bence annen için mantıklı ve saglam ve herzamanda anında satabilceğin araç honda jazz öneririm.
bence annen için mantıklı ve saglam ve herzamanda anında satabilceğin araç honda jazz öneririm.
DRİLL
Dr.Ecu
2008 micra kullandım bi süre
1.2 olmasına rağmen oldukça seri bi araç
önü çok kısa olduğu için çok rahat görür sağını solunu önünü
yol tutuşu filanda fena sayılmaz pek savurmuyo.
otomatik şanzımanda baya başarılı
valideye düşünüyoz bizde. golf e alışamadı.
Everyday I ** çapuling...
bizimki tipini sevmio sanırım micranın banada az garıp gelıo zaten hundayıda markadan dolayı sevmıo olabılır yoksa getz çok guzel araç bana kalırsa ufak ve şık. Jazz kafasına yatar ıknada edersek alabılırız.
DR. OWL
jazza iknaya gerek yok gitsin binsin inan kendi zaten beğenir sizin bir şey yapmanıza gerek yok..
teyzemde yıllar önce almera vardı otomatik onu sattık araba bakalım dedi tamam teyze dedim audi ye gittik a3 beğenmedi golfe bakdı beğenmedi kaldıki a3 aldırmak için ne diller dökdüm yokhondaya gittik bindi jazzla bir tur attı tamam dedi ogün bugündür jazz kullanıyor o jazzıda sattık işde yeni kasasını aldık jazzcı oldu çıkdı başımıza
o yüzden senin bu yazını okuyunca geçen sayfalardada ondan yazdım kadınların araca bakış açısı çok farklı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o bakıs açısı farkını anlayamadım bende. Ama hep dedım fotoğrafa bakmakla olmaz gıt bın bak dedım fırsat olmuyorkızorla goturcez artık bu gıdışle
![]()
DR. OWL
micra ve corsa düşünüyorsan manavgatta birkaç araç seçeneği verebilirim 2si kendi aracımız.
micra 1.2 passion otomatik 2007 model 30bin km Antalya kırmızıtaş servis bakımlı hatasız boyasız / kırmızı
corsa 1.3 cdti 2009 dizel düz vites enjoy 55bin km de hatasız boyasız / çelik gri
bizim ilanımız mevcut değil kullandığımız araçlar ama fazlalar.
diğer araç da şu ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1672491/detay/
bu da bildiğimiz bi araç bankacıdan. hata boya yok.
birbirinden cok farklı segmentlerteknoloji bakımından a3 kalite bakımından jazz ama gorunus olarak golf derim
![]()
corsayı dırek elemem lazım duz vıtesmıs cunku duz vıtesı yapabılceğini sanmıyorum otomatık olması mecbur abi. Micrayıda sevmıo zaten ıkısıde uymaz yanı anneme
yok oğlum onlara bakmıo bıle benım yaşımda araba o ne oyle dıyozaten ondan alsak benden anneme kalmaz la o
öyle gorunuyo artık![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)