduğu 280 tl lik kredi de, eve verilmiş, kira borçları için ev sahibinin ısrarlarına dayanamaraktan.
1 aylık kira parası kalmış arkadaslar yardımı kesmeyelim
An itibariyle öğrendiğime göre, elektrikleri kesilmiş sayaç götürülmüş :(
Ne kadar kötü bir durum yarabbi ya.
devlet yurdunda neden kalmıyor, konuyu okuyamadım kusura bakmayın, bu arada bende ısım soyısım alabılır mıyım havale ıcın
http://www.techturkey.com/forum/off-...ba-laptop.html
bu arkadaşa yardım için laptopumu satıyorum arkadaşlar, ilan burda buyrun.
Hadi hayırlısı beklemedeyim.
eyw dostum sağolasın...
Senden de ALLAH Razı olsun...
Laptopta hayırlı uğurlu olsun, senden aldığım miktarın 500 TL sini aileye yarın elektirklerinin açılmasında bir miktar yardımım olsun diye vericem...
Başımızın gözümüzün sadakası olsun bu da, elden fazlası gelsede yapsak...
Allah düşürmesin hiç birimizide bu zor durumlara
Elden maddi olarak bişeyler gelse bizde yardım etsek ama helal olsun size. Dualarımızla yardımcı olmaya çalışıyorz bizde :(
arkadaşın bilgilerini ve şuan acil ihtiyaç durumunu pm alabilir miyim
Kardeşim en sonunda halledebildim. Özel Mesaj atıyorum
Bende gecen hafta okulda bir ogrencime denk geldm ustu basi cok kotuydu bir kiz cocugu 5.sinifa gdyor tahminimce ve durumu yokunda yoku anne calismiyo baba yok akraba yok konu acabilirm ama bn para istemiyrm kiyafet ve ayakkbi talep etcm...bir cocugu bastan sona gydrmk zor olmaz dye dsunuyrm...mudur yardmcdyla konusup yrdmci olmk istyn ark irtbata geceblrz