102 kg olmuşum rejime giricem benden ne atsam kardır:D
Printable View
102 kg olmuşum rejime giricem benden ne atsam kardır:D
Bişeylerden kıstas almak ıcın denenmedi ya neyse kardeşim zaten ne dusunuosan onu dogru kabul edıceksın sıkıntı yok denemek ıstemıorum dedn konu kapandı ben yorumları sılerım konunun basındakı sen benı gecsende benım ıcın problem olucak bı durum olmaz aracım ortada konu sureklı sana donuyo benım asıl dedıgım senle denesek bıle denenır bıter bu konu silinmicek yanı bıtek senmı varsın yada vardın aracına guvenen anlatabılmısımdır umarım
beni bağlamaz yada hiç kimseyi alakadar etmez neden denendiği araba senin sonuçta sadece teklifin dün için geri çevrilmedi bunu tekrar plakam konuda geçinde dahil oldum söyledim dün gece okan FOG la denedikten sonra bekle arabayı getiriyim deneyelim dedim REG garajda dün akşam içinde sıkıntı yoktu bnm için okan geç olduğunu söyledi ve denemedik haberin olsun
Konu hafta sonuna deneme diye belirildi duzeltildi ayatsiz bahanesiz sekilde deneme olmasi icin hafta sonuda olamax dedin kimsede bisey demedi o gun nerede oldugunu gormek ici okanla denedi sadece 1 kere denedi simdi ayarini yaptiktan sonra tekrar denicek ilerdemi geridi yoksa ayni yerdemi oldugunu gorecek konu bu
ben orayı bir daha okudum ama hiç bi yerde hafta sonu yazmıyor?? neyse yaa
uzamasını istemiyorsan kardeşim orda yaklaşık 5 6 kere REG REG REG demişsin sil speclerini yaz denemelik araba arıyorum de daha az uzamadan sıkıntısız bi konu olsun:icon_tup:
Tek hayalim regi geçmek :)
Gecen gece aldim ikiye baktım yanımda Selçuk bastık 3 korna her viteste 2-3 boy gidiyorum neyse çektik saga Bıde regin dewrinde bastık yine her viteste ondeyim Selçuk şok oldu
Sonra acı bir ses duydum annem bagariyodu hadi oğlum kalk ise gec kalicaksan. Ruyaymis meger :):):)
Selçuk Kızma yazdığıma anca rüyamda gecerim :):)
En hızlı 106 falan diye kırmayın birbirinizi hepsi mükemmel arabalar beyler
ah ulan diyesim geliyor böyle konuları görünce :))
REGly olduk 2 gündür okumaktan :D
2 arabada drift box ile süre yapsa yan yana gelmeseniz :)
Anlıyorum espriler falan cok komik keşke bu konuşanların denıcek bır arabası olsa boş konuşmak yerıne gelip deneseler artık konunun bokunu cıkardınız burda kımseye saygısızlık yapmamak ıcın ugrasıorum hala ınsanlar komık oldugunu dusunuyor UM benım aracım kendı aracımla gıder yapıorum basklarının araclarını övmüyorum baskasının aracı uzerınden prim yapmaya calısmıyorum reg ın sahıbı sızın kadar konusmuyo neyse problem degıl genede herkes ısıne bakarsa memnun olurum baska konularda makara muhabbet yapabılırsınız
hahahaha kanka bizim dostluğumuzda birbirine kızma olayı varmı? gönüller bir olsun bana göre hiç bir zaman geçilmek dünyanın sonu olmadı beni az çok bilen bilir her deneme konusuna cvb veren nadir insanlardan biriyim
örnekle : job type r varken ZK m3 tüm type r lara gider dedi he kimisi sıkıntılıydı ayar kayardı gelemedi yazamadı belki bişey demiyorum ama çıktım bi tek ben gittim 2 ye 2 denedim bide:) yanyana gittik geçildik fln videoda koyduk ama cem le dostluğum devam etti
antalyaya gittik ((mami abi sayesinde)) gitmeden burdan konu açtık allah hepsinden razı olsun 10 numara denedik keyif aldık geldik ufak tefek pürüzler yaşasakta
bir gece bi nissan 300zx mi ne vardı çift turbo konu açtı deneme diye gece 1 de gittim geçildim geldim:)
ek 106 varken uçana kaçana sıktım
reg le kimseyi geri çevirmedim kadir abi jj saxo yu setupu benden fazla olmasına rağmen 4 5 boy geçti ben adama denemek istediğimi söyledim allah razı olsun kırmadı bizi geldi denedik geçildik
daha unuttuğum nice mevzular benim ölçü almakla işim olmaz eski postlardan çıkar :icon_tup:
çok konuştuk kanka neyse konu um nin laf kalabalığı yapmayalım
Şimdi bu konu kapandığına göre konu günceldir DENEMEK İSTEYENLERİ HAFTA SONUNA BEKLİYORUZ !
Bak burada yazdım yine yazıyorum kimse yanlış anlamasın bu araba hafta sonundan önce kimse ile deneme yapamaz o kadar ... Ayar yapılsın bi yakıtlı bi yakıtsız ondan sonra denemek isteyen başımız üstüne ...
Selçuk sende gerilme gazada gelme sonuçta arabacılık bu iş iddalı oldumu herkes illaki dersine çalışmak amaçlı bazı araçlarla kendine ölçü alabilir bu çok doğal bişey deneme yanılma yapacakki en maksimum gücünü bulsun denemelerde sıkıntı ve mazeret olmasın ...Bence fazlada yazma olayın içine kendini çekme ...
ben bi çıtır geçtim zp saxoyu İbrahim Kısa ve PPR motorsports Kaan farkı ;)
sen benim gözümde efsanesin...bir alexsin benim için seni bu konulara karıştırmam ben :D
hayırlı olsun kanka :D
konuda tartışma olduğu kadar makarada olur arada...senin arkadaşlarının garajdaşlarının yazdığı kadar selçuğun arkadaşlarıda yazar...böyle bi konu açıyosan bunları göz önünde bulundurman lazım...
benim deneyecek aracım var çok şükür ama satılıkta o yüzden çıkartmam bişey olmasından korkarım...Sr vtec İbrahim abi çıkmıcam dedi ama ben ayarlarını hallettikten sonra kanına girebilirsem Mami abiyle haber göndericem sana ...
bu arada senin aracınıda izledim gördüm Maşallahı var...
Ahmet'ide aradım konuştum bu aksam yarın sabah öbür gece sonraki gece ne zaman isterseniz denerim sorun yok he bu arada um eski aracımız cok guzel anılarımız var um ile Selçuk'ta beyaz ek varken denemiştik hatırlarsa Selçuk
Telefon numaram 0544-340-52-56 istedigin zaman ara denerim 1350 kg filtre eksoz kasnak yazılımım başka extram yok eski videoların bende var before after yapar koyarsın istersen 15-20 boy gec ;)
sende bu kategoriyi bana bırak abi
bence güzel gidip bakalım
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2007 Model 79.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70738317