Bu arada konu reg le um nin konusu değil sanırım öle anlaşıldı heralde.Başka kendine ve 106 sına güvenen kimse yok mu ? Herkesin 106 sı cok hızlıydı kendine güvenen 106 ları özellikle bekliyorum.
deneyen dener denemeyen denemez alican sen söliceğini söledin konuyu actın illaki hızlı bişeyler gelicek hee gelmesse zaten sölenicek söz yokk
reg konusunda aracı sattıgı için denemeye bilir kanka...
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Sakarya ya gittiginde um 106
AFR 16 tidan 14.5 dusuruldu hic salikli degil
Um 10 bin 11 bun donuyo 8 binde afr den dolayi 1 saniyeli patirdama yapip devam edio
+ sunuda belirteyim beni taniyan yalan soylemeyecegimide bilir
UM 106 da yakit yoktur en so gelirken oraya maminin oradaki benzinlikten aldik
Lafima guvenmeyen temah etmeyende aksini idda eden benimle muhatap olmasin
Benim adamligimi taniyan bilen biliyo bilmiyomus ayaginada yatmasin lafim kisiligimdir....
Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok
Hee bide ustalik ustalik diyosun senin ustan daha 53 lu arabasiyla 2 sene once ince contali arabaya geciliyordu bilgin olsun suat abinin yanina arabayi getirdigi zaman ben oralardaydim![]()
Selcuk kardesim bende yazdım yukarda Ali abide yazdı okuyosun ayar sıkıntısı var dıyorum halledınce ilk işim seni aramak olucak zaten bu aksamla ne alakası var anlamadımkı
İstersen bu işten ekmek kazanan insanlar hakkında bu tarz yorumlara girmeyelim olurmu aşmayalım kendimizi bizi ilgilendiren olaylar değil bunlar ben aracımı yaptırıyorum memnunum sen oraya yaptırırsın sen memnunsun gerisi bizi bağlamaz ısrarla konuyu farklı yere cekmessen daha iyi olur
[QUOTE=EK648;6271636]Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok[/QUOT
.................................................. .................................................. ................................
iyi işte işine bak hayırlı işleriniz olsun benden aldıklarını bana satma ...
geçmişini bak anlarsın fazla uzatmak istemiyorum kırmadıkça üstüme geliyosun ama herkes duracağı yeri bilcek....
kimsede parçasız araba yürütemez kimse esrarengiz değil bunu unutmayın karşındakinide hor görmicen biz ne ustalar gördük güle güle öldük acemi birliğini bzimle yapıp usta birliğinde kimse bana kafa tutmasın ............
bence gereksız muhabbet dönüyor mami abi selcuk ikinizde senelerden beri araba koşturuyorsunuz
maden ortada bı deneme söz konusu ise çıkılır denersiz
ng için yorum yapmam ama reg türkiyedeki belkide dünyadaki o speclerde ondan fazla yürüyebilcek 106 yok buda bı gerçek herkez bu kabullensin kimsede buşuna ne sarsın nede tartışsın
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
şu araba işi çok kahpe bi iş şu konudan bunu anladım...
Mami abi ve Selçuk düne kadar kardeştiniz şimdi birbirinize çatıyorsunuz valla üzüldüm okurken...
Ya kardeşim denemeden niye kabullenıyım o ne demek yani zaten denendıgınde gecılırsem gectım dıye ıddaa edıcek halım yok tebrık ederım gecerım bırtek reg mı var istanbulda veya baska yerde varsa buyursun gelsın dıyoruz bızde denemeden aynı speclerde bole bı kanıya varmak sacma degılmı yanı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)