User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
127 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Üniversite Geçim Sıkıntısı / Yardım Talebi.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslına bakarsanız biz de başvuru yapan öğrencinin maddi durumuna çok bakılımıyor.(Çok abartı varlıklı olmadığı sürece.Onu nasıl check ediyorlar bilmiyorum açıkcası) 2 kırılım var bir tanesi son yapılan üniversite sınavında(Alan bölüm farketmiyor) ilk 1000 kişi içerisine girmek veya (burs almak isteyen öğrencinin annesi veya babası kurum çalışanı ise) ilk 5000 içerisinde girmek.Öğrenci sınavları bittikten sonra yaz döneminde kendi seçeceği 5 haftayı bizimle geçiriyor.Sigortası yapılıyor bu dönem için yol ve yemek masrafları karşılanıyor.Eğer İstanbul dışından geldiyse kalacak yeri ayarlanıyor vs..Departmaları tanıyor,işi öğrenmese de en azından bir fikir sahibi oluyor.Aylık olarak verilen miktar bu yıl 610 TL.

Asıl bizim için önemli olaa kısım bu kardeşimize neler yapabileceğimiz.Hesabımızdan yapacağımız eftler bir dönem idare eder ama nihayetinde kardeşimizin okul dönemi boyunca düzenli bir masrafı olacak.Burs başvuru dönemi bitti ve aranan şartlara haiz değil fakat zor durumda ve derdi okumak.Tüm gün ,bu konu için elimden geleni yapacağım.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende az önce küçük bir mebla'da olsa geçtim eft olarak yardımımız olur inşallah

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende isim alabilirmiyim Garanti isim İstiyor.

Ayrıca satılıklar bölümündeki ilanlarımdan ilk satılacak olanında parasını hesaba yollamak istiyorum bilginiz olsun. Almak isteyen olursa hesap numarasına havaleden sonra ürün yollarım en azından biraz daha katkımız olsun

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var sekerim var...
    Bugun asistanim gun boyu ulasmaya calisti,sagolsunlar on kusurden sonra baktilar. Kizimizin her hangi bir basvurusu yok,ogrenim ucretini gec yatirmis,tek bilgi bu
    Universite getekli sorusturmayi yapicagina soz verdi,ozellikle ogrenci isleri muduru...
    Ben,donem sonuna kadar kira giderini karsilayacagim,insallah dogru yere gidiyordur. Hatta onumuzdeki ayda supriz ziyaret yapabilirim bayi ziyaretlerinde...
    Daha fazla bilgi geldikce paylasacagim...
    Yeterki okumak isteyen mazlumlara merhem olabilelim...
    Abi pm gönderdim sana, okul ne kadar ilgilenir bu konuyla hiç bi bilgim yok. çnkü öğrendiğim kadarıyla her hangi bi okulla temas yok öğrenci arasında..

Allah razı olsun, en azından artık parası olmadığında kaldığı yerden atılma gibi birşey söz konusu değil sayende, böyleliklede yapılan senetler geri alınır.

Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir miktar para gonderdim. Kontrol edip donersen sevinirim.
    Abi telefonda konuştuk zaten seninle, Allah razı olsun.. TECHTURKEY den beklediğim gbi olumlu sonuçlar oldu.. Helal olsun

Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat Bey,ben de haber bekliyorum sizden bizim kurum bursu için.
    Tesekkurler
    Durumdan zamanla haber vericem, inşallah bir düzene girecektir herşey. 1 dönem boyunca arkadaşımız rahat edip okuyabilmesi için yaptıklarınızı/yapacaklarınızı Allah kbul etsin.

* Ayrıca, bu konuyla ilgilenip yardımlarını esirgemeyen herkse teşekkür ederim. Kız arkadaşımız sizlerin sayesinde biraz olsun kafası rahat artık diyebiliriz.

Bir takım şeylerde tamamen sonuca kavuştumu amacımıza ulaşmış olucaz inşallah.

İçiniz rahat olabilir yardım konusunda, yanlış yerlere ulaşmıyor bu yardım arkadşlar.

