User Tag List

Sayfa 3/14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
248 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: UM 106 Herkese gider..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isyfuat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu araba işi çok kahpe bi iş şu konudan bunu anladım...

Mami abi ve Selçuk düne kadar kardeştiniz şimdi birbirinize çatıyorsunuz valla üzüldüm okurken...
    hay ağzına sağlık abi ya biz sizi her bir gördük yapmayın Mami abi sevdiğim bi abim Selcuk sevdiğim bi arkadaşım

bence burada bunları konuşmak sizi yıpratır bence kimse konuya dahil olup yazmasın mami abi de Selçuk 'ta art niyetli kötü kinci insanlar değil

filler sevişir çimler ezilir ben inanıyorum yarın öbür gün sorunlar yüz yüze hallolur

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gereksız muhabbet dönüyor mami abi selcuk ikinizde senelerden beri araba koşturuyorsunuz
    maden ortada bı deneme söz konusu ise çıkılır denersiz
    ng için yorum yapmam ama reg türkiyedeki belkide dünyadaki o speclerde ondan fazla yürüyebilcek 106 yok buda bı gerçek herkez bu kabullensin kimsede buşuna ne sarsın nede tartışsın
    Orçun jb sendeyken patırdamazsa regi geçerim demiyo muydun?

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi işte işine bak hayırlı işleriniz olsun benden aldıklarını bana satma ...
    geçmişini bak anlarsın fazla uzatmak istemiyorum kırmadıkça üstüme geliyosun ama herkes duracağı yeri bilcek....
    kimsede parçasız araba yürütemez kimse esrarengiz değil bunu unutmayın karşındakinide hor görmicen biz ne ustalar gördük güle güle öldük acemi birliğini bzimle yapıp usta birliğinde kimse bana kafa tutmasın ............
    Ben bisey demiyoru Az laf cok is prensibini uyguluyorum

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isyfuat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu araba işi çok kahpe bi iş şu konudan bunu anladım...

Mami abi ve Selçuk düne kadar kardeştiniz şimdi birbirinize çatıyorsunuz valla üzüldüm okurken...
    Geçmişini bilmeyen geleceğini bulamaz ...

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kardeşim denemeden niye kabullenıyım o ne demek yani zaten denendıgınde gecılırsem gectım dıye ıddaa edıcek halım yok tebrık ederım gecerım bırtek reg mı var istanbulda veya baska yerde varsa buyursun gelsın dıyoruz bızde denemeden aynı speclerde bole bı kanıya varmak sacma degılmı yanı
    bende denedim jb-ue-zd-hepsi denedi 1 2 boy degil baya hızlı reg ben senın arabana ahmet ustayada lafın yok ahmet suanda gerçekten bu iş hakkı ile yapıyor ben garajcı biri degilim zaten herkez aynı benim için ama bence boşuna tartışma bilen de bilmeyende konuşuyor can sıkılıyor bunu bende biliyorum bence güzel bi hale getir arabanı ahmet ustayla ayar işleri bitsin ve deneyin selçuk yaşar abiden alır arabayıda sorun olmaz suda halen bi gerçek suanda reg hızlı bu böyle yapacak bişey yok
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisey demiyoru Az laf cok is prensibini uyguluyorum
    Heee selçuk heeee çok mazin var biliriz prensiplerini ....,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun jb sendeyken patırdamazsa regi geçerim demiyo muydun?
    evet diyordum ama ben bile reg 106 hızlı oldugunu kabul ettiysem herkez etmeli bence
    DR.ECU

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende denedim jb-ue-zd-hepsi denedi 1 2 boy degil baya hızlı reg ben senın arabana ahmet ustayada lafın yok ahmet suanda gerçekten bu iş hakkı ile yapıyor ben garajcı biri degilim zaten herkez aynı benim için ama bence boşuna tartışma bilen de bilmeyende konuşuyor can sıkılıyor bunu bende biliyorum bence güzel bi hale getir arabanı ahmet ustayla ayar işleri bitsin ve deneyin selçuk yaşar abiden alır arabayıda sorun olmaz suda halen bi gerçek suanda reg hızlı bu böyle yapacak bişey yok
    Senınle onun specleri bir değildi neyse oralara gırmeyelım arac sahıbı konusmadan biz konusmayalım.Ben kabul etmıyorum cunku daha denemedım gecilirsem adam gibi burda tebrık etmesını bilen bir insanım tanıyan az cok bilir , bende zaten hazır oldugumuzda denemek ıstedıgımı soledım, ısrarla soluyorum sadece o değil ben herkese soluyorum butun hızlı 106 larla denerım farketmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He konu ısrarla reg üzerınden gıdıo memlekette bıtek reg mı var ya o benı gecer ya ben onu ee diğerleri ? Daha hızlısı nerde o zaman ?

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyide benim anlamadigim konu acmissin birisi denemek istiyo arabamda sikinti var diyosun ceske sikintilarini halledip konu acsaydin .
    Aynen katılıyorum , bence herkes problemlerini halledip birbiriyle denesin.Geçildikten sonra , zaten arabamda ayar yoktu , bilmem ne yoktu gibi mazeretlerin önüne geçilmiş olması açısından daha sağlıklı olur.
    PSN:dohcvtec99

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke ayarınız yapıldıktan sonra konu acsaydınız bugun rakıp cıksa deneyecek aracın yok ortada.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke ayarınız yapıldıktan sonra konu acsaydınız bugun rakıp cıksa deneyecek aracın yok ortada.
    Aynen ne buyuk kayıp sanki diğer kalan günler çuvala girdi

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş ben arabanla denedim ,gördüğüm en hızlı 106 lardan..Zaten kendinde deneme cesaretini bulup oraya gelen araçtan böyle yürümesi beklenirdi..Araban henüz Reg kadar hızlı değil ama emek işi bu biraz daha bişeyler katılırsa o şekilde yürür bence, yakıt olayınıda kafanda büyütme öyle nos gibi al sana 60hp demez bizim arabalarda katacağı 3-5 hp yani 1 boy belki o da yaramaz alır götürür farkına varamassın..
    Bence sen yol yakınken al vitesi ikiye çek 60km ye hızlılardan s2k typer vs ne varsa dene belli bi hıza kadar geri kalmassın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denicek biri cıksında çünkü ben hala göremedim o zaman şöle düzeltiyim hafta sonuna deneyebilirim o zamana kadar hallolur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senınle onun specleri bir değildi neyse oralara gırmeyelım arac sahıbı konusmadan biz konusmayalım.Ben kabul etmıyorum cunku daha denemedım gecilirsem adam gibi burda tebrık etmesını bilen bir insanım tanıyan az cok bilir , bende zaten hazır oldugumuzda denemek ıstedıgımı soledım, ısrarla soluyorum sadece o değil ben herkese soluyorum butun hızlı 106 larla denerım farketmez.
    sende benım arkadaşımsın geçersen l eyvallah bak yine söylüyorum ben rakip tutmuyorum geçersin eyvallah derim reg hakkı ile yapılmış gitmesi gerektıgının en hızlısı denersin tez çürür
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş ben arabanla denedim ,gördüğüm en hızlı 106 lardan..Zaten kendinde deneme cesaretini bulup oraya gelen araçtan böyle yürümesi beklenirdi..Araban henüz Reg kadar hızlı değil ama emek işi bu biraz daha bişeyler katılırsa o şekilde yürür bence, yakıt olayınıda kafanda büyütme öyle nos gibi al sana 60hp demez bizim arabalarda katacağı 3-5 hp yani 1 boy belki o da yaramaz alır götürür farkına varamassın..
    Bence sen yol yakınken al vitesi ikiye çek 60km ye hızlılardan s2k typer vs ne varsa dene belli bi hıza kadar geri kalmassın
    Teşekür ederim Kadir abi denedıgın içinde görüşlerin içinde bizde öle düşündük o kadar cok boş konuşan insanlar varki araç sahıbı olmamalarına rağmen , herkes görsün ne kadar gidiyoruz tekrar teşekür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asimos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum , bence herkes problemlerini halledip birbiriyle denesin.Geçildikten sonra , zaten arabamda ayar yoktu , bilmem ne yoktu gibi mazeretlerin önüne geçilmiş olması açısından daha sağlıklı olur.
    Doğru soluyorsunuzda lutfen hepımız mantıklı ınsanlarız ayar yokken neden denıyım o yuzden ayar sıkıntısı var dedım zaten kuru gider yapmıyorum kı ben hafta sonu denerım kım ıstıyorsa hiç sıkıntı değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni pompadan yakit ve nos kontrolu yaptiktan sonra 1.vites 40 2.vites 80 de basarim 160-180 de bitmez 220 ye kadar basarsan denerim. Bu dedigim hizlar 0sapma ile calisan s2k kadranina gore yapilicak. Zaten konumda var. Arabam hazir bu gecede cikarim hava kuruysa.
    Dr.ECU

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni pompadan yakit ve nos kontrolu yaptiktan sonra 1.vites 40 2.vites 80 de basarim 160-180 de bitmez 220 ye kadar basarsan denerim. Bu dedigim hizlar 0sapma ile calisan s2k kadranina gore yapilicak. Zaten konumda var. Arabam hazir bu gecede cikarim hava kuruysa.
    Nos yasakmı hacı ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)