User Tag List

Sayfa 2/14 İlkİlk 123412 ... SonSon
248 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: UM 106 Herkese gider..

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muharremde denicek araba ariyo fog sk. Bir konus istersen
    Bende denemek istiyorum kendisiyle en kısa zamanda deneriz inş. dediğiniz gibi önce bi konuşalımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada konu reg le um nin konusu değil sanırım öle anlaşıldı heralde.Başka kendine ve 106 sına güvenen kimse yok mu ? Herkesin 106 sı cok hızlıydı kendine güvenen 106 ları özellikle bekliyorum.

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen dener denemeyen denemez alican sen söliceğini söledin konuyu actın illaki hızlı bişeyler gelicek hee gelmesse zaten sölenicek söz yokk
    reg konusunda aracı sattıgı için denemeye bilir kanka...
    34EV4212
    Powered by AHM PERFORMANCE
    PPR MOTORSPORTS
    Mapped by Ecufast
    alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
    EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakarya ya gittiginde um 106
    AFR 16 tidan 14.5 dusuruldu hic salikli degil
    Um 10 bin 11 bun donuyo 8 binde afr den dolayi 1 saniyeli patirdama yapip devam edio

+ sunuda belirteyim beni taniyan yalan soylemeyecegimide bilir
    UM 106 da yakit yoktur en so gelirken oraya maminin oradaki benzinlikten aldik
    Lafima guvenmeyen temah etmeyende aksini idda eden benimle muhatap olmasin
    Benim adamligimi taniyan bilen biliyo bilmiyomus ayaginada yatmasin lafim kisiligimdir....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakarya ya gittiginde um 106
    AFR 16 tidan 14.5 dusuruldu hic salikli degil
    Um 10 bin 11 bun donuyo 8 binde afr den dolayi 1 saniyeli patirdama yapip devam edio

+ sunuda belirteyim beni taniyan yalan soylemeyecegimide bilir
    UM 106 da yakit yoktur en so gelirken oraya maminin oradaki benzinlikten aldik
    Lafima guvenmeyen temah etmeyende aksini idda eden benimle muhatap olmasin
    Benim adamligimi taniyan bilen biliyo bilmiyomus ayaginada yatmasin lafim kisiligimdir....

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hee bide ustalik ustalik diyosun senin ustan daha 53 lu arabasiyla 2 sene once ince contali arabaya geciliyordu bilgin olsun suat abinin yanina arabayi getirdigi zaman ben oralardaydim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk kardesim bende yazdım yukarda Ali abide yazdı okuyosun ayar sıkıntısı var dıyorum halledınce ilk işim seni aramak olucak zaten bu aksamla ne alakası var anlamadımkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hee bide ustalik ustalik diyosun senin ustan daha 52 lu arabasiyla 2 sene once ince contali arabaya geciliyordu bilgin olsun suat abinin yanina arabayi getirdigi zaman ben oralardaydim
    İstersen bu işten ekmek kazanan insanlar hakkında bu tarz yorumlara girmeyelim olurmu aşmayalım kendimizi bizi ilgilendiren olaylar değil bunlar ben aracımı yaptırıyorum memnunum sen oraya yaptırırsın sen memnunsun gerisi bizi bağlamaz ısrarla konuyu farklı yere cekmessen daha iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstersen bu işten ekmek kazanan insanlar hakkında bu tarz yorumlara girmeyelim olurmu aşmayalım kendimizi bizi ilgilendiren olaylar değil bunlar ben aracımı yaptırıyorum memnunum sen oraya yaptırırsın sen memnunsun gerisi bizi bağlamaz ısrarla konuyu farklı yere cekmessen daha iyi olur
    Guzel kardesim bende ekmegimdeyim araba yaptirmiyorum dukkanin sahsi ortagiyim ve hakkimizi yedirtmem anladinmi sen bildigin kadar ben usta avukatligi yapmiyorum

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=EK648;6271636]Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok[/QUOT
    .................................................. .................................................. ................................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabamı konuya dahil etme agzınada alma
    Daha bi kaç sene önce benden saxo vts kiraladığın dönemlerde ben ikitelli auotdrom draglarda yarışıyordum şimdi bizden öğrendiğini banamı satıyosunda benim arabama gidr yapıyorsun yediğin kaba etme işine bak ...
    Ben isime bakiyorum zaten senin o donemlerde onlari yapman cok normal yas ve para ile alakali ben yedigim kaba etmem onu ogrenedim daha

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi işte işine bak hayırlı işleriniz olsun benden aldıklarını bana satma ...
    geçmişini bak anlarsın fazla uzatmak istemiyorum kırmadıkça üstüme geliyosun ama herkes duracağı yeri bilcek....
    kimsede parçasız araba yürütemez kimse esrarengiz değil bunu unutmayın karşındakinide hor görmicen biz ne ustalar gördük güle güle öldük acemi birliğini bzimle yapıp usta birliğinde kimse bana kafa tutmasın ............

