Coderz vw ve dsg den bu kadar şikayetçiysen neden tüm araçların vw gurubu?Bana bu kadar problem çıkaran bişeyi 1 gün daha kullanmazdım ben..
aga alfa jülyet alınmis gibi araba, oto şanzıman deride yok, performans ve yakıt olarakta roccoyla aynı
![]()
Garanti sonradan uzatilabiliyor mu?
Tunay pampa, gel helal 60.000 TL'ye JCW bakalım.
boşver roccoyu, şekercimisin sen
edit : otomatik isteniyorsa WhooperS bakalım 2010 2009 2011 hatta..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Benim aracımdada değişti şanzuman.bana doğuş kartal yetkilisinin söylediğini anlatayım.genelde kapalı katlı otoparklarda katlar ınıp cıkarken dsg saga veya sola manevralarda sureklı kararsızlık yaşayıp. d1 ile d2 arasında sureklı gelıp gıdıyor.buda şanzumanda sıkıntı yapıyormuş.benım aracımda agaoglunda garajdaydı alındıgı gunden bugune kadar. .doğuşun yetkılısının acıklaması bu.otoparklarda ınıp cıkarken manuele alıp ınılıp cıkılırsa sorun yasanmıyormuş.bu sadece teorıde bır ifade.gerçekmi bende çözemedim.ama genelde boyle ouyormuş.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6262233
dersın ortasında kahkaha attım abı ya
garantısız scıroccoya bınılmez kesınlıkle abı hala dsg yı cozemedıler komple sanzıman fıyatı 18 bın tl gıbı hatırlıyorum bunun yanı sıra turbo kesme gıbıde arıza cıkarabılır kızdırma bujısımı ne benım aracım manueldı ama oyle bır arıza verıyordu...
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
benim bir sorum olucak bu DSG 160 BG olan Motor seceneklerindemi çıkıyor hep 120BG yada 105BG olanlardada çıktımı acaba ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
DSG kapalı kutu sorun yaşayanda çok memnun olup sorunsuz kullananda. Kuyruk acısı olup abartanlarda var onlar ayrı konu zaten.
Ama Doğuş DSG garantisini Amerika ve Çindeki gibi 10 sene/ 250.000km yaparsa o zaman rahatça alınır. Onlara yapıyorsa VW bize de yapması gerekir.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
benim sciroccom camdan içeri tavan dosemesine dogru su alıyordu yagmurda, baska roccolarda da ayni sorun oluyor mudur bilmem, belki oluyordur tavan dosemesi siyah oldugu icin belli olmuyordur, benimkisi griydi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)