Teşekkrler herkse
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslına bakarsanız biz de başvuru yapan öğrencinin maddi durumuna çok bakılımıyor.(Çok abartı varlıklı olmadığı sürece.Onu nasıl check ediyorlar bilmiyorum açıkcası) 2 kırılım var bir tanesi son yapılan üniversite sınavında(Alan bölüm farketmiyor) ilk 1000 kişi içerisine girmek veya (burs almak isteyen öğrencinin annesi veya babası kurum çalışanı ise) ilk 5000 içerisinde girmek.Öğrenci sınavları bittikten sonra yaz döneminde kendi seçeceği 5 haftayı bizimle geçiriyor.Sigortası yapılıyor bu dönem için yol ve yemek masrafları karşılanıyor.Eğer İstanbul dışından geldiyse kalacak yeri ayarlanıyor vs..Departmaları tanıyor,işi öğrenmese de en azından bir fikir sahibi oluyor.Aylık olarak verilen miktar bu yıl 610 TL.

Asıl bizim için önemli olaa kısım bu kardeşimize neler yapabileceğimiz.Hesabımızdan yapacağımız eftler bir dönem idare eder ama nihayetinde kardeşimizin okul dönemi boyunca düzenli bir masrafı olacak.Burs başvuru dönemi bitti ve aranan şartlara haiz değil fakat zor durumda ve derdi okumak.Tüm gün ,bu konu için elimden geleni yapacağım.
    Çok sevindim, kayıtsız kalmayıp bu konuyla ilgilendiğiniz için...

Kafanıza takılan birşey olursa cep telefonumdan ulaşabilirsiniz bana.. Gerekli bilgileri isteyen arkadaşlara özel msj yoluyla ilettim, eğerki gerekirse konudaki msjı bulunan kişilerden alabilirsinz ben online deilken.. Dediğiniz gibi herşey bi anda bitmiyor ve masraf devam ediyor. Yardımlarımız/yardımlarınız en azından bu arkadaşımız biraz düzene kadar devam ederse, asıl o zaman isteğimze kavuşmuş olcaz..

Teşekkürler.
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende az önce küçük bir mebla'da olsa geçtim eft olarak yardımımız olur inşallah
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende isim alabilirmiyim Garanti isim İstiyor.

Ayrıca satılıklar bölümündeki ilanlarımdan ilk satılacak olanında parasını hesaba yollamak istiyorum bilginiz olsun. Almak isteyen olursa hesap numarasına havaleden sonra ürün yollarım en azından biraz daha katkımız olsun

Çok sağolun beyler.. Allah razı olsun..

Durumdaki gelişmelri burdan aktarmaya devam edeceğim.
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar -batu- nickli arkadaşımızın ilgisi sayesinde, kız arkadaşımıza okulda yemek bursu sağlanmış durumda şuanda..

Kendisine çok teşekkür ediyorum...

Murat abiden (997TT) haber bekliyorum, ev kirası hakkında... Şuanda gelişmeler bu şekilde, kim ne yardım yaptıysa Allah kabul etsin.

az-çok demeden yaptığınız ve yapacağınız yardımlar içn Allah razı olsun
    Emre Kalkan

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar -batu- nickli arkadaşımızın ilgisi sayesinde, kız arkadaşımıza okulda yemek bursu sağlanmış durumda şuanda..

Murat abiden (997TT) haber bekliyorum, ev kirası hakkında... Şuanda gelişmeler bu şekilde, kim ne yardım yaptıysa Allah kabul etsin.

valla helal olsun isim soy isim gönderirseniz bende ufak bir yardım yapmak istiyorum

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rica ederim emre,

Nakit burs konusunda biraz geç kalmışsız, kesin bişey söyleyemiyorum ama tekrar sorucam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla helal olsun isim soy isim gönderirseniz bende ufak bir yardım yapmak istiyorum
    Tabi 'kutluhan' özel mesaj gönderdim, kayıtsız kalmayıp böyle bir yardıma elini uzattığn için çok teşekkür ederim.

Alıntı -batu- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim emre,

Nakit burs konusunda biraz geç kalmışsız, kesin bişey söyleyemiyorum ama tekrar sorucam.
    -batu- çok saol abicim ne diyim, şuanda duyduğum kadarıyla arkadaşımız bir ücret ödemeden yemegini yiyebiliyormuş. Allah razı olsun. Nakit burs konusunda ise, eğer birşeyler netlik kazanırsa sanırım artık kimseye muhtaç olmaz bu arkadaşımızda..

*Durum hakkındaki gelişmeleri burdan aktarıcam arkadaşlar. Kimlerin bu yardıma iştirak ettiğini öğrenince tam olarak burdan paylaşırım.
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durum Hakknıdaki gelişmeler şu şekilde arkadaşlar

Murat abi her ay bu arkadaşımızın kirasını ödeyecekmiş, ev sahibiyle irtibata geçilmiş.. Kendisine çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.. Bu konuda da yine öncü isim oldu sağolsun. Artık aylık kira derdinden bu arkadaşımızı kendisi kurtardı

Diğer Yardımda bulunan kişilerden de Allah razı olsun

Maddi konuda bu arkadaşımıza desteğinizi esirgemediğiniz için sağolsun, Allah kabul etsin bu yardımınızı...

KAAN YILDIZ
    MELİH ÇINAR
    GÜRSEL
    ANIL KARAKAYA
    RAMİZ AKSOY
    SUAT KIRBIZ

Toplamda 320 Tl gibi bir yardım toplandı sayenizde, bu parayla okul kitapları ve okul gereçleri alınmış.. İstanbul'a bayrama dönüş için bilette yine kullanılacaktır..

Sayenizde bu arkadaşımız biraz daha mutlu. sizlere duacı.

Çok teşekkür ederim az-çok demeden yardımda bulunduğunuz için arkadaşlar...
    Emre Kalkan

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta bende isim soyisim olmadan gonderemedim ozelden yazarsan iyi olur.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lncdlt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta bende isim soyisim olmadan gonderemedim ozelden yazarsan iyi olur.
    Özel mesaj yoluyla gönderildi arkadaşım, Sağol..,

Durum Hakkındaki gelişmelerden haberdar ediyim arkadaşlar tekrardan..

Kız arkadaşımız şuan sizlerin sayesinde İstanbul'a dönmüş, ailesinin yanına bayram izni için... Her ayın 25 inde filan Murat bey (997TT) bu arkadaşımızın, Kirasını ödeyecekmiş sağolsun.. Bu konuda arkadaşımızın içi rahat, en azından kalacak yeri hakkında sıkıntısı kalmadı..

Ailesi hakkında edindiğim bilgi ise, babası ameliyat olması gerekirken sigortaya yeterli parayı yatıramayınca ameliyat hala olamamış, doktorun ayağa kalkma demesine rağmen kalkıp işe gitmeye başlamış birşeyleri kendi düzeltmek için fakat halen daha maddi anlamda gelirleri yok..

Şimdi bu kız arkadaşımız için, bayram dönüşü okulunda rahat edebilmesi için, okuyabilmesi için ve bir takım masrafları için tekrardan yardım talep ediyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla sadece okula dönüş içn bilet parası var duyum aldığım kadarıyla. Sizlerden edindiği maddi desteği, biraz ailesiylede paylaşmış borçları için.

Şimdiden Allah razı olsun yapacağınız ve yapmş oldğunz yardımlar için
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arkadaşımıza, burs verebilcek bir firma-kurum ayarlayamazmıyız arkadaşlar ?
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi bu kız arkadaşımızın, bu ayki kirasını ödemiş.. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum..

Bu arkadaşımıza maddi konuda, okul masrafları vb şeyler için 1 ay daha yardımda bulunmak istiyoruz, kyk bursu çıkana kadar arkadaşlar..

Tekrardan bir el atarsanız bu konuya çok sevinirim. Okumak için çabalayan bu arkadaşımızı, sizlerin desteğiyle ayakta tutalım
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi bu kız arkadaşımızın, bu ayki kirasını ödemiş.. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum..

Bu arkadaşımıza maddi konuda, okul masrafları vb şeyler için 1 ay daha yardımda bulunmak istiyoruz, kyk bursu çıkana kadar arkadaşlar..

Tekrardan bir el atarsanız bu konuya çok sevinirim. Okumak için çabalayan bu arkadaşımızı, sizlerin desteğiyle ayakta tutalım
    şu anki durum nedir

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel .. konuyu gec gordum, herkes gibi yardımcı olmak isterim.. durum nedir ?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ay sonuna kadar sorunu yok,devlete bas vurusu olmustu,ay ıcınde sonuclanıcak bakalım...

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu şimdi gördüm balıkesir merkezdeyim yapabileceğim bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)