bir ayakkabının ömrü ne kadardır ?
bir ayakkabının ömrü ne kadardır ?
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu ayakkabının ne kadar kaliteli olduğuna, senin ne sıklıkla kullandığına, kullanım şartlarına ve bakımına bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
Ben çok ayakkabı alan biri değilim, almam için giydiğim ayakkabının hakikaten görevini tamamlamış olması lazım. Ya tabanı timsah dili gibi olacakya da iyice buruş kırış olacak veya dikişerinden/yapışkanlarından açılmaya başlayacak.
Aracıma nasıl bakıyorsam ayakkabılarımada öyle bakıyorum, cilala parlat cilala parlat![]()
Ama sırf şantiyelerde giydiğim ayakkabım var, yakındır ruhunu teslim edecektir![]()
o zaman markadan çok yani piyasa işi ismi olan ama işlevi olmayan markalardan çok ismi az duyulmuş yada belli kesimlerin bildiği kalite çıtası yüksek ayyakabılara bakmanı öneririm yukarda xor nickli arkadaş yazmzış merrel, jack wolfskin, columbia bunların yanında kayland,boreal,bestard,scarp bir kaç tane daha varda aklıma gelmiyoristesende zor eskitirsin bu markaları
bu markalar prfesyönel dağcılık trekking ürünleri falan üretiyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
imprezaWRC sahne çekimleri
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray sen bu camperlardan kullanıyodun di mi? Nasıl onlar kanka rahat mı ?
Bİ yerden güzel bir membag yakaladım da alacam 2 tane.
Tango-1 never dies.
Kanka hayatımın ayakkabısıdır kesinlikle tavsiye ederim ama sürekli 300+ olan fiyatları sebebiyle sadece patronumun aldığı 1 adet camper pelotas'ım varOnuda Londradan almıştık 99 Pound'a
İddaa'dan gelecek bir parayla xlite olanlardan istiyorum![]()
Normal pelotaslara oranla baya bi hafif xlite'lar
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
öyle diyorsunda bence her kuruşu hakediyor 8 senedir kullanıyorum ne dikişinde atma var ne bir yerinde zedelenme var dahada götürür yani.8 senede bence hakkını fazla fazla verdi..
şu an için fazla gelebilir heleki goretex lileri epey tuzlanmış 600-700 tl lerde ama uzun vade kullanımda insanlar ortalama 2 senede bir yeni ayyakkabı değiştirirken senin alıcağın o ayyakkabılar ömürlük..o yüzden sordum insanlar kaç senede bir ayyakkabı değiştirir diye
![]()
eski türkiyeye ilk giriş yapan cat lerde çok iyiydi.. 6 sene giydim kısmetsiz ayyakkabının başından gelmeyen kalmadı minübüsün otomatik kapısının arasında bile sıkışdı banamısın dememişdi..![]()
Markafoni den 4 parca ürün aldım agustos ayında aradan 1 ay gibi bir süre gecti ürünleri temin edemedigimiz icin yollayamıyoruz paranızı da iade ediyoruz tarzı bir mail geldi.
Karttan parayı cekip 1 ay icinde işletebiliyorlarsa güzel iş.Olmayan malı nasıl satıyolar anlamıyorum.Alırken stoklarımızda yok dese anlarımda ödemeyi yapıp sonrada tebrikler ürününüz kargoya verikicektir yazdıktan 25 gün sonra ürün temin edemiyorum demek tam bir fiyasko.Gecenlerde birsey daha aldım bu sefer geldi.Belli olmuyo sagı solları.
büyük ihtimal hepsiburada gibi stok yapmıyorlardır üreticiden yada tedarikçiden malı alıp size yolluyorlardır yani aracılık yapıyorlardır.. o yüzden tedarikçi firma elinde o ürünün olmadığını onlara bildirmemişse size parayı iade etmiş olabilirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)