User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Avis arac kiralama rezilligi

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski oturduğum yerdeki laz bakkal amca gibisin o.b.k

1 paket palmall light isterdim, muratti uzatırdı
    bu ne dayı ?
    amaan buni iç uşağum hepsi sigara değilmudur ?

detaylar önemlidir bence.
    Abi yazacaktım da vazgeçmiştim ilk mesajda. Şimdi yazayım madem;

Kiralık araba benim için, afedersin ama, hayat kadını gibidir. Aşk yaşamaya, tutkulu olmaya, bağlanmaya lüzum yok. Bir üst sınıfı aynı paraya denk gelirse de acımam İşimi görür, yoluma devam ederim. Kiralık arabada çok takılmam bu meselelere. Nikahıma alacak değilim ya
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Central'in bu işten nasıl kar ettiğini merak ediyorum...Max 10 k km'de ve sıfır araçlarla çalışıyorlarmış...
    netten okudugum kadarıyla WV ile anlaşmaları sonucu 15K da araçlar sıfırlanıyormuş. Ben golf almıştım daha trafiğe çıkalı 1.5 ay olmuş highline paketdi kendi arabammış gibi kıymadan kullanmıştım
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KM ne kadar düşükse o kadar iyi para kazanıyorlar. Birincisi toplu aldıkları için efsane indirimlerle alıyorlar arabayı. 15K kiralanıyor, sonrasında da aşağı yukarı sıfır aldıkları paraya ikinci el olarak satıyorlar. KM de düşük olduğu için, hem de bulunmaz bursa kumaşı muamelesi gören VW olunca, 2. elde de jet hızıyla satılıyor.
    Tabi sirkülasyon çok yüksek olduğundan Doğuş Oto sıfır alacak müşterilere 6 ay sıra veriyor bu gibi toplu alımlar yüzünden

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yazacaktım da vazgeçmiştim ilk mesajda. Şimdi yazayım madem;

Kiralık araba benim için, afedersin ama, hayat kadını gibidir. Aşk yaşamaya, tutkulu olmaya, bağlanmaya lüzum yok. Bir üst sınıfı aynı paraya denk gelirse de acımam İşimi görür, yoluma devam ederim. Kiralık arabada çok takılmam bu meselelere. Nikahıma alacak değilim ya

o zaman 3.20 bmw ye ayrı fiyat çekmeyecek
    yada araç modellerine göre fiyat listesi hazırlamayacak
    diyecekki, orta sınıf araba= bu kadar
    hafif siklet araba=bu kadar
    ne çıkarsa bahtına, zurna misali ..

ford mondeo ile 3.20 nin günlük kirası aynımı ?

sarışın beklerken, kapıyı açınca zenci abla görünce şaşırmazmısın

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben genelde Budget'ten araç kiralıyorum, çok nadir Avis'ten kiralama yapıyorum. Geçen hafta İzmir'de işim vardı, Avis'ten Dizel Focus rezerve ettim, Focus yok kusura bakmayın ama size S60 dizel vereceğiz extra ücrette talep etmeyeceğiz dediler, gıkımı çıkarmadım.
    Bazen olabiliyor bu tip işler sonuçta mağdur etmiyorlarsa sorun yok. Sen birde git Erzurum'dan araç kirala bakalım nelerle ve kimlerle karşılaşıp muhattap olacaksın.
    Adamlarda zaten dizel araç kavramı yok, varsada benim haberim yok. Avis diye güvendiğim yerde slick lastikli, camı boydan boya kırık bir Accent vermişlerdi. Şikayet ettim ama ne oldu sonra bilemiyorum. Ama Avis'in kendi yeri değilmiş onu öğrenmiştim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3.20d istiyorsa adam belliki yol yapıcak belki direk atlıycak antalyaya gidicek takılıcak ordan başka bir kaç yere geçicek kısaca adam uzun yol yapıcak belki... zaten arkadaşda bursaya geçiceğini söylemiş... c180 önermenin mantığı nedir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.20d istiyorsa adam belliki yol yapıcak belki direk atlıycak antalyaya gidicek takılıcak ordan başka bir kaç yere geçicek kısaca adam uzun yol yapıcak belki... zaten arkadaşda bursaya geçiceğini söylemiş... c180 önermenin mantığı nedir..
    Adamlar mantık olarak müşteriye aynı sınıfta bir araç sunmaya çalışmışlar. Mağdur etmemeye çalışmışlar. Müşteri burada ya önerileni alacak ya bir alt sınıfta dizel varsa onu alacak ya da ücretsiz önerilenler dışında üst sınıfta dizel varsa fark verip onu alacak.
    Yeri geliyor benimde başıma geliyor, toplamda 400km yol yapacağım haliyle benzinli istemiyorum ama araç havuzunda dizel yoksa geçmiş olsun.

Birde şu var, Avis veya diğer bilinen iyi firmalar ile sözleşmeniz var ise, ne marka-model istediyseniz bulmak zorundalar ve en az 1 gün öncesinde de müşteriye haber vermek durumundalar. Ama sözleşme yoksa, geçmiş olsun, sen yol yapacakmışsın, yapmayacakmışsın gözünün yaşına bakmazlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynı sınıf zaten sunmak mecburiyetindeler bmw 3.20d istemiş adama gidip fluence sunucak halleri yok ama en azından adam dizel araba istiyorsa eş değer sınıfda gene dizel sunmaları gerekir.. dizel isteyen adama gidipde benzinli araç sunmanın bence mantığı yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynı sınıf zaten sunmak mecburiyetindeler bmw 3.20d istemiş adama gidip fluence sunucak halleri yok ama en azından adam dizel araba istiyorsa eş değer sınıfda gene dizel sunmaları gerekir.. dizel isteyen adama gidipde benzinli araç sunmanın bence mantığı yok..
    Tamam dediğinde haklısın ama sözleşmen yoksa onlarda da o mantık yok
    Benim Avis'le sözleşmem var, eli mahkum bana dizel araç buluyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen işini sağlama almışsın

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız aynı sınıf muadil bir araç bulmak zorundalar dizel yerine benzinli teklif edilmesi saçma olmuş. Bende bu yaz National'da çalıştım 15 gün sonraya rezervasyon yapılıyor o gün elimizde olacak şekilde kiralıyoruz başkasına sonrasında adam uzatıyor bizde elimizde bir üst sınıf ve ya aynı sınıf araç varsa onu veriyorduk ki buna hakları var şirketlerin.

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada malesef olabiliyor. Avis den ege bölgesinde çalışıp tatil yaparken bir çok araç kiraladım. Tek sıkıntı yaşadığım sıfırlanması lazım olan aracı acil araç olarak bana yollamaları ve araç da şanzuman sorunu çıkınca değişim istediğimde sanki sıfır araç yollamışlar gibi konuşmaları olmuştu. Aracı teslim etmeye gittiğim de en yetkili kim ise onunla görüşüp yerin dibine sokup çıkarınca da bir sonraki kiralama bedelim de indirim yapılacağını arkadaşların yanlış araç hakkında yorum yaptıklarını belirtmişti. Sonraki kiraladıklarımda hiç sorun yaşamadım. Arada saçma hareketleri olsa da büyük firmalar iel çalışmak şart. Daha yeni bir arkadaşımın başına geldi şirket aracı motor sorunu çıktı şirketle davalık oldular üstelik bu durum arkadaşımın üstüne her an yıkılabilir. Avis yada diğer şirketlerden araç kiralarken kesinlikle full olarak sözleşme yaptırırım 5-10 neyse fazla veririm kafam rahat eder dünyanın bin türlü hali var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul, Ankara veya İzmir en az sorun olan yerler.
    Bir kere Samsundan araç kiraladım c180 rezervesi vardı yokmuş yarım saat sonra bi yerlerden 407 geldi mecbur gece yarısına yaklaştığı için aldım. 15 dakika sonra motor arıza ışığı ve fren arızası verdi. Hemen aradım geldiler ve bana bişey olmaz istersen böyle devam et dediler Sonuç arabayı istemedim linea vs. öle bişiler verdiler

OzanCELENK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twitter uzerindende yazdim.
    Bi mail vermisler lutfen bize yazin diye.yazdik bakalm bekliyoruz
    if it ain't BOEING..I'm not going..!

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gectigimiz ay pug 508 icin on sozlesme yapmistim

Taci teslim almaya gittigimde 508 olmadigini fiyat farksiz volvo s60 vericeklerini soylediler itiraz etmedim)

Benim islemlerim bitmeden yine 508 on sozlesmesi yapip teslim almaya gelen birisine yine farksiz 5 kasa bmw werdiler. Neden 10 dk daha gec gitmemisim diye isyan ettim)
    Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,

Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın bir arkadaşımın babası senede 1 ay araç kiralar avisden her seferindede memnunniyetini söyler adam şuan bende şaşırdım..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    central a bende 10 numara veriyorum hizmeti anlayışı fiyatları çok güzel.Bana kiralama sırasında jantların üzerindeki etiketler duruyordu daha 3 km deydi araba .Kısaca adamlar 100k larca kullanıp satmıyor müşterinin bir kıymeti var adamlarda

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi burada mesele şirketin sözleşmedeki araç değişikliği hakkı veya daha üst bi model temin etme falan değil. koskoca firmasın, madem araç değişti; ara müşteriyi ve de ki: "özür dileriz, elimizde olmayan sebeplerden ötürü başka bi araç temin ettik, razı mısınız?" sen tutmuşsun: "yapacağım birşey yok."

herşeyi geçtik, adam sedan ve dizel istemiş. captiva ne, c180 ne? ayıp bence.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

OzanCELENK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi burada mesele şirketin sözleşmedeki araç değişikliği hakkı veya daha üst bi model temin etme falan değil. koskoca firmasın, madem araç değişti; ara müşteriyi ve de ki: "özür dileriz, elimizde olmayan sebeplerden ötürü başka bi araç temin ettik, razı mısınız?" sen tutmuşsun: "yapacağım birşey yok."

herşeyi geçtik, adam sedan ve dizel istemiş. captiva ne, c180 ne? ayıp bence.
    Kesinlkle ayni dusuncedeyiz
    if it ain't BOEING..I'm not going..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)