Kayitları hemen açtılar. Ben kaydımı yaptırdım. Kayıt yaptıracak arkadaşlar ayakkabıları dahil sihay giyinmek zorundalar ben kıyafet değiştirmek için eve geri döndüm .
Kayitları hemen açtılar. Ben kaydımı yaptırdım. Kayıt yaptıracak arkadaşlar ayakkabıları dahil sihay giyinmek zorundalar ben kıyafet değiştirmek için eve geri döndüm .
Bende merak ettim ne için güldün acaba?
neye güldüğüne cvp vermediğine göre ya yanlış yere yazdı yorumu fark etmedi
yada hala düşünüyor neye güldüğünü bulamadı manasızca güldü sadece...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Sayesinde rahatça nefes alabildiğin ADAM GİBİ ADAM ı gördüğün için mi?
Bu konuya yazılcak çizilcek çok şey var ama herşeyi özetleyen tek bir cümle var;
Özlüyoruz seni ATAM...
Hala düşmanların senden it gibi korkuyor. Okullarda, sokaklarda senin resmini görmekten, çocukların seni tanımasından, senin fikirlerin doğrultusunda yaşamalarından korkuyorlar... Kısacası gölgen bile onlara yetiyor....
konuyu takip etseniz az detaylı olarak ne demek istediğini anlardınız.Bi tarihe bakın bi de üst taglara bakın.Hemen sorun çıkarmaya çalışmayın lütfen ;
dn.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2012/10/gavur_izmir_ice.jpg
resmin link urlsini kastetmiş arkadaş.. gülerken.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
yaw link ismine gülmüş olabilir. Gavur izmir yazılmış ya ona gülmüştür.
IN BOOST WE TRUST
oradaydık mükemmel bir atmosfer vardı. hele ki 9 u 5 geçe tüylerim bile saygı duruşundaydı tek kelime ile duygunun tarifi yoktu.
rebel (devran) hocamla buluştuk F.A.T.İ.H. de oradaydı, kahvaltımızı ettik sohbetimizi ettik meydanlarda coştuk. Akşama rebel fotoğrafları koyar buraya çok güzel enstantaneler vardı.
gri kot ve taşlanmış lacivert kot vardı bizi almadılar, biraz üzüldük açıkçası ama gerideki 2400 aslan yürekli sayesinde bir nebze olsun üzüntümüz gurura dönüştü.
keşke tech ailesi olarak daha kalabalık bir şekilde orada olsaydık, kimseden ses çıkmaması gerçekten bir burukluk yarattı. illa araba toplantısı mı olması gerekiyordu acaba?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Kasım soğuk... Ata düşünceli, beyaz elleri iki yanda, tavanda gözleri... masmavi... Gece uzadıkça uzar, savaşır gündüzle. Zaman ilk kez utanır geçmekten, şehir aşkını kaybetti kaybedecek.. Yanı başında kazanılmış bir Çanakkale, Edirne.. Ötesinde İzmir, koskoca Ege.. Sular titrer.. Marmara ağlamalı, Ege, Akdeniz, tüm yurt ağlamaklı.. Saat 9'u 5 geçer.. Susar tüm dünya.. Ata mutludur. Yüzünde inceden bir gülücük.. Gençlere emanettir.. İşte O gülücüğün adı Cumhuriyettir.
ATAM ; RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN...
SENİ YÜREĞİMİZDE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ!
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Tek kelime ile harika...İzlerken tüylerim diken diken oldu.Oradaki resmi görünce dondum kaldım resmen.Herkesin ayağına,yüreğine sağlık.Ben de 09.05'de tek kişilik saygı duruşumu gerçekleştirdim.
İzmirli olmaktan bir kez daha gurur duydum. Bu ülkenin ATA ' sına en çok sahip çıkan şehridir izmir bırakın gavur olalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)