eg vtec'le bende denemek isterim.
benim arabamda satılık ama çıkarırım istersen?
Printable View
eg vtec'le bende denemek isterim.
benim arabamda satılık ama çıkarırım istersen?
Lan alican nıye benım konuma salça oluosun olum bas git :D
hani spec konuşmuyodunuz? herkesin specleri kendine tak sende gel deneyelim...
unutmadan ogün denemek isteyende sendin ben çıkmıcaktım speclerine göre araçla çıksaydın ozaman...
benim aracım satılık 1-2 isteyen var vazgeçme durumları olursa önümüzdeki hafta deneriz...
olmadı SR vtec var onu getiririm speclerimiz aynı onla hatta o daha ağır...
şu deneme işini bu hafta yapalım sr vtecle o zaman uyar mı ibrahim abiye:S
aslında sen olsan daha iyi, senin araçla baya merak edyorum nasıl giderz diye.
arabamı muayeneye hazırlıycam filtremi egzos sistemimi filan sökücem çünkü ondan diyorum.
dediğim gibi almak isteyenlerden ses çıkmazsa çıkartırım ama bakmaya geliyoruz bile deseler çıkartmam çünkü bu iş şans kısmet işi Allah korusun motoru falan kırmaktan korkarım...
SR vtec ile cumartesi akşamı çıkalım sana uyarsa özelden yaz bana yer zaman belirleyelim...
pm atıyorum
bu arada ceco gibi bende beğendim bu konuşmaları...Adamsınız:icon_tup:
yanlız selçuğa katıldığım bi nokta var Mami abi bırak bu 106 işini falan al bi Evo yürü İsmail abiyle sana bu yakışır :D
Konuyu UM 106 ya bırakıp çıkıyorum :)
Gelen herkesin ayağına sağlık . Ağırlayabildiysek ne mutlu bize :) her zaman bekleriz arkadaşlar herkezi en kısa zamanda bizde gelmek istiyoruz mami makinen yıktı bizi :) kusurumuz olduysa affola ;)
Eyvallah hacı ne demek her zaman bekleriz :)
ya bilader daha önce adam gibi denediniz sen istedin adam okadar soruna rağmen çıktı denedi...selçukla konuşmasına sen cevap verirsen adamda boş durmaz yazar...uzatmayın adamın gider konusu mantara bağladı zaten...
bizde sıkıntı olmaz kardeş rahatız...
Mantara bağlıcak bi durum yok DENEMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ konu güncel kalacaktır.
Ben denedim gecildigim videyuda koydum arabasina ovguden baska bisey yapmadim
Chip.flitre egzozlu arabam okada gidiyo ben 2 bimliya harcadim aracima
O nekadar harcadi bilmem o spec teki araciyla gecmis gecmesi normal benim specklerim de zp saxo gecen yok ist da konuburada acildi neyse benden yana sikintiyok umsi zp si yok hepsi bizim aracimiz.. Konu kapanmistir
onu anca SS 306yla yaparsın :P :D
Hafta Sonu Günceli..
Bi guncelde bencekim hafta sanuna;)
cumartesi gecesi gunceli.....
Hafta Sonu Günceli..
Hafta Sonu Günceli !!..
Hafta Sonu Günceli !!..