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence gereksız muhabbet dönüyor mami abi selcuk ikinizde senelerden beri araba koşturuyorsunuz
    maden ortada bı deneme söz konusu ise çıkılır denersiz
    ng için yorum yapmam ama reg türkiyedeki belkide dünyadaki o speclerde ondan fazla yürüyebilcek 106 yok buda bı gerçek herkez bu kabullensin kimsede buşuna ne sarsın nede tartışsın
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

ibratice
    Misafir
    Selcuk kardesim bende yazdım yukarda Ali abide yazdı okuyosun ayar sıkıntısı var dıyorum halledınce ilk işim seni aramak olucak zaten bu aksamla ne alakası var anlamadımkı
    Iyide benim anlamadigim konu acmissin birisi denemek istiyo arabamda sikinti var diyosun ceske sikintilarini halledip konu acsaydin .

isyfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu araba işi çok kahpe bi iş şu konudan bunu anladım...

Mami abi ve Selçuk düne kadar kardeştiniz şimdi birbirinize çatıyorsunuz valla üzüldüm okurken...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gereksız muhabbet dönüyor mami abi selcuk ikinizde senelerden beri araba koşturuyorsunuz
    maden ortada bı deneme söz konusu ise çıkılır denersiz
    ng için yorum yapmam ama reg türkiyedeki belkide dünyadaki o speclerde ondan fazla yürüyebilcek 106 yok buda bı gerçek herkez bu kabullensin kimsede buşuna ne sarsın nede tartışsın
    Ya kardeşim denemeden niye kabullenıyım o ne demek yani zaten denendıgınde gecılırsem gectım dıye ıddaa edıcek halım yok tebrık ederım gecerım bırtek reg mı var istanbulda veya baska yerde varsa buyursun gelsın dıyoruz bızde denemeden aynı speclerde bole bı kanıya varmak sacma degılmı yanı

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımın Specleri : PT 53 Egzantrik , Wiseco Piston , 13/61 , C2 Emme , SS Headers , Ecu Fast yazılım , AHM Polish , AHM Timing

Aracım AHM PERFORMANCE ve MAMİ MAKİNEN tarafından hazırlanmıştır.

Öncelikler White Rs denemesinden sora artık olaylar tuhaflaşmaya başladı bende bununla ilgili bişeyler yazma kararı aldım.Dün sakaryaya gittiğimizde deneme için gittik dönüşte öğrendiğimde REG 106 da yakıt olduğuydu.Bunda bi sıkıtnı yok zaten kadir abi de biliyormuş.Bununla ilgili hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hala bazı ınsanlar UM 106 3 -4 boy geride gidiyordu vs gibi konuşmalar yapıo bu yorum kimseye düşmez benım arabam hakkında konusmak veya REG 106 ile kıyaslamak kimseye düşmez !Şu an da ordaki konuya yorum yapanların çoğu yakıtlı gittiğini bilmiyor ve ona rağmen kendi kafalarınca benım aracıma hani REG den daha fazla geri kaldıyı ima etmeye çalışıolar.Araç sahibi herhangi bir yorum yapmıyor inadına baska insanlar bunu sırf konusmak için konusuyorlar. REG ile denenir o zaman belli olur , bende yakıt koymasını vs biliyorum bunu yapabildiğimizi az çok herkesde zaten biliyor , araç sahibinden cok başkalarının konusması gereksizdir. UM nin nası gittiğini öğrenmek isteyenler için açtım bu konuyu , burdan boş konuşmak için değil yakıt koyup deneyen bi araçla normal ve ayar sıkıntısı olan ki herkesin önünde sölendi ayarda problem olduğu ordaki herkeste bilmesıne ragmen bi aracı araç sahıbınıde gectım baskaları hıcbır sekılde yorum yapamaz bu onlara düşmez.Benim aracımın ufak bir ayar işlemi kaldı onun dışında hiçbir eksiği yoktur.UM 106 nın ne kadar gittiğini öğrenmek isteyen varsa hodri meydan biz burdayız.Videoları kendi aracımdan cekilicektir hem öne hem arkaya kamera koyulacaktır geçenin videosunuda ben koyucam öle bir takıntım yok.

İsteyen kendine güvenen herkesle denenir , Pt 51 ,52,53,54,55 li 106 lar VTS ler , Clio Rs , Honda F/E/H/ Typer lar s2000 ler , 206 RC , 306 GTİ vs aklıma gelmeyen benim aracıma uyucak herkesle denenir.
    TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyide benim anlamadigim konu acmissin birisi denemek istiyo arabamda sikinti var diyosun ceske sikintilarini halledip konu acsaydin .
    Yapması aylar sürmicek bende farkındayım en fazla 1 haftaya hazır burda daha ben denemek istiyorum dıyeni görmedim ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)