User Tag List

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
248 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: UM 106 Herkese gider..

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atışma?? yoo ne alakası var sen öyle olduğunu düşündüğün için söyledim konu senin konun ama bnm arabamın adı geçiyor ve geçtiği yerde yorumum var başkada yok
    Denemeden öle olduğunu dusunmuyorum öle bi dusuncemde olmadı sılerım ılk bastakı yazıyı sadece deneme talebı olarak kalır bu kadar olaya gerek yok her seferınde soluyorum ısrarla olayı buyutmektense tamam dıyıp gecıyorum gerek yok cunku denemıcenı soledın bıttı , şimdi ben talebımı actım ısteyenle denerım anlatabıldım umarım

ibratice
    Misafir
    seninle benim aramda minimum 300 kg fark var buda yetişkin+ 4 kişiye tekabül eder arabanın içine ağırlık atman gerekmez biri otursa yeter zaten ağırlıklarımız eşit olsa benim seninle denemem abest olur zaten bende ortada gideri olan sökülmüş bir arabayla haksız şartlarda denemem .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle benim aramda minimum 300 kg fark var buda yetişkin+ 4 kişiye tekabül eder arabanın içine ağırlık atman gerekmez biri otursa yeter zaten ağırlıklarımız eşit olsa benim seninle denemem abest olur zaten bende ortada gideri olan sökülmüş bir arabayla haksız şartlarda denemem .
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben önceki sayfada ki postumu editliyim, millet yanlış anlamanın peşinde zaten olaya bak.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denemeden öle olduğunu dusunmuyorum öle bi dusuncemde olmadı sılerım ılk bastakı yazıyı sadece deneme talebı olarak kalır bu kadar olaya gerek yok her seferınde soluyorum ısrarla olayı buyutmektense tamam dıyıp gecıyorum gerek yok cunku denemıcenı soledın bıttı , şimdi ben talebımı actım ısteyenle denerım anlatabıldım umarım
    ben seni çok iyi anlıyorum güzel kardeşim problem yok bnm için dün içinde gel bu hırs bitsin yakıtlı yakıtsız fark etmez kar yağmur çamur fark etmez en hızlısı gelsin demiştim ** sen okanla denemişsin dün gece zaten neyse bnm için olay dündü sen arıyordun ben gel dedim şimdide kimseyi bulamıyorum diyorsun neyse inan ters anlama yazdığımı baltalamak için yazmıyorum ama biz seninle konuşup kapattıktan sonra sana başka bir aracın teklifi üzerine yine sen değilde başka biri reg i örnek verdiği zaman ister istemez bi cevap hakkı doğuyor anlıyormusun?

ibratice
    Misafir
    biz selçukla dostani bir şekilde çıktık denedik bu konu biraz farklı adam reg denemek istiyorum diye konu açmış su benim yazdığım konu alayına gider konusu .

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninle benim aramda minimum 300 kg fark var .
    kanka anlaşıldı sana araba söktüremıcez cok rahat adamsın 1,8 stroker zamanın geldı senın yoksa hep ağırlık problemın olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ek648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben
    ben videolar bolumundeki konun altina yazdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum yine reg speclerinde degil yani
    ikiside ayni marka ayni mal bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman
    tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok
    bnm hicbir yazimda hafta sonu deneyelim diye bisey soz konusu degil ben bu gece en hizli kimse o gelsin dedim arkadasim bitsin bu hirsiniz sizde kurtulun bende oky
    BUDA SON NOKTA KOYDUĞUMUZ YORUM

ayni specte degilizki zaten sende 53 var neyse zaten hafta sonu bana uymaz eyv ben seni cozdum sikinti yok ins istedigin gibi hizli olur araban

bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun

ibratice
    Misafir
    102 kg olmuşum rejime giricem benden ne atsam kardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben seni çok iyi anlıyorum güzel kardeşim problem yok bnm için dün içinde gel bu hırs bitsin yakıtlı yakıtsız fark etmez kar yağmur çamur fark etmez en hızlısı gelsin demiştim ** sen okanla denemişsin dün gece zaten neyse bnm için olay dündü sen arıyordun ben gel dedim şimdide kimseyi bulamıyorum diyorsun neyse inan ters anlama yazdığımı baltalamak için yazmıyorum ama biz seninle konuşup kapattıktan sonra sana başka bir aracın teklifi üzerine yine sen değilde başka biri reg i örnek verdiği zaman ister istemez bi cevap hakkı doğuyor anlıyormusun?
    Bişeylerden kıstas almak ıcın denenmedi ya neyse kardeşim zaten ne dusunuosan onu dogru kabul edıceksın sıkıntı yok denemek ıstemıorum dedn konu kapandı ben yorumları sılerım konunun basındakı sen benı gecsende benım ıcın problem olucak bı durum olmaz aracım ortada konu sureklı sana donuyo benım asıl dedıgım senle denesek bıle denenır bıter bu konu silinmicek yanı bıtek senmı varsın yada vardın aracına guvenen anlatabılmısımdır umarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denemessiniz olur biter o zaman araç ortada anlatamıyorum kımseye ben araç bu şartlar bu denemek ısteyene kapımız acık daha ne dıyım nası anlatıyım kendımı cozemıyorum yanı ok

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun
    Okanla denmesinin sebrbini ayarli ayarsiz nekadr ilesi geride onu gormek amac normal bi deneme olsa video olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okanla denmesinin sebrbini ayarli ayarsiz nekadr ilesi geride onu gormek amac normal bi deneme olsa video olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişeylerden kıstas almak ıcın denenmedi ya neyse kardeşim zaten ne dusunuosan onu dogru kabul edıceksın sıkıntı yok denemek ıstemıorum dedn konu kapandı ben yorumları sılerım konunun basındakı sen benı gecsende benım ıcın problem olucak bı durum olmaz aracım ortada konu sureklı sana donuyo benım asıl dedıgım senle denesek bıle denenır bıter bu konu silinmicek yanı bıtek senmı varsın yada vardın aracına guvenen anlatabılmısımdır umarım
    beni bağlamaz yada hiç kimseyi alakadar etmez neden denendiği araba senin sonuçta sadece teklifin dün için geri çevrilmedi bunu tekrar plakam konuda geçinde dahil oldum söyledim dün gece okan FOG la denedikten sonra bekle arabayı getiriyim deneyelim dedim REG garajda dün akşam içinde sıkıntı yoktu bnm için okan geç olduğunu söyledi ve denemedik haberin olsun

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni bağlamaz yada hiç kimseyi alakadar etmez neden denendiği araba senin sonuçta sadece teklifin dün için geri çevrilmedi bunu tekrar plakam konuda geçinde dahil oldum söyledim dün gece okan FOG la denedikten sonra bekle arabayı getiriyim deneyelim dedim REG garajda dün akşam içinde sıkıntı yoktu bnm için okan geç olduğunu söyledi ve denemedik haberin olsun
    Konu hafta sonuna deneme diye belirildi duzeltildi ayatsiz bahanesiz sekilde deneme olmasi icin hafta sonuda olamax dedin kimsede bisey demedi o gun nerede oldugunu gormek ici okanla denedi sadece 1 kere denedi simdi ayarini yaptiktan sonra tekrar denicek ilerdemi geridi yoksa ayni yerdemi oldugunu gorecek konu bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğrudur artık neyse ne yanı uzamasının gereği varmı ? Denenmicek dedik oldu bitti herhangi bir iğneleme vs gibi seylerde yapmıorum herkes kafasına göre konusuo ısrarla kımseye gereksız bı yorum yapmıorum artık uzamassa sevınırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu hafta sonuna deneme diye belirildi duzeltildi ayatsiz bahanesiz sekilde deneme olmasi icin hafta sonuda olamax dedin kimsede bisey demedi o gun nerede oldugunu gormek ici okanla denedi sadece 1 kere denedi simdi ayarini yaptiktan sonra tekrar denicek ilerdemi geridi yoksa ayni yerdemi oldugunu gorecek konu bu
    ben orayı bir daha okudum ama hiç bi yerde hafta sonu yazmıyor?? neyse yaa
    Doğrudur artık neyse ne yanı uzamasının gereği varmı ? Denenmicek dedik oldu bitti herhangi bir iğneleme vs gibi seylerde yapmıorum herkes kafasına göre konusuo ısrarla kımseye gereksız bı yorum yapmıorum artık uzamassa sevınırım
    uzamasını istemiyorsan kardeşim orda yaklaşık 5 6 kere REG REG REG demişsin sil speclerini yaz denemelik araba arıyorum de daha az uzamadan sıkıntısız bi konu olsun

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek hayalim regi geçmek

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek hayalim regi geçmek
    herkesin hayali o zaten millet reg'i geçicem diyerek araba yapıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)