Kardeşim , ilk sayfadaki hesap no yu mu kullanıyoruz ?
Printable View
Kardeşim , ilk sayfadaki hesap no yu mu kullanıyoruz ?
Evet müdür. Eğer internet üzerinden havale yaparsan isim gerekiyormuş. İsmi özel mesajla gönderiyorum...
Çok teşekkürler ve Allah razı olsun... Eğerki bi yardımda bulunursanız, burdan beni haberdar ederseniz, arkadaşımıza bilgi veriyim hesabını kontrol etmesi içiin
680 civarımı lazım yani
okul için şuanda gözüken bu abi, fakat ailevi sorunlarıda çok maddi olarak. ilk mesajdada yazmıştım ev kira, baba hasta çalışamıyor şuanda...
ki bilmediğimde daha neler vardırda, ben şuanda bu arkadaşımızın okulu için uğraşıyorum. Bu ay devletten alacağı kredininde yarısından çoğu ev kirasına verilcekmiş istanbulda sanırım.
Şimdi bu bizlerin yapacağı yardımlar ise, arkadşın eğitimi için ayrılcak inşallah.
dostum bana da yollar mısın arkadaşın bilgilerini?
isim-soyisim v.s.
Abi, ismini bilmiyorum ama burdanda teşekkür etmek istedim sana...
Allah razı olsun... Hesap kontrol edilmiş ve bu arkadşımızın yüzündeki tebessüm oluverdi bu durum...
Bu şekildeki yardımlar sayesinde inşallah 15 güne kalmadan, sıkıntılarının kendine ait olan kısmı atlatılır.
Herhangi bir sorunuz veya aklınızda kalan birşey olursa veya bilgi almak isterseniz, cep telefon numaram konu başındaki ilk postta yazılı
Arkadaşlar harçlar ayın 18 inde son günmüş...
Bazı yardımsever arkadşlarımız abilerimiz sayesinde şuanda sanırsam 200-250 TL gibi bir rakamla ev kirası - harç çıkışmış olacak...
eğerki fazlasıda olursa, sizin gönlünüzden gelirse sanırım bu kıza harçlık olarak kalır gittiğinde okul masrafları için
Pm attım konuyla alakalı bana bi dönüş yaparsan sevinirim.
Bende bir pm bekliyorum yardım için hazırım . bilgi geldigi an banka evime 30 sn mesafede para hazır.
ben de bilgiler için pm alabilir miyim?
Kardeşim, babası için yeşil kart olayını sormuştum fakat haber bekliyorum halen.
pm göndermiştim zaten Allah razı olsun
ve şuanda bildiğim kadarıyla arkadaşlar 385 TL olan harç parası birikmiş, sizlerin sayesinde...
az-çok demeden yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun demek düşer banada...
1 Aylık kira borcu kalmış bildiğim kadarıyla... Ailesinden bir destek göremediği için, inşallah yine sizlerin yardımıyla umuyorumki bu da aşılır...
- merak edenleriniz olursa diyede öğrendiğim kadarıylada ayın 7 sinde almış olduğu 280 tl lik kredi de, eve verilmiş, kira borçları için ev sahibinin ısrarlarına dayanamaraktan.
1 aylık kira parası kalmış arkadaslar yardımı kesmeyelim
An itibariyle öğrendiğime göre, elektrikleri kesilmiş sayaç götürülmüş :(
Ne kadar kötü bir durum yarabbi ya.
devlet yurdunda neden kalmıyor, konuyu okuyamadım kusura bakmayın, bu arada bende ısım soyısım alabılır mıyım havale ıcın
http://www.techturkey.com/forum/off-...ba-laptop.html
bu arkadaşa yardım için laptopumu satıyorum arkadaşlar, ilan burda buyrun.
Hadi hayırlısı beklemedeyim.