Benım arkadaşım yaptırdı 2 tane aynı taştan. Biri fotoğraftakınden dıgerı aynı taştan yapılmıs daha ince versiyonlu. Biri seri üretim biri el yapımıymıs. Özel kutusunda, kimlikli ve belgeli geldi. Onu gördüm ben.İsterseniz detaylarını alabilirim
Benım arkadaşım yaptırdı 2 tane aynı taştan. Biri fotoğraftakınden dıgerı aynı taştan yapılmıs daha ince versiyonlu. Biri seri üretim biri el yapımıymıs. Özel kutusunda, kimlikli ve belgeli geldi. Onu gördüm ben.İsterseniz detaylarını alabilirim
Kehribar Tesbih, Kehribar Tesbih fiyatları, Kehribar Tesbih özellikleri
bu ilandaki tam senlik bir bak istersen![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
iyi aksamlar , elimde 80-90 yıllık olduğunu tahmin ettiimiz bi tesbih var (kehribar) , aranızda bu işlerden anlayan veya tanıdığı olan biri benimle iletişime geçebilir mi fotoğrafları whatsappdan yollayabilirim
Konuyu hortlatıyorum ama bu sıra tesbihe merak saldım. 2 adet Fiber bir adette kuka tesbihim var. Erzurum oltu taşı istiyorum şimdi, yardımcı olabilecek kimse varmıdır?
tesbishane yazmışımtesbihane. valla arkadaşım aldı 2 tane. sitesine girip bakmanı tavsiye ederim.fiyatları vs hepsi yazıyor.ama bir arkadaşım var bayağı iyi anlıyor bu işlerden . erzurum oltutaşı diye rus taşı verirler anlamaz bile dedi.o yüzden alırken dikkat etsin diyor.tesbihanenin sağlam takipçisi var instagramda vs.
bizdekiler bunlar.
![]()
Erzurum'dan kervansaraydan almıştım ben bizzat, gezmeye gitmişken. Oltu taşlı gümüş 16 işlemeli felan.
instagram da teşbihçi muharrem var.. İşleticisi Ercan abi kaliteli bir adamdır teşbihleri de çok kalitelidir. İsterseniz Numarasını da gönderebilirim...
Kehribar sanırım bunlar? Aynen çok sahteleri var o sebeple instagramdan falan almayı planlamıyorum. Bir bakayım tesbihane' ye. Teşekkürler.
Ayıptır sorması ne kadar almıştınız? Bende aslında öyle bir şey istiyorum. Erzurumdan alıp kargolayacak bir arkadaş olsa süper olur.
Instgram sayfalarından almayı pek istemiyorum ama bildiğiniz bir yer ise bir bakayım. Teşekkürler.
Genelde Rus taşı var, onlar ucuz millet Erzurum'dan hediye alıyor Rus taşı, hediye olarak veriyor oltu taşlı tesbih diye. Rus taşları 30 TL den başlıyor 200 TL ye kadar vardı benim aldığım yerde. Oltu taşının sınırı yok zaten. Benim aldığım tespit üst sınıftı, el işçiliği, işlemesi, gümüşü, imamesi vs uğraşılmıştı. 800 küsür TL idi.
tesbih bakarak dokunarak alınır. Benim kardeşim o tesbihane dediğiniz instagram sayfasından zar kehribah diye tesbih satın almıştı. Kalitesi kötüydü. He yok illa o firmadan alacağım dersen Üsküdar da dükkanları var gidip görerek alabilirsin. Oltu taşı da sınıf sınıf değişir. Kaliteli tesbih 500 den başlıyor.
Ali İstanbuldaysan eğer sana Unesco tarih mirascı listesinde ismi olan birini öneririm istersen
IMPOSSIBLE IS NOTHING
İyi paraymış. Teşekkürler bilgi için ama evlilik arefesinde olduğum için o bütçeyi ayırmam çok zor.
Anladım kardeşim. 500 lira bir tesbihe veremem şu anda ama bir gidip bakarım yine. Teşekkürler bilgi için.
Vallahi abi olablir ama benim öyle çok bi bütçem yok tesbih için.
Yani 150 ye falan guzel fildişi tesbihler de var. Kuka zar kehribarı vs bulunur. Keyif işi tesbih. Bende para biriktiriyorum hakiki kehribar takimim icin.
[QUOTE=
Vallahi abi olablir ama benim öyle çok bi bütçem yok tesbih için.[/QUOTE]
http://www.tespihci.com/anasayfa.htm
IMPOSSIBLE IS NOTHING
https://www.facebook.com/Tesbih-Usta...218/?ref=br_rs
Ankarada bir çok tesbih satışı yapan yere ürün hazırlayan kişidir istediğiniz her materyalden tesbih yapabilir. Selamımı söylerseniz elinden gelen yardımı yapar..
Tesbihci Yaşar Koçer
bati atasehirdeki caminin altinda var baya iyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)