Ben bisey demiyoru Az laf cok is prensibini uyguluyorum:icon_tup:
Printable View
bende denedim jb-ue-zd-hepsi denedi 1 2 boy degil baya hızlı reg ben senın arabana ahmet ustayada lafın yok ahmet suanda gerçekten bu iş hakkı ile yapıyor ben garajcı biri degilim zaten herkez aynı benim için ama bence boşuna tartışma bilen de bilmeyende konuşuyor can sıkılıyor bunu bende biliyorum bence güzel bi hale getir arabanı ahmet ustayla ayar işleri bitsin ve deneyin selçuk yaşar abiden alır arabayıda sorun olmaz suda halen bi gerçek suanda reg hızlı bu böyle yapacak bişey yok
Senınle onun specleri bir değildi neyse oralara gırmeyelım arac sahıbı konusmadan biz konusmayalım.Ben kabul etmıyorum cunku daha denemedım gecilirsem adam gibi burda tebrık etmesını bilen bir insanım tanıyan az cok bilir , bende zaten hazır oldugumuzda denemek ıstedıgımı soledım, ısrarla soluyorum sadece o değil ben herkese soluyorum butun hızlı 106 larla denerım farketmez.
He konu ısrarla reg üzerınden gıdıo memlekette bıtek reg mı var ya o benı gecer ya ben onu ee diğerleri ? Daha hızlısı nerde o zaman ?
keşke ayarınız yapıldıktan sonra konu acsaydınız bugun rakıp cıksa deneyecek aracın yok ortada.
Kardeş ben arabanla denedim ,gördüğüm en hızlı 106 lardan..Zaten kendinde deneme cesaretini bulup oraya gelen araçtan böyle yürümesi beklenirdi..Araban henüz Reg kadar hızlı değil ama emek işi bu biraz daha bişeyler katılırsa o şekilde yürür bence, yakıt olayınıda kafanda büyütme öyle nos gibi al sana 60hp demez bizim arabalarda katacağı 3-5 hp yani 1 boy belki o da yaramaz alır götürür farkına varamassın..
Bence sen yol yakınken al vitesi ikiye çek 60km ye hızlılardan s2k typer vs ne varsa dene belli bi hıza kadar geri kalmassın:icon_tup:
Ayni pompadan yakit ve nos kontrolu yaptiktan sonra 1.vites 40 2.vites 80 de basarim 160-180 de bitmez 220 ye kadar basarsan denerim. Bu dedigim hizlar 0sapma ile calisan s2k kadranina gore yapilicak. Zaten konumda var. Arabam hazir bu gecede cikarim hava kuruysa.
kardeşim maşallah aracına, eminim ayarla çok değişicek araban.
o egzantriklerin hakkını verebileceği devirler belli.
Um yarın yakıtlı ve yakıtsız ayarlanacak ondan sonra önümüze bakarız artık laf sokma bitsin denemek isteyen hafta sonuna gelir dener bu kadar basit ..
patlamış mısırlarımıla birlikte 2 ye aldım bekliyorum :D işallah kazasız , belasız , cezasız güzel denemeler olur. bende önden arkadan video cekmek icin orda olucam :) bu anı kacırmamam lazım :D
biz deneyelim kanka yarın aksam geç saatte.
deniycek araba bulamama problemi var ahm garajdan çıkanların, bahtsız bedeviyiz bende çok konu actım ama gelen olmadı:D.
Um nin cidden masallahi var. Koltuksuz video cekerken tutunmak icin yirtinmistim arabanin icinde :D Bu arada arac sahibinin rahatligi gercekten sasirilcak cinsten :D ogun sanada demistim c2 ve headers takildgi aksam :) Benim ufak sikintim var hallettigimde SS le deneyelim :) (idda yok maksat muhabbet olsun :) )
hahah bana ahm üzerinden ulaşabilirsiniz batuhan bey :D