User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Zizigo

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir ayakkabının ömrü ne kadardır ?
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mağazada ayakkabıyı denersin, numaranı belirlersin, beyendiğin ayakkabı nette ucuzsa yapıştır siparişi gitsin diye düşündüm
    Bu şekil olursa sanmıyorum bir sorun olacağını
    Ofisin karşısında sportive mağazası var merrel, jack wolfskin, columbia ıvır zıvır hepsi var kampanya günü olduğunda bile gidip deniyorum 10 dk sonra alıyorum mağazadakiler de biliyor artık bu şekilde yaptığımı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir ayakkabının ömrü ne kadardır ?
    Bu ayakkabının ne kadar kaliteli olduğuna, senin ne sıklıkla kullandığına, kullanım şartlarına ve bakımına bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
    Ben çok ayakkabı alan biri değilim, almam için giydiğim ayakkabının hakikaten görevini tamamlamış olması lazım. Ya tabanı timsah dili gibi olacak ya da iyice buruş kırış olacak veya dikişerinden/yapışkanlarından açılmaya başlayacak.
    Aracıma nasıl bakıyorsam ayakkabılarımada öyle bakıyorum, cilala parlat cilala parlat
    Ama sırf şantiyelerde giydiğim ayakkabım var, yakındır ruhunu teslim edecektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu ayakkabının ne kadar kaliteli olduğuna, senin ne sıklıkla kullandığına, kullanım şartlarına ve bakımına bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
    Ben çok ayakkabı alan biri değilim, almam için giydiğim ayakkabının hakikaten görevini tamamlamış olması lazım. Ya tabanı timsah dili gibi olacak ya da iyice buruş kırış olacak veya dikişerinden/yapışkanlarından açılmaya başlayacak.
    Aracıma nasıl bakıyorsam ayakkabılarımada öyle bakıyorum, cilala parlat cilala parlat
    Ama sırf şantiyelerde giydiğim ayakkabım var, yakındır ruhunu teslim edecektir
    o zaman markadan çok yani piyasa işi ismi olan ama işlevi olmayan markalardan çok ismi az duyulmuş yada belli kesimlerin bildiği kalite çıtası yüksek ayyakabılara bakmanı öneririm yukarda xor nickli arkadaş yazmzış merrel, jack wolfskin, columbia bunların yanında kayland,boreal,bestard,scarp bir kaç tane daha varda aklıma gelmiyor istesende zor eskitirsin bu markaları bu markalar prfesyönel dağcılık trekking ürünleri falan üretiyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    imprezaWRC sahne çekimleri

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray sen bu camperlardan kullanıyodun di mi? Nasıl onlar kanka rahat mı ?

Bİ yerden güzel bir membag yakaladım da alacam 2 tane.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o zaman markadan çok yani piyasa işi ismi olan ama işlevi olmayan markalardan çok ismi az duyulmuş yada belli kesimlerin bildiği kalite çıtası yüksek ayyakabılara bakmanı öneririm yukarda xor nickli arkadaş yazmzış merrel, jack wolfskin, columbia bunların yanında kayland,boreal,bestard,scarp bir kaç tane daha varda aklıma gelmiyor istesende zor eskitirsin bu markaları bu markalar prfesyönel dağcılık trekking ürünleri falan üretiyorlar..
    Biraz outdoor tarzını sevdiğimden şimdilik columbia kullanıyorum
    Ucuza verseler North face, jack wolfskin, salomon, lafuma, boreal...vs'de alacağımda henüz hak ettiklerinin üzerinde fiyatlara satıldıklarından elleşmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kanka hayatımın ayakkabısıdır kesinlikle tavsiye ederim ama sürekli 300+ olan fiyatları sebebiyle sadece patronumun aldığı 1 adet camper pelotas'ım var Onuda Londradan almıştık 99 Pound'a

İddaa'dan gelecek bir parayla xlite olanlardan istiyorum

Normal pelotaslara oranla baya bi hafif xlite'lar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Camper iyi hoş güzelde %50'ye yakın indirim yapılırsa alınır yoksa 300 küsür liraya teknik olmayan bir ayakkabı alabilmem için birinin kafama sig sauer 516 dayaması lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biraz outdoor tarzını sevdiğimden şimdilik columbia kullanıyorum
    Ucuza verseler North face, jack wolfskin, salomon, lafuma, boreal...vs'de alacağımda henüz hak ettiklerinin üzerinde fiyatlara satıldıklarından elleşmiyorum
    öyle diyorsunda bence her kuruşu hakediyor 8 senedir kullanıyorum ne dikişinde atma var ne bir yerinde zedelenme var dahada götürür yani. 8 senede bence hakkını fazla fazla verdi..
    şu an için fazla gelebilir heleki goretex lileri epey tuzlanmış 600-700 tl lerde ama uzun vade kullanımda insanlar ortalama 2 senede bir yeni ayyakkabı değiştirirken senin alıcağın o ayyakkabılar ömürlük.. o yüzden sordum insanlar kaç senede bir ayyakkabı değiştirir diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camper iyi hoş güzelde %50'ye yakın indirim yapılırsa alınır yoksa 300 küsür liraya teknik olmayan bir ayakkabı alabilmem için birinin kafama sig sauer 516 dayaması lazım
    Abi ispanyadan alacam, şu anda ki haliyle 180 liraya felan gelecek haliyle. ama gittim baktım çok çirkin arkadaş öyle böyle degil
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abi ispanyadan alacam, şu anda ki haliyle 180 liraya felan gelecek haliyle. ama gittim baktım çok çirkin arkadaş öyle böyle degil
    Al giy bak bakalım ayağından bi daha çıkartmak istiyomusun

Bizim ofisin girişinde Adidas Outlet var Dragon yakaladım 107 liraya, Sportive'de veya Adidas normal mağazalarda 170 liraydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski türkiyeye ilk giriş yapan cat lerde çok iyiydi.. 6 sene giydim kısmetsiz ayyakkabının başından gelmeyen kalmadı minübüsün otomatik kapısının arasında bile sıkışdı banamısın dememişdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al giy bak bakalım ayağından bi daha çıkartmak istiyomusun

Bizim ofisin girişinde Adidas Outlet var Dragon yakaladım 107 liraya, Sportive'de veya Adidas normal mağazalarda 170 liraydı
    Benimde sezon başı 220 liraya aldıgım süet sneakerlar şu anda 109 lira. Deri olanlarla aynı fiyat ve çok güzel ayakkabılar.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    öyle diyorsunda bence her kuruşu hakediyor 8 senedir kullanıyorum ne dikişinde atma var ne bir yerinde zedelenme var dahada götürür yani. 8 senede bence hakkını fazla fazla verdi..
    şu an için fazla gelebilir heleki goretex lileri epey tuzlanmış 600-700 tl lerde ama uzun vade kullanımda insanlar ortalama 2 senede bir yeni ayyakkabı değiştirirken senin alıcağın o ayyakkabılar ömürlük.. o yüzden sordum insanlar kaç senede bir ayyakkabı değiştirir diye
    Yok artık colgate, 700TL'ye kayak takımı veriyorlar ne menem ayakkabıymış o öyle; tekerleği, abs'si, kliması falan da var mı
    700TL ayakkabıya verdiğim gün aha buraya yazıyorum, mayalar takvimi tutturmuştur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezawrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok artık colgate, 700tl'ye kayak takımı veriyorlar ne menem ayakkabıymış o öyle; tekerleği, abs'si, kliması falan da var mı :d:d
    700tl ayakkabıya verdiğim gün aha buraya yazıyorum, mayalar takvimi tutturmuştur :d
    :d :d :d :d

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markafoni den 4 parca ürün aldım agustos ayında aradan 1 ay gibi bir süre gecti ürünleri temin edemedigimiz icin yollayamıyoruz paranızı da iade ediyoruz tarzı bir mail geldi.

Karttan parayı cekip 1 ay icinde işletebiliyorlarsa güzel iş.Olmayan malı nasıl satıyolar anlamıyorum.Alırken stoklarımızda yok dese anlarımda ödemeyi yapıp sonrada tebrikler ürününüz kargoya verikicektir yazdıktan 25 gün sonra ürün temin edemiyorum demek tam bir fiyasko.Gecenlerde birsey daha aldım bu sefer geldi.Belli olmuyo sagı solları.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TGY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Markafoni den 4 parca ürün aldım agustos ayında aradan 1 ay gibi bir süre gecti ürünleri temin edemedigimiz icin yollayamıyoruz paranızı da iade ediyoruz tarzı bir mail geldi.

Karttan parayı cekip 1 ay icinde işletebiliyorlarsa güzel iş.Olmayan malı nasıl satıyolar anlamıyorum.Alırken stoklarımızda yok dese anlarımda ödemeyi yapıp sonrada tebrikler ürününüz kargoya verikicektir yazdıktan 25 gün sonra ürün temin edemiyorum demek tam bir fiyasko.Gecenlerde birsey daha aldım bu sefer geldi.Belli olmuyo sagı solları.
    İyi sana bu olmuş bana istediğim ayakkabının 37 numarasını yolladılar 45 talep ettiğim hale aradığımda seninki ile aynı cevabı aldım temin edemiyoruz dediler

37'i geri yolladım kartıma iade ettiler ama boktan yere bi dünya uğraşmak zorunda kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    büyük ihtimal hepsiburada gibi stok yapmıyorlardır üreticiden yada tedarikçiden malı alıp size yolluyorlardır yani aracılık yapıyorlardır.. o yüzden tedarikçi firma elinde o ürünün olmadığını onlara bildirmemişse size parayı iade etmiş olabilirler